Gebelik testi kullananlar buraya

Haha ay kiz nedir bu senin doktorlardan cektigin.. Ama gerizekali öyle demeklede hata yapmis sonucta seni kücük düsürmüs oldu orda.. Ne sinir bozucu insanlar var yarabbim bu dünyada lmaz:

yaaa hiç sorma canım..kafasını kırmak lazım o dr.hmm ben yarın başlıyecam ölçmeye,çünkü pek bilmıyorum ateşimi nasıl oluyor sabah kaydirigubbakcemile3 akşam tmm37.3 falan belki daha fazla

Bu ay nedense icimden bir ses senin hamile kalacagini söylüyor.. Acaba yaz geldi diyemi cok keyifliyim bilmiyorum :)

Bu ay nedense icimden bir ses senin hamile kalacagini söylüyor.. Acaba yaz geldi diyemi cok keyifliyim bilmiyorum :)

aynen vallah..sanki içimden bir heycan var ne bilim..yada güneş başımıza vurdu,yengemlede tlf.görüştüm oda dedi bu ay hamile kalacaksın,hissedıyorum bunu dıyor. :ecrin_bebek: hadi hayırlısı olsun

vallah beklemekten başka çaremız yok,ayın 15nde test yapacam ozaman akadar iğne etkisi geçer,ya hamileyım ya yokum,olmazsam bu ay dr.rahim filmi çektirecak..ahh ahhh gene bayılacam

Internetteki hesaplara göre benim adetim 12´sinde. Aslinda artik heyecan yapmiyacam diyordum ama bu belirtiler ortaya ciktikca umursamamak elde degil. Hakkimizda hayirlisi olsun. 3 aylardayiz insallah bizimde bu mübarek ayda yüzümüz güler

bende nette baktım..adetlerim biraz şaşırmıştı 11.04,08.05,ve 17.06 hesaplara göre yümürtlama günüm 01-07 oluyor ,muhtemelen adetim bu ayın 20sinde olacakmış

Eger adet ciklusunu biliyorsan muhtemelen gelecek adet tarihinide kafanda hesaplaya bilirsin. Iste benimkide gecen ay erken geldigi icin 10 ile 15 arasi diyorum ama nette 12 diyor. Bide adet tarihinden itibaren 14 gün yumurtlama dönemine bide ondan sonra 14 gün eklersen adet tarihimiz öylede hesaplaya biliriz. Yani internette yazan ve benim kafamda adet döngümü hesap yapmamla bir uyuyor

evet oyledır,ama ben bu ay geç yumurtladım 16 günde,onun için gecikecek galiba

gunaydin hepinizeee...normalde dun hastalanmam gerekiydu olmadim,bugunu bekliyorum bakalim ne olucak?!! aslinda icimi kemiriyo biseyler ama, kasikta ufak batmalar haricte belirtim yok..ooff of ayin 2 sinden beri yapmadigim test kalmadi..tabi evdede test kalmadi :))) bakalim bugun kocise diyim alsin da yapimm.ne kendimi ne sizleri merakta birakmiyim..ama bisey sorucam belirtisiz hamilelik oluyomu???? optummmmm

canım bi arkadaş böle bi topic açmıştı burda ' belirtisiz hamilelik oluyomuş hamileyim ' diye inşallah ölesindir, benim de dün olmam gerekiyodu olmadım bakaılm bekliyorum inşallah bn de hamişimdir..zemuszemus

insallahhhh prettyciiimmm hepimiz hamile kalalim cocuklari da besik kertmesi yapariz kaydirigubbakcemile3 ben bu gece yapcam testi yazicam sonucu... sende yapar yapmaz haber ver ok?! :teytey:

Canikom insallah hamilesindir, ay simdi evdede test yok yapa yapa bitirdin demek :roflol: tamda gününde lazim olunca bulunmazlar hehe.. Illa belirti olacak diye bisey yok, herkesinki farkli burdada okuyorsundur bin bir türlü hikaye var. Kasiktaki batmalar belirti olabilir ayrica adettende olabilir, insallah adetin gelmezde sendende güzel bir müjde aliriz.

Canlarim benim bugün akintim bayaga artti, parmak ile dokununca bütün parmagimi islatacak kadar geliyor ve beyaz krem gibi yapisik seylerde vardi. Idrarimin kokusu degisti ve acaip pis kokmaya basladi. Test yaptim tabii daha erken oldugu icin ilk 5 dk´da cikmadi, ama 20 dk sonra silik cizgi kendini belli etti. Hayirlisi olsun daha 5 günüm var.

e super insallaaahhh hamilesindir canim yaaaa, yazdiklarini biraz okumustum bayaa uzun zamandir deniyosun sen sanirim... insallah Allah hepimizin gonlune gore verir.... bu arada nerde yasiyosun??? diger yaziyo ya merak ettim...

Bakalim bu sefer elmi yaman beymi :enbuyukkk: yarin tekrarliyacam testi insallah yine cikar yoksam test kurbani olacam. Danimarka ya sen?

:teytey: oleyyy kız kesin hamilesın...hadi bakalım ben kaldım...inşallah benimde olacak bu sefer

:teytey: oleyyy kız kesin hamilesın...hadi bakalım ben kaldım...inşallah benimde olacak bu sefer

Dur ebrusss bizimkisi simdi dereyi görmeden pacalari sivadik olayina döndü. Yok ben kendimi gerci hamile diyecek kadar inandirmadim henüz, test zaten cook silik yani adam yurduna koymadim henüz sırnaşık şey Yanliz belirtiler cok kesin insallah allahim insallaahhhhh

cok umut yapma ama umudunu da kaybetme...nasil olucaksa o is??!!soyledigime kendimde inanmadimkafamçokkarıştı ben suriye de yasaiyorum 1 bucuk senedir...bu arada $i$imin gelmesini bekliyomlaelaelaelaelae testi yapicam ne cikarsa bahtimasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…