slm kızlar nasılsınız
Selam canim. Benim moralim bozuk :bbo:
Dün düsürdügüm bebegimin tam 8 haftalik oldugunu ögrendim. Hani ben üstüne görme olayi yasamistim ya, o yüzden hamile oldugumu hic anlamadiydim. Subat ayinda tüp bebek yaptirmistim, adet gördüm aha tamam negatif dedik hatta adetim geldi, mart ayindada adet gördüm ve nisanda düsük yaptim. Icimden koca bir parca cikmisti. Hic bilemedim hamile oldugumu, anlamadim bile. Ben bide 6 yildir istiyorum. Bu kadar sansizlikta kimin basina gelir acaba. Valla moralim cok bozuk. Hicmi hic belirtim yoktu, ne kusma ne aserme, nede baska bisey. Sadece gögüslerim normalinden azicik sis ve 3 kg almistim ama gebelik oldugunu bilmeden baska seylere vurmustum. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFF
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar...
Transferin 7. günü idrar testi ne yazıkki negatif...:sm_confused:
Dün düsürdügüm bebegimin tam 8 haftalik oldugunu ögrendim. Hani ben üstüne görme olayi yasamistim ya, o yüzden hamile oldugumu hic anlamadiydim. Subat ayinda tüp bebek yaptirmistim, adet gördüm aha tamam negatif dedik hatta adetim geldi, mart ayindada adet gördüm ve nisanda düsük yaptim. Icimden koca bir parca cikmisti. Hic bilemedim hamile oldugumu, anlamadim bile. Ben bide 6 yildir istiyorum. Bu kadar sansizlikta kimin basina gelir acaba. Valla moralim cok bozuk. Hicmi hic belirtim yoktu, ne kusma ne aserme, nede baska bisey. Sadece gögüslerim normalinden azicik sis ve 3 kg almistim ama gebelik oldugunu bilmeden baska seylere vurmustum. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFF
canım benim inanki çok üzüldüm çok geçmiş olsun içim titredi valla rabbim sabrını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sakın umudunu yitirme bu güzel günlerde bol bol dua edelim inş. rabbim sanada bu mutluluğu yaşatacaktır buna yürekten inanıyorum benimde düşük tehlikem var sürekli yatıyorum geçen hafta perşembe tertemiz kırmızı bir kan geldi ama öyle böyle değil bayağı fazla şekilde müthiş korktum rabbim korusun inş. ama sanki heran bende düşecek hissine kapılıyorum ve çok üzülüyorum şimdi 3 günde bir iğne vurduruyorum rabbim inş. korur bebişimi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aman gülüm kendine iyi bak, doktor yat dediyse yat bol bol dinlen ne gerekirse hepsini yaptir. Bebegine dikkat et allahim onu korusun. Gerci ben bilmedigim icin gitti, cok bilincsiz seyler yaptim, postanede calisiyorum cok agir seyler tasiyorum. Sen bari dikkat et. Bugünden itibaren kac haftalik oldun.
canım son adet günüme göre 8 haftalık ama geçen hafta cuma gittiğimde doktorum 6 haftalık gibi dedi sanırım 7 haftalık elimden geleni yapıyorum ama sürekli yatmak insanı çok yoruyor benim pis bir huyum var canım çok tez illa az da olsa bişeyler yapacam ama sağolsun kayınvalidem gelip yemeklerimi ufak tefek işlerime yardımcı oluyor bebişim çok nazlı galiba inş. rabbim korur insanlar üzerine titrerler bebişler gider kimide düşsün diye ellerinden geleni yaparlar bişeycik olmaz rabbimin bir sınavı bu inş. bu sınavları hakkıyla geçmek nasip olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin sende hiç moralini bozma canım benim
Malesef benim kaldigim yerde hic bir ilac vermiyorlar, olacagina birakiyorlar. Nisan ayinda adet tarihimi gectikten bir kac gün sonra koyu kirmizi seklinde kan gelmeye basladi 2 gün sürdü ve 3 gün kahverengi leke geldi. Zaten diyordum bu ne bicim kanama diye ama yine hic aklima gelmedi. Clearblue dijital test yapiyordum hep hamile cikiyordu. Doktor biraz daha bekle dedi hic bakmadi bile. 5.günde aniden sancilandim tuvalete ciktim saniye gecmeden büyük bir parca ciktigini hissettim.
Malesef benim kaldigim yerde hic bir ilac vermiyorlar, olacagina birakiyorlar. Nisan ayinda adet tarihimi gectikten bir kac gün sonra koyu kirmizi seklinde kan gelmeye basladi 2 gün sürdü ve 3 gün kahverengi leke geldi. Zaten diyordum bu ne bicim kanama diye ama yine hic aklima gelmedi. Clearblue dijital test yapiyordum hep hamile cikiyordu. Doktor biraz daha bekle dedi hic bakmadi bile. 5.günde aniden sancilandim tuvalete ciktim saniye gecmeden büyük bir parca ciktigini hissettim.
Offf yaaa..Canım çok üzücü yaa...Tekrar düşünüyormusun tüp bebek ?
Cok tuhafima gidiyor insan 8 hafta hamile olurda nasil anlamaz yawf :uhm: Neyse yasadiklarimiz bizimle kaliyor bu sayede tecrübe kazanmis oluyoruz. Ne kadar ugrassakta herseyi biliyoruz desekte hayat tuhaf bir sekilde yine vuruyor bizlere. Tüp bebege basvurduk hastaneden rapor bekliyoruz ama galiba ramazandan önce basliyamam, baslasamda oruca girdigimiz icin hem tedavi hemde ramazan telasi olsun istemiyor. En rahati ekim ayinda baslamak.
canım sen tüp bebekmi yaptırdın arkadaş öyle yazmışta ondan sordum
Canım ben hamileliğimde kan değeri ve ultrasonları görmesem asla inanmazdım..Çünkü her adete denk gelen günde kanamam oldu,ne midem bulandı ne de kustum.Hem de ikiz oldukları halde..Zaten bebek hareketleri 17-18. haftada anca yavaş yavaş anlaşılıyor..Karın da eğer çoğul gebelik yoksa 3. aydan itiberen şişmeye başlıyor..Yani hissetmemen çok doğal...