bende bu sabah test yaptım evde sonuc negatıf gıbıydı ama daha sonra bole cok dıkkatlı bakınca cok hafıf bı 2 cızgıyıde gordum ama cok hafıftı var la yok arası gıbıyd ıamam gorgugumede emınım zaten dsha hasta olmama 10 gun falan var o yuzden beklıcem daha
laubali seviyorum valla seni agzindan bal damliyo insallah dedigin gibi hamileyimdir... icime su serptin sagolasin seker....
Bayaga yüksek sansiniz var ama keske ne bilim söyle böyle yüzdeler sansiniz var demeseydi cünkü sonu hüsran olunca insan daha üzülüyor ve hersey süper iken neden tutmadi diye bir sürü soru isaretler olusuyor. Catlatma ignesinden sonra adetim hep normal gelirdi canim, yani ne geciktirmesi vardi nede baska bisey, gelecekse valla tipis tipis geliyordu. Ama idrar testini en az 10 gün gectikten sonra yapabilirsin öncesi yanlis cevap verebilirim. Ayyyy insallah olur ne süper olur hep beraber hamisligimizi takip ederiz.
laubali,sen daha once bu çatlatma iğnesini kulandın mı? iğneyı yapalı 5 gün oldu belim ağıyor ve kasıkta özelikle sol tarafta çok sıkı batmalar oluyor...acaba iğneden mı yoksa üşütüm mu ne oldu