Gebelik testi kullananlar buraya

kıyamam sana :çok üzgünüm: varya gerçekten bütün kalbini bizimle paylaştın ya gerçekten çok saf ve temiz bi insansın Allah gönlüne göre versin arkadaşım :teselli:

Napim canim adetimi beklerken bosuna umutlanmayim diye yazdim, en azindan bu ay rahatim stressiz gececek. Bide gercekten cok üzüldüm cooook sinirlendimde. Kandilin hatrina kavga falan cikarmadim. Oda bi daha bana hayir demesin, ben ne dersem o olur naniknanik Umutlar bi dahaki aya kaldi.

slm canlarım,nasılsınız,dün dr.gittim 10 tane yumurtam var hepsi 1 cm.( dr.çok yavaş çalışıyorlar dedi,iğnelere devam,yarın tekrar kontrolum var

Badem koydugun filmi izlemeye calisiyorum ama sadece ilk 3dk izleyebildim sonra donup kaliyor fisfisfis

slm canlarım,nasılsınız,dün dr.gittim 10 tane yumurtam var hepsi 1 cm.( dr.çok yavaş çalışıyorlar dedi,iğnelere devam,yarın tekrar kontrolum var

Hmm evet ya 10.gün icin bayaga kücükler simdiye 10 gibilerde olmasi lazimdi. Belki ilacin dozunu az vermistir?

Hmm evet ya 10.gün icin bayaga kücükler simdiye 10 gibilerde olmasi lazimdi. Belki ilacin dozunu az vermistir?

günde bir tane iğne vuruyorum,yarın tekrar gidecam..boyle giderse dr.bir kutu da verecek bana...galiba ben çok stres yapıyorum ondandır mafoldumben

günde bir tane iğne vuruyorum,yarın tekrar gidecam..boyle giderse dr.bir kutu da verecek bana...galiba ben çok stres yapıyorum ondandır mafoldumben

Simdi ne desem yalan olur. En fazla 10 gün var yumurtlamaya insallah büyürler canim. Moralini bozma, bak benimde olmadi bu ay 11.gündeyim yumurtlamam dün oldu ama bisey yapmadik.

Yok yaa net gayet iyi calisiyor, bir kac defa denedim ama hep ayni yerde duruyor. Neyse yinede paylasimin icin sagol. Az cok anladim filmin mesajini yerimseniben

Canım genelde bütün arkadaşlar sonuna dek izlediler bu yüzden nette bir sorun olabilir diye düşündüm....

bademcim bişi sorucam şu sayfanın altındaki çizelgeyi nasıl yaptınız yaaa ben de istiorum uğraştım bulamadım.ben de yapcam ama nasıl?????????????özelden atıcaktım ama msj almıomuşsun yardımcı olursan sevinirim canım.

mrb arkadaşlar bende sizin gibiyim tabi her seferinde negatif çıkıyor dün kist problemim için doktora gitmiştim neyse ultrason muayenesinden sonra ilaç yazdı ama şimdi kullanma dedi eğer adet olursan o zaman kullanmaya başla dedi bende ne olduğunu sordum bazen erken döllenme görünmeyebilir dedi kafam çok karıştı hastahane çıkışı hemen bi idrar testi aldım tabi sonuç negatif 1 temmuzda adet görmem gerekiyo bekliyorum şuan ama aklımda fikrimde bütün gün bu var ya ne kadar zor bi şey şimdi doktorum ne demek istedi sizler de yorum yapabilir misiniz teşekkürler

Canim öncelikle hosgeldin. Doktorun bence iyi yapmis öyle söylemekle, daha adetine 4-5 gün var eger gebelik olsa bile ultrasonda simdi gözükmez ve dedigi gibi eger gec döllenme olduysa zaten ancak adetinden sonra anlasilir. Sayet gebelik varsa/olusursa onu riske atmamak icin en garantisi adetten sonra basla demis ne güzel iste iyi bir doktorun varki olacagi seyi tesadüfe atmiyor en kesinini söylemis.

laubali nerelerdesin nasilsin iyimisin yokmu biseyler daha gorusemiyoz kiz artik ben adet oldum yine temmuz da randevum var doktorda bakalim sonumuz ne olacak hayirlisi

ozlemcano merhaba canim. Iyilik canim, yumurtlama bitti simdi bekleyis zamani basladi, gerci ümitli degilim ama taktir ilahi allahin ne zaman ne olacagi belli olmaz. Amaan bide hep ayni tantara her ay adet ol, yumurtlamayi bekle, sonra yine adet olacakmiyim olmuyacakmiyim sorulari, sonra sil bastan yine start al kötükedihüso Peki doktorda ne yapacaksin?

merhaba kızlar,dr.gittim gene yumurtalarda fazla gelişme olmamış,iğnelere devam dedi..2nci kutuya başladım artık,popom ağrıyor mafoldumben yarın tekrar dr.gidecam offf offf...ya bişey soracam bu akşam bende yumurta akı gibi bir akıntım oldu,acaba yumurtladım mı yoksa iğneden mı..kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…