Haha ay kiz nedir bu senin doktorlardan cektigin.. Ama gerizekali öyle demeklede hata yapmis sonucta seni kücük düsürmüs oldu orda.. Ne sinir bozucu insanlar var yarabbim bu dünyadalmaz:
Bu ay nedense icimden bir ses senin hamile kalacagini söylüyor.. Acaba yaz geldi diyemi cok keyifliyim bilmiyorum :)
gunaydin hepinizeee...normalde dun hastalanmam gerekiydu olmadim,bugunu bekliyorum bakalim ne olucak?!! aslinda icimi kemiriyo biseyler ama, kasikta ufak batmalar haricte belirtim yok..ooff of ayin 2 sinden beri yapmadigim test kalmadi..tabi evdede test kalmadi :))) bakalim bugun kocise diyim alsin da yapimm.ne kendimi ne sizleri merakta birakmiyim..ama bisey sorucam belirtisiz hamilelik oluyomu???? optummmmm
gunaydin hepinizeee...normalde dun hastalanmam gerekiydu olmadim,bugunu bekliyorum bakalim ne olucak?!! aslinda icimi kemiriyo biseyler ama, kasikta ufak batmalar haricte belirtim yok..ooff of ayin 2 sinden beri yapmadigim test kalmadi..tabi evdede test kalmadi :))) bakalim bugun kocise diyim alsin da yapimm.ne kendimi ne sizleri merakta birakmiyim..ama bisey sorucam belirtisiz hamilelik oluyomu???? optummmmm
Canlarim benim bugün akintim bayaga artti, parmak ile dokununca bütün parmagimi islatacak kadar geliyor ve beyaz krem gibi yapisik seylerde vardi. Idrarimin kokusu degisti ve acaip pis kokmaya basladi. Test yaptim tabii daha erken oldugu icin ilk 5 dk´da cikmadi, ama 20 dk sonra silik cizgi kendini belli etti. Hayirlisi olsun daha 5 günüm var.
:teytey: oleyyy kız kesin hamilesın...hadi bakalım ben kaldım...inşallah benimde olacak bu sefer