Günaydin kizlarr.. Ya ben bu ay nedense acaip ümitliyim , icim böyle kipir kipir sanki tutturduk, ama bide aklima yumurtlama günü calismadigimiz geldikce moralim sifir oluyor.. Yanliz 3 gündür gögüslerimde cok siskinlik ve agirlik vardi, dünden itibarende kahverengi bölge sismeye basladi ve bu sabahta icindeki o kücük topucuklarin ciktigini gördüm. Bu belirtilerin en erken yasanan belirtiler insallah yanilmam yoksa cok üzülecem.
Günaydin kizlarr.. Ya ben bu ay nedense acaip ümitliyim , icim böyle kipir kipir sanki tutturduk, ama bide aklima yumurtlama günü calismadigimiz geldikce moralim sifir oluyor.. Yanliz 3 gündür gögüslerimde cok siskinlik ve agirlik vardi, dünden itibarende kahverengi bölge sismeye basladi ve bu sabahta icindeki o kücük topucuklarin ciktigini gördüm. Bu belirtilerin en erken yasanan belirtiler insallah yanilmam yoksa cok üzülecem.
hadi hayırlısı olsun canikom..inşallah tutturdun haa zemuszemus sositososito
canım inş. hamişsindir rabbim bu güzel haberi duymamızı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: eğer yoksada sakın üzülme moralini yüksek tutmaya çalış allahım inş. senin ve isteyen bütün arkadaşlarımızn yüzünü güldürür hepiniz için hep dua ediyorum
canım inşallah hamişsindir !!! bi şey sorcam yine ben sanaCADIARZU benim 26 sında şeffaf akıntım geldi 6 gün azalarak devam etti ve bitti şimdi bişey yok , eğer gelen akıntı ovulasyon akıntısıysa adetim gecikicek mi demek bu yada belki de hamişim ondan geldi ...:CüvCüv: ay canım sana zahmet bi yorum yap
Bide ilk defa akintilarim var, halbuki normalde hep kuru olurdum. Insallaaaah :Saruboceq: valla umutluyum.
Bu arada dün aksam atesimi ölctüm 37,2 olmustu, bilmiyorum belki sicaklardandir ama ilk defa aksam bu kadar yüksek cikti, esimede baktim onunki 39,9 cikti. Gerci sabah ölcmek gerekir ama is güc oldugu icin ölcemiyorum.
bilmıyorum vallah,çatlatma iğnesini vurdum zaman...2 tane vardı 18.5mm diğerleri küçük,2 gün sonra kontr.gittimde 1 tane çatlamıştı bir tanesi 22mm 2 tane 18-19 civarı...eşimin spermleri güzel dr.dedi o kadar kaliteli spermin varki 4 kadını biranda hamile bırakabilirsın..uyuz dr.az kaldı diyecektım,istersen seni de hamile bıraksın ama neyse sustumklava:
doğru ya,ben yarın sabah ateşimi ölçmeye başlıyayım bakalım nasıl olacak,geçen ay doğru çiktı bir anda düşmüş ve adet oldum