Gebelik testi kullananlar buraya

benimde adettim 6 temmuz insallah olmam Hamile haberini alirim cunku buna cok ihtiyacim var:)

iyilik ya nasil olsun. Her ay umutla bekliyoruz iste en zoruda yumurtlamadan sonraki dönem of of cok uzun geliyor insana gerci benim yumurtlama daha olmadi

hayirlisi olsun beklemek cok zormus benim 3cü hamileligim olucak öbürkilerde cok genctim nasil hamile kaldim pek hatirlamiyorum bile ama mide bulantim falan olmamisti bitek bunu hatirliyorum

Allah bagislasin masallah. Biz biri bile tatmadik ne oldugunu nasil oldugunu bile bilmiyoruz. Vardir elbet herseyde bir hayir buda bizim sinavimiz rabbim baska dert vermesin beterin beteri var.

kızlar günaydın benim reglim 27 haziran ben dünden beri 3 adet idrar testi yaptım ama silik milik hiçbirşey yok malesef(((
yapmaya devam edicem regliye kadar ama kasıklarda ve belde dün akşamadan beri şiddetli ağrı var regli olcakmışım gibi sankiiii ümidimde yok ama bi sürü test aldıydım ucuza onları kullanıcam işte napimmm allah hepimize sabır versinn

merhaba arkadaşlar ben yeni bi test daha duydum gerçi sayfaya topik olarak girdim ama çamaşırsuyu ile hamilelik testi de varmış ben yaptım inanmadım ama valla köpürdü zaten asitik bişi köpürmesi lazım ama işte umut:1rolleyes:

Cicekcim denemeye devam hala cift cizgiyi görmeye vaktin var, yüce rabbim evladini bagislar insallah
:Saruboceq::ecrin_bebek:

Amaaan yapmadigimiz denemedigimiz test kalmadi of ya bide bebek ciksa ne var ya. Güzel hos deniyoruz bir umut diye ama hamilelik yoksa neye fayda :a015:

slm kızlar,dün dr.gittim yumurta takibine adetim 7 günü ama yumoşlar birsürü var ama küçükler,bana iğne verdi MENOGON,kullanan varmı,faydasını gördüğünüzmu

Canim o menogono ben galiba yillar önce kullandim. Galiba o igne yumurtalarinin olgunlasmasini sagliyor yani ferahlikla kullana bilirsin canim.

Canim o menogono ben galiba yillar önce kullandim. Galiba o igne yumurtalarinin olgunlasmasini sagliyor yani ferahlikla kullana bilirsin canim.

evet cnm yumurtaları büyümesini sağlıyor,ama faydası var mı acaba,kulanıpta hamile kalanlar varmıdır,yarın tekrar kontole gidecam mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…