- 12 Şubat 2007
- 250
- 0
- 47
Aynen öyle oldu canim. Kan degerime baktirdim ama düsükten sonra malesef negatif cikti. Düsük yaptigim gün hic birsey olmamis gibi isime devam ettim cünkü giden gitti dedim bide cok hazirsizlik yakalandim inanamadim. Ertesi gün tekrar sancilandim bu sefer plazenta düstü, korktum agliya agliya acili aradim araba gönderdiler onlarda parcayi gördü ve bebek dediler. Hastanedeki hemsire idrar testi yapti ikinci cizgi orda duruyordu. Sonra hüngür hüngür agladim, daha hamile oldugumu bile bilmeden böyle testi görünce sok oldum. O olaydan sonra test kolik oldum, adet olsam bile bakiyorum ne olur ne olmaz diye
Evet ya subat´ta tüp bebek yapmistik, hatta Istanbula gelip yaptirmistik. Tutmadi diye geri döndük 11.gün. Adet falanda oldum hatta, mart´tada oldum, nisan ayinda ise cok degisik gelmeye basladi arkasindan düsük oldu. Megersem hamile kalmisim, üstüne görme olmus cünkü gögüslerim hep sisti ve 3 kg bile almistim 8 haftada. Cok kafa karistirici bir durum. Danimarkada yasiyorum canim.
Aynen öyle oldu canim. Kan degerime baktirdim ama düsükten sonra malesef negatif cikti. Düsük yaptigim gün hic birsey olmamis gibi isime devam ettim cünkü giden gitti dedim bide cok hazirsizlik yakalandim inanamadim. Ertesi gün tekrar sancilandim bu sefer plazenta düstü, korktum agliya agliya acili aradim araba gönderdiler onlarda parcayi gördü ve bebek dediler. Hastanedeki hemsire idrar testi yapti ikinci cizgi orda duruyordu. Sonra hüngür hüngür agladim, daha hamile oldugumu bile bilmeden böyle testi görünce sok oldum. O olaydan sonra test kolik oldum, adet olsam bile bakiyorum ne olur ne olmaz diye
mrb kızlar eşim ameliyat oldu çıktı çok şükür bitti.doktor çok başarılı geçti çok büyük faydasını göreceksin dedi ama 3 aydan önce imkansız gibi.beklicez artık.
beni yalnız bırakmadığınız için sağolun.
bademcim 7.günü çıkmazki............çıkacak olsa 12.günü nie bekletsinler.sabırla bekle canım bence geliyo bebişin.sen hemen kal da arkandan yetişelim senden hamilelik tavsiyeleri alalım:))))))))))))
herkese hayırlı kandiller kızlar ALLAH BU MÜBAREK GECEDE DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH.......
ovuasyon 15 hazirandı21 inde kan testinde negtif çıktı sizce erken mi? çok umutluydum çünkü digital ovulasyon testi kullandım..
işte heyecandan duramadık eşimle kendimizi hastanede bulduk..
29-30 u gibi olucam
Simdi yine mesaj atti geliyorum eve diye ama ben tartisma cikaracam kesin. Ne yapim yol gösterin
Canım işte bu günden başlayarak gün aşırı diyor ya dr lar...Canim 2 aydir yumurtlamam 11.gün oluyor, simdi tam zamaniydi yarin birgün gec olur biliyorum. Eve geldigi gibi simdi geri gönderdim. Artik gecti kalbim kirildi. Kendisinede ders olsun naniknanik