Sorunda orda ben yarin 19´a kadar calisacam kos koca 24 saat bosa gitmis olacak. Yumurta catladimi sadece 24 saat aktif kaliyor oda kesin bu aksam ile yarin aksam arasi ve biz bunu israf ettik :benneyaptımki:
Umutlar bir dahaki aya kaldi yani agustos ayina. Yapacak bisey yok.
slm canlarım,nasılsınız,dün dr.gittim 10 tane yumurtam var hepsi 1 cm.( dr.çok yavaş çalışıyorlar dedi,iğnelere devam,yarın tekrar kontrolum var
Badem koydugun filmi izlemeye calisiyorum ama sadece ilk 3dk izleyebildim sonra donup kaliyor fisfisfis
Hmm evet ya 10.gün icin bayaga kücükler simdiye 10 gibilerde olmasi lazimdi. Belki ilacin dozunu az vermistir?
Canım niye ki ? Belki net bağlantısında sorun vardır...fisfisfis
günde bir tane iğne vuruyorum,yarın tekrar gidecam..boyle giderse dr.bir kutu da verecek bana...galiba ben çok stres yapıyorum ondandır mafoldumben
Yok yaa net gayet iyi calisiyor, bir kac defa denedim ama hep ayni yerde duruyor. Neyse yinede paylasimin icin sagol. Az cok anladim filmin mesajini yerimseniben
Canım genelde bütün arkadaşlar sonuna dek izlediler bu yüzden nette bir sorun olabilir diye düşündüm....
:uhm::uhm: nete girebiliyorum sorun yokta bide esime sorayim sonra belki o anlar hehe