- 3 Ocak 2016
- 16
- 1
Canim yapardım test cok sukur hamileyim suan 11 haftanin icindeyiz darisi tum istiyenlerin basina insallah ben 12 gun geçti reglm oyle yaptrdimCanim kan testi yaptrdin mi sonuc ne? Ayni testten ben de yaptim 6 .gunum ama negatif cikti sen kacinco gunde yaptin testi?
canim yqq gozunuzaydin Allah saglickala kucqgina almayi nasip etsinCanim yapardım test cok sukur hamileyim suan 11 haftanin icindeyiz darisi tum istiyenlerin basina insallah ben 12 gun geçti reglm oyle yaptrdim
Kan tahlilinde hamile oldugunu ogrendiginde hcg degerin kac cikmisti birdeCanim yapardım test cok sukur hamileyim suan 11 haftanin icindeyiz darisi tum istiyenlerin basina insallah ben 12 gun geçti reglm oyle yaptrdim
Allah razi olsun canim insalah seninde vardir adetin duzenli ise 12 gun uzun bi sure bence yaptir test bazen cikmiyabiliyormus idrar teslerinde 12 gun gecdigi icin hic tahlil bile yapmadi doktorum karnimdan bakti kese gorundu canimKan tahlilinde hamile oldugunu ogrendiginde hcg degerin kac cikmisti birde
Allah razi olsun canim insalