Gebelik testi kullananlar buraya

inşallah adet olmazsın cnm...bu topik hepimize uğurlu gelecek hissedıyorum bunu kaydirigubbakcemile5

ya ben birşey sormak istiyorum kusura bakmayın yeniyim henüz. Benim adetim şu an itibariyle 2.5 gün gecikmiş oluyor. Erken gebelik testlerinden kullandım hani şu eczanelerde satılanlardan hepsi negatif çıktı ben fortel ve predictor kullandım ama hala güvenemiyorum şimdi kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama gerçekten çok korkuyorum:KK43::KK43::KK43::KK43: erkek arkadasımla cinsel ilişkiye bile girmemişken ya da suni yolları bile yaşamamışken neden adetim gecikti anlamıyorum. yumurtlama gunumu hesaplıyorum beklenen adetten 17 gun oncesinden itibarenmiş e ozamanda bir cinsel ilişki mevcut değil, bir çok stres yaşadım bu ay bir de acaba hamilemiyim diye stres yaşadım bunlar etkili olmuş olabilirmi sizce? çok korkuyorumj bugun sizden gelen cevapları bekleyeceğim en olmadı yarına kadar gelmezse yarın giderim:KK43::KK43::KK43::KK43:

canım ilişkiye girmemişsin neden tedirginsin o zaman ??? ayrıca stes çok büyük faktör... stresten gecikmiştir büyük ihtimalle...

Günaydin kizlarr.. Ya ben bu ay nedense acaip ümitliyim , icim böyle kipir kipir sanki tutturduk, ama bide aklima yumurtlama günü calismadigimiz geldikce moralim sifir oluyor.. Yanliz 3 gündür gögüslerimde cok siskinlik ve agirlik vardi, dünden itibarende kahverengi bölge sismeye basladi ve bu sabahta icindeki o kücük topucuklarin ciktigini gördüm. Bu belirtilerin en erken yasanan belirtiler insallah yanilmam yoksa cok üzülecem.

canım inşallah hamişsindir !!! bi şey sorcam yine ben sanaCADIARZU benim 26 sında şeffaf akıntım geldi 6 gün azalarak devam etti ve bitti şimdi bişey yok , eğer gelen akıntı ovulasyon akıntısıysa adetim gecikicek mi demek bu yada belki de hamişim ondan geldi ...:CüvCüv: ay canım sana zahmet bi yorum yap :eek:

Günaydin kizlarr.. Ya ben bu ay nedense acaip ümitliyim , icim böyle kipir kipir sanki tutturduk, ama bide aklima yumurtlama günü calismadigimiz geldikce moralim sifir oluyor.. Yanliz 3 gündür gögüslerimde cok siskinlik ve agirlik vardi, dünden itibarende kahverengi bölge sismeye basladi ve bu sabahta icindeki o kücük topucuklarin ciktigini gördüm. Bu belirtilerin en erken yasanan belirtiler insallah yanilmam yoksa cok üzülecem.

canım inş. hamişsindir rabbim bu güzel haberi duymamızı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: eğer yoksada sakın üzülme moralini yüksek tutmaya çalış allahım inş. senin ve isteyen bütün arkadaşlarımızn yüzünü güldürür hepiniz için hep dua ediyorum

hadi hayırlısı olsun canikom..inşallah tutturdun haa zemuszemus sositososito

canım inş. hamişsindir rabbim bu güzel haberi duymamızı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: eğer yoksada sakın üzülme moralini yüksek tutmaya çalış allahım inş. senin ve isteyen bütün arkadaşlarımızn yüzünü güldürür hepiniz için hep dua ediyorum

Sagol canim insallaahh, bakalim adetime daha var ama umarim gelmez zemuszemus

canım inşallah hamişsindir !!! bi şey sorcam yine ben sanaCADIARZU benim 26 sında şeffaf akıntım geldi 6 gün azalarak devam etti ve bitti şimdi bişey yok , eğer gelen akıntı ovulasyon akıntısıysa adetim gecikicek mi demek bu yada belki de hamişim ondan geldi ...:CüvCüv: ay canım sana zahmet bi yorum yap :eek:

Canim yumurtlamadan bir kac gün önce ve sonra devam etmesi cok normal.. Simdi benim anliyamadigim 26.sinda yumurtlamami oldu yoksa adet zamaninmiydi? Ovalusyon günündeyse o akintinin gelmesi cook normal, anlami ise yumurtlamaya hazir oldugunu belirtiyor ve en dogurgan zaman seffaf akintinin iki parmak arasinda uzamasi tam yumurta aki gibi.

