Gebelik testi kullananlar buraya

Aynen öyle oldu canim. Kan degerime baktirdim ama düsükten sonra malesef negatif cikti. Düsük yaptigim gün hic birsey olmamis gibi isime devam ettim cünkü giden gitti dedim bide cok hazirsizlik yakalandim inanamadim. Ertesi gün tekrar sancilandim bu sefer plazenta düstü, korktum agliya agliya acili aradim araba gönderdiler onlarda parcayi gördü ve bebek dediler. Hastanedeki hemsire idrar testi yapti ikinci cizgi orda duruyordu. Sonra hüngür hüngür agladim, daha hamile oldugumu bile bilmeden böyle testi görünce sok oldum. O olaydan sonra test kolik oldum, adet olsam bile bakiyorum ne olur ne olmaz diye

Geçmiş olsun canım... çok üzüldüm...

Evet ya subat´ta tüp bebek yapmistik, hatta Istanbula gelip yaptirmistik. Tutmadi diye geri döndük 11.gün. Adet falanda oldum hatta, mart´tada oldum, nisan ayinda ise cok degisik gelmeye basladi arkasindan düsük oldu. Megersem hamile kalmisim, üstüne görme olmus cünkü gögüslerim hep sisti ve 3 kg bile almistim 8 haftada. Cok kafa karistirici bir durum. Danimarkada yasiyorum canim.

canım tekrar geçmiş olsun demekki kendini koruyabilmiş olsaydın bebiş olacaktı ozamn umudunun olması çok güzel herşeyde bir hayır vardır tüp bebek deneyipte tutmayan çok insan var rabbim inş. doğal yolla hamiş olmanı nasip etsin en kısa zamanda bu güzel günlerde çok dua edelim inş. kabul olur dualarımız şimdi çıkmam gerekiyor herkese hayırlı kandiller hepinizi öpüyorum Şeniz

mrb kızlar eşim ameliyat oldu çıktı çok şükür bitti.doktor çok başarılı geçti çok büyük faydasını göreceksin dedi ama 3 aydan önce imkansız gibi.beklicez artık.
beni yalnız bırakmadığınız için sağolun.

bademcim 7.günü çıkmazki............çıkacak olsa 12.günü nie bekletsinler.sabırla bekle canım bence geliyo bebişin.sen hemen kal da arkandan yetişelim senden hamilelik tavsiyeleri alalım:))))))))))))

herkese hayırlı kandiller kızlar ALLAH BU MÜBAREK GECEDE DUALARIMIZI KABUL ETSıN HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSıN ıNŞALLAH.......

çooookk geçmiş olsun canım, inş. hayırlı haberlerinizi alırız burdan..
herkese hayırlı kandiller...

Aynen öyle oldu canim. Kan degerime baktirdim ama düsükten sonra malesef negatif cikti. Düsük yaptigim gün hic birsey olmamis gibi isime devam ettim cünkü giden gitti dedim bide cok hazirsizlik yakalandim inanamadim. Ertesi gün tekrar sancilandim bu sefer plazenta düstü, korktum agliya agliya acili aradim araba gönderdiler onlarda parcayi gördü ve bebek dediler. Hastanedeki hemsire idrar testi yapti ikinci cizgi orda duruyordu. Sonra hüngür hüngür agladim, daha hamile oldugumu bile bilmeden böyle testi görünce sok oldum. O olaydan sonra test kolik oldum, adet olsam bile bakiyorum ne olur ne olmaz diye

canım benim ya bilmiyordum çok büyük geçmiş olsun :a015:
inşallah bundan sonra çok çok güzel olucak herşey canım

mrb kızlar eşim ameliyat oldu çıktı çok şükür bitti.doktor çok başarılı geçti çok büyük faydasını göreceksin dedi ama 3 aydan önce imkansız gibi.beklicez artık.
beni yalnız bırakmadığınız için sağolun.

bademcim 7.günü çıkmazki............çıkacak olsa 12.günü nie bekletsinler.sabırla bekle canım bence geliyo bebişin.sen hemen kal da arkandan yetişelim senden hamilelik tavsiyeleri alalım:))))))))))))

herkese hayırlı kandiller kızlar ALLAH BU MÜBAREK GECEDE DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH.......

Geçen hamileliğimde 8. gün çıkmıştı idrarda kolayca :kedi:

ovuasyon 15 hazirandı21 inde kan testinde negtif çıktı sizce erken mi? çok umutluydum çünkü digital ovulasyon testi kullandım..

kizlar az önce tuvalette parmagima uzun sivi halinde seffaf akinti geldi, böyle parmagimin arasinda uzuyordu. Tam hamile kalma zamani icin süper :icecream: esime gel beraber olalim dedim, hatta yumurtlama oldugunu söylemedim gecen ay strese girmisti bisey yapamamistik :eek: ama istemedi senağlama bir iki defa yine dedim, dus alip camiye gidecem dedi sonrada daha üstüne düsmedim. Biraz önce sms yazdim, durumu anlattim oda tabii üzüldü ama ben daha cok üzüldüm. Hem söylemeyim strese girer diye cabalarken, bide istemeyince ben daha napim valla arada kaldim. :uhm:

Simdi yine mesaj atti geliyorum eve diye ama ben tartisma cikaracam kesin. Ne yapim yol gösterin

Canim 2 aydir yumurtlamam 11.gün oluyor, simdi tam zamaniydi yarin birgün gec olur biliyorum. Eve geldigi gibi simdi geri gönderdim. Artik gecti kalbim kirildi. Kendisinede ders olsun naniknanik

Canim 2 aydir yumurtlamam 11.gün oluyor, simdi tam zamaniydi yarin birgün gec olur biliyorum. Eve geldigi gibi simdi geri gönderdim. Artik gecti kalbim kirildi. Kendisinede ders olsun naniknanik
Canım işte bu günden başlayarak gün aşırı diyor ya dr lar...

Sorunda orda ben yarin 19´a kadar calisacam kos koca 24 saat bosa gitmis olacak. Yumurta catladimi sadece 24 saat aktif kaliyor oda kesin bu aksam ile yarin aksam arasi ve biz bunu israf ettik :benneyaptımki:
Umutlar bir dahaki aya kaldi yani agustos ayina. Yapacak bisey yok.

X