Gebelik testi kullananlar buraya

Hayirlisi olsun, ben yillardir umut ve hayal kirikligi icinde bogusup duruyorum, bu sefer olmazsada digerlerinden bir farkli olmayacak. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah hepimiz hamileyiz basligini atariz.

selam kızlar inşallah en kısa zamanda hamiş olursunuz... bende heray test yapıyodum daha günüm geçmeden. ama hamile kaldığım ay test yapamamıştım lekem gelmişti sonra adet oluyorum sandım tabi test yapmamıştım meğer hamileymişim kanamam durunca şüphelendim direk kanda gebelik bakıldı yani anlıycanız içimde kaldı o çift çizgiyi göremedim kızlar.....

laubali testi sabah ilk idrarınla yap bence öyle daha kesin sonuç oluıyomuş... gece içeride bekliyoya idrar o yüzden ... inşallah hamilesinizdir inşallah.... bende 8 ay beklemiştim ... ilk bebeğimide kaybetmiştim 7 haftalıkken düşük olmuştu... umudunuzu kaybetmeyin... bu hamişliğimdede çok sorun yaşadım 3 ay kanama gördüm ilkten bebek yok kese boş kanamayla düşmüş dediler... sonra bibaktık el sallıyo yavrum... Unutmayın Allahtan umut kesilmez...... adet olunca üzülmeyin umutla yola devam çalışmalara devam iki günde bir çalışmaya devam....

laubali sen hamilesın,bak belirtiler bile var,akıntın bile var,bende hiç biri yok,sadece sol tarafımda batmalar var,ama benim için çok erken 10-12 gün da var,sabah testi tekrarla...yada 2 gün sonra bak ozaman 2nci çizgi da belirgin olacak

kızlar aranıza girdim diye kızdınızmı yoksa kimsede ses seda yoık....:uhm:

Ask olsun canim, ben daha simdi girdim, esim gelmisti ona yemek falan hazirladim. Bu arada bizleride unutmadigin icin cok sagol, allah bebegini sana bagislasin seninde az vaktin kalmis, kucagina almayi simdi hevesle cekiyorsundur. Darisi bizlereeee

Canimcim sana daha cook erken, yeni yeni ya yumurtladin ya yumurtluyacan. ônce bi o is bitsin sonra senide konusuruz zamani gelince insallah Şeniz Dün bide esime arkadaslarini yemege cagir dedim, oda yok simdi bosu bosuna zahmete girip kendini yorma demezmi. Hani günüm yaklastiya oda bisey varsa onu riske atip benide yormak istemiyor güya kaydirigubbakcemile2

evet yeni yumurtladım,artık bitti yumurtlamam,beklemedeyım,kız bak ben ne yaptım dün kaydirigubbakcemile3 o çamaşir suyu testi varya,dün yaptım meraktan köpurdu vallah...ama iğne etkisinden,bir arkadaşim gelecek onu koyacam çiş yapsın,bakalım onunki nasıl kaydirigubbakcemile3

Ee bugünde idrar testi yaptinmi, sirf o ikinci cizgi kaybolmus diye baksaydin. Ama 6-8 gün icinde kaybolmazmis eger daha zaman varsa yapma tabii.. Yaa benimde bi yapmadigim camasir suyu testi kaldi ama ben camasir suyu kullanmiyorum.

test yapmadım bugun..daha 7 gün oldu iğne vuralı..dedim 3-4 gün da beklıyeyım..evet cnm.bende çamaşir suyu kulanmam ama eşim bir gün kosla almış çamaşir suyu hedye vermişler yanında,boylede duruyor banyoda...ama bak lazım oldu banakaydirigubbakcemile3

arkadaslar testi yaptim negatif..bi dus aldim ciktim hastalanmisim...( bu ayda olmadi laparoskopi olucam yani, herhalde onumuzdeki hafta...ama insallahhhh hepiniz hamilesinizdir....bu arada laparoskopi yaptiran var mi aranizda?/? hepinizi opuyorum opuyorumnanaktan

ebrulicim bu arada istersen adetin gecikmeden test yapma cunku ben de pregnyl igne oldum 3 aydir adet oncesi yaptigim butun testler sonradan cift cizgiye donuyodu..normal olarakta acayip umitlenmistim bu ay.. ama hastalandim... neler hissettigini anlayabiliyorum ama yine de umitlenme bol bol dua et canim...

evet cnm..bilıyorum iğne etkisi 10 gün içinde geçıyor,bende çift çizgi görmek istedim test yaptım,başka türlü göremıyorum ya :umursamaz:

kafamçokkarıştı hayatimiz oldu valla bu cift cizgiler maalesef. insallah allah bizide gorur... neden bilmiyorum Allahin isine karisilmaz ama televizyonda gazetede deli gibi haberler oluyo anne cocugunu oldurdu vs... sinirim bozuluyo vallahi... Allahiiiimmmm duy bizi luffeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn benneyaptımki

Hayirlisi olsun, ben yillardir umut ve hayal kirikligi icinde bogusup duruyorum, bu sefer olmazsada digerlerinden bir farkli olmayacak. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah hepimiz hamileyiz basligini atariz.

canım sen bu ay herhangi bi tedavi gördün mü ;ilaç filan kullandın mı ???

evet cnm.o cani anneleri işkence yapmak lazım,nefret edıyorum

hamile olabilirsin. benim de adetten 4-5 gün önce silik çizgi çıkmaya başlamıştı.gittikçe belirginleşmişt.hatta burda sizlerle paylaşmıştım. inşallah istediğin gibi sonuçlanır herşey. bizi merakta bırakma. test yaptıkça sonucu bildirbize.

Kizlar ben geldim. Dayanamadim disardan yumurtlama testi aldim, bundada gebelik bakabilirsin hatta LH hormonu HCG hormonu gibi, kos koca ikinci cizgi cikti. Cildirmama az kaldi, allahimm ne olur bu rüya bitmesin. Cok heyecanliyim, saskinim, insallah gercek olur bunun sonu. Test yapmadan önce yine cok islaktim hatta kilotuma kadar cikmis ayyyyyyyyyyy cok ümitliyim coooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…