Gebelik testi kullananlar buraya

Ben biraz önce Danimarkadaki sayfalara baktim, bayaga bir faydasini gören oldugunu okudum. Hatta Gonal-F ve puregon kullanmalarina ragmen olmadigini ve sonra Menogon verildiginde gebe kaldiklarini okudum. Piyasada o kadar cok ilac varki, hepsinin amaci ayni olsada farkli fabrikalardan ciktigi icin isim farkli oluyor bide belki bünye meselesi yani birine iyi gelir digerine gelmez. Insallah faydasini görürsün belki bende kullanirim

inşallah canım benim inşallahhhh hepimize yavrularımızı bağışlar güzel allahımmm :Saruboceq:

Amiiin canim.. Keske sihirli degneyim olsada hepiniz anne olsaniz süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

kız laubali ben hamile miyim değilmiyim bilemiyorum canım valla hala adet olmadım dedim gibi ama ümidim yok değil bu arada kabonatla bi bakayım dedim ana ne göreyim köpük köpük oldu ee çamaşırsuyunuda denedim oldu ben 1 haftadır da test falan almadım böyle kocakarı şeyleriyle bakalım belki yarın gider test alırım ok canım bb zemuszemus

Kiz o uyduruk testleri kullanacagina git hemen test al, bazileri gebe olsa bile idrarda görmüyormus belki seninki simdi gözükür. Sen bide adet söktürücü kullanmiyormuydun allah muhafaza hamileysen bebegine zarar olur yaaaaa

kullandım da bitti canım sonra korktum hala gelmeyince dktra gttim muayne ultrason derken yumurtaları çok iyi dedi denemeye devam dedi adetim de anlamsızca gelmemiş pskolojik yani opuyorumnanaktan yarın test alcam

Son düzenleme:
Allah allah ne bicim bir olay ya. Yani yumurta varmiymis? O zaman senin adet gercektende coook tuhaf bir sekilde atlamis ya. Insallah temmuz ayinda tutturursun belki bünye alistirmami ne yapiyordu gebelige şakkıdı

Ben biraz önce Danimarkadaki sayfalara baktim, bayaga bir faydasini gören oldugunu okudum. Hatta Gonal-F ve puregon kullanmalarina ragmen olmadigini ve sonra Menogon verildiginde gebe kaldiklarini okudum. Piyasada o kadar cok ilac varki, hepsinin amaci ayni olsada farkli fabrikalardan ciktigi icin isim farkli oluyor bide belki bünye meselesi yani birine iyi gelir digerine gelmez. Insallah faydasini görürsün belki bende kullanirim

evet cnm bende romanyada bir sayfalara baktım,faydası gören çok..inşallah bende de olur mafoldumben

bu topiciği okuyunca aslında gebelik testinden iflas edenler diye olmalıydı denemediğim marka kalmadı..kaydirigubbakcemile3

walla erken herhalde çünkü bende 4 gün kala yaptım negatif 3 gün kala yaptım negatif bugün 2 gün var daha yapmadım:))))))
kimsi regli tarihi geçtikten sonra anlıyor canım idrar testlerine çokta güvenmemiz gerek malesef

:nazar::nazar::nazar:TOPIGIMIZIN HAMISLERI :nazar::nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bozkurt15
Fatima_38
Figen_Figen

:lepi: UMUDUNU TEMMUZ AYINA TASIYANLAR :lepi:

Prettyteacher83----> 6 temmuz hihoyyyt turkbayragi
Nezooo-----------> 6 temmuz hihoyyyt turkbayragi
Demetzeynep--> 10 temmuz hihoyyyt turkbayragi
Laubali -----------> 10-15 temmuz hihoyyyt turkbayragi
Fusyamanya----> 18 temmuz hihoyyyt turkbayragi

ADET TARIHI ??
Nur
Snmyal
Figen_Figen
Necla_r

DIGER GELISMELER :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Badem-----> 18 haziran tüp bebek transferi yapildi 1 tane minnosu var insallah annesine tutunur :Saruboceq: hihoyyyt
Mavimutlu----> esi varikosel ameliyati olacak simdiden gecmis olsun :Saruboceq: hihoyyyt
Ebruli22-----> yumurta takibine basladi oda temmuz ayinin umudu oldu :Saruboceq:hihoyyyt

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar a.s.a.s.
[/B]

walla erken herhalde çünkü bende 4 gün kala yaptım negatif 3 gün kala yaptım negatif bugün 2 gün var daha yapmadım:))))))
kimsi regli tarihi geçtikten sonra anlıyor canım idrar testlerine çokta güvenmemiz gerek malesef

Hadi bakimm cicekcim insallah senden hamile haberini aliriz, bugün 3 aylara girdik rabbim bu mübarek aylarda insallah yüzümüe güler:1hug:

HEPINIZIN REGAIP KANDILI MÜBAREK OLSUN, BUGÜN 3 AYLARA GIRIYORUZ, BOL BOL DUA EDELIM ALLAHTAN HAYIRLI EVLAT NASIP ETMESINI ISTEYELIM. BU AKSAMI HERKES UMARIM IYI DEGERLENDIRIR:Saruboceq:

HEPINIZIN REGAIP KANDILI MÜBAREK OLSUN, BUGÜN 3 AYLARA GIRIYORUZ, BOL BOL DUA EDELIM ALLAHTAN HAYIRLI EVLAT NASIP ETMESINI ISTEYELIM. BU AKSAMI HERKES UMARIM IYI DEGERLENDIRIR:Saruboceq:

sağol canım senin ve tüm arkadaşların kandilini bende kutlarım rabbim mübarek ayların hürmetine inş. bebişlerinizi verir :Saruboceq::Saruboceq:

X