kızlar aranıza girdim diye kızdınızmı yoksa kimsede ses seda yoık....:uhm:
kızlar aranıza girdim diye kızdınızmı yoksa kimsede ses seda yoık....:uhm:
laubali sen hamilesın,bak belirtiler bile var,akıntın bile var,bende hiç biri yok,sadece sol tarafımda batmalar var,ama benim için çok erken 10-12 gün da var,sabah testi tekrarla...yada 2 gün sonra bak ozaman 2nci çizgi da belirgin olacak
Hayirlisi olsun, ben yillardir umut ve hayal kirikligi icinde bogusup duruyorum, bu sefer olmazsada digerlerinden bir farkli olmayacak. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah hepimiz hamileyiz basligini atariz.
kafamçokkarıştı hayatimiz oldu valla bu cift cizgiler maalesef. insallah allah bizide gorur... neden bilmiyorum Allahin isine karisilmaz ama televizyonda gazetede deli gibi haberler oluyo anne cocugunu oldurdu vs... sinirim bozuluyo vallahi... Allahiiiimmmm duy bizi luffeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn benneyaptımki
Canlarim benim bugün akintim bayaga artti, parmak ile dokununca bütün parmagimi islatacak kadar geliyor ve beyaz krem gibi yapisik seylerde vardi. Idrarimin kokusu degisti ve acaip pis kokmaya basladi. Test yaptim tabii daha erken oldugu icin ilk 5 dk´da cikmadi, ama 20 dk sonra silik cizgi kendini belli etti. Hayirlisi olsun daha 5 günüm var.