Bide ilk defa akintilarim var, halbuki normalde hep kuru olurdum. Insallaaaah :Saruboceq: valla umutluyum.

adet günün ne zaman cnm...bende bugun bir test yaptım 2 çizgi çiktı,ama tabiki iğneden çikıyor bu..daha 6 gün geçti iğneyı yapalı,ne yapim ancak boyle çift çizgi göreyım kaydirigubbakcemile3

Kiyamam canimmmm, evet igneden olabilir. Yinede sen bir kac gün testi tekrarla cünkü gün gectikce etkisi kaybolmaya baslamali, insallah cift cizgiyi son gününde görürsün.. hihoyyyt . Gecen ay adetim 5 gün erken geldi, o yüzden bu ay nasil gelir bilmiyorum ama 10-15 temmuz arasi mutlaka gelmesi lazim. Akintilar normalde kacinci gün baslar biliyormusun canikom?

akıntıları bilmıyorum cnm..ben normale kuruyum,özledim sanki bir akıntı görmeye kaydirigubbakcemile3 ama senin adetinde de az kalmış 9 gün falan,inşallah 2nci çizgiyi tam net görecan ya cnm sana bişey sorayım..ben çarşamba iğneyı vurdum,d.perşembe ilişki,cuma günü gel..gittim bana dedi cümartesi de ilişki olsun,pazartesi de bir kaç yumurta varda 1 tane cumartesi çatlıyecak 1tanesi muhtemelen pazartesi,ama bugun bişey yapmadık...acaba perşembe ve cumartesinde tutunabilir mı bişeyler..bildim kadarıyla spermler 72 saat yaşıyabilıyorlar

Canikom bende ayni senin gibiyim, akintiyi neyi hep bu KK sayesinde ögrendim, keskede ögrenmeseydim cok takar oldum :sengözlerimebaksana: Dün bi sayfada okudum, sperm kalitesine göre 3-5 gün icerde yasiya biliyorlarmis, sirf bende o yüzden umutluyum cünkü yumurtlamadan 3. ve 4.gün iliskiye girmistik, zaten bizde sperm sayisi yok insallah olmustur diyorum. Demekki senin arkadan gelen cok yumurtan varmis, igne zaten en büyüklerini muhtemelen catlatacaktir geride kalanlarida bence degerlendirin sanirim 2 kere yumurtlaya bilirsin, bu hafta 2 günde bir iliskiye girin ve sonra dinlenmeye al kendini canim.

Bu arada dün aksam atesimi ölctüm 37,2 olmustu, bilmiyorum belki sicaklardandir ama ilk defa aksam bu kadar yüksek cikti, esimede baktim onunki 39,9 cikti. Gerci sabah ölcmek gerekir ama is güc oldugu icin ölcemiyorum.

bilmıyorum vallah,çatlatma iğnesini vurdum zaman...2 tane vardı 18.5mm diğerleri küçük,2 gün sonra kontr.gittimde 1 tane çatlamıştı bir tanesi 22mm 2 tane 18-19 civarı...eşimin spermleri güzel dr.dedi o kadar kaliteli spermin varki 4 kadını biranda hamile bırakabilirsın..uyuz dr.az kaldı diyecektım,istersen seni de hamile bıraksın ama neyse sustum :eek:klava:

Bu arada dün aksam atesimi ölctüm 37,2 olmustu, bilmiyorum belki sicaklardandir ama ilk defa aksam bu kadar yüksek cikti, esimede baktim onunki 39,9 cikti. Gerci sabah ölcmek gerekir ama is güc oldugu icin ölcemiyorum.

doğru ya,ben yarın sabah ateşimi ölçmeye başlıyayım bakalım nasıl olacak,geçen ay doğru çiktı bir anda düşmüş ve adet oldum

bilmıyorum vallah,çatlatma iğnesini vurdum zaman...2 tane vardı 18.5mm diğerleri küçük,2 gün sonra kontr.gittimde 1 tane çatlamıştı bir tanesi 22mm 2 tane 18-19 civarı...eşimin spermleri güzel dr.dedi o kadar kaliteli spermin varki 4 kadını biranda hamile bırakabilirsın..uyuz dr.az kaldı diyecektım,istersen seni de hamile bıraksın ama neyse sustum :eek:klava:

Haha ay kiz nedir bu senin doktorlardan cektigin.. Ama gerizekali öyle demeklede hata yapmis sonucta seni kücük düsürmüs oldu orda.. Ne sinir bozucu insanlar var yarabbim bu dünyada :eek:lmaz:

doğru ya,ben yarın sabah ateşimi ölçmeye başlıyayım bakalım nasıl olacak,geçen ay doğru çiktı bir anda düşmüş ve adet oldum

Bende ölcecem ama bir kac gün daha gecsin nede olsa ezberledim sabah ölcülerimi simdiden baslamak istemiyorum cünkü atesimiz zaten adet olacagimiz zaman degisiyor o zaman baksam anlarim ne durumda oldugumu.

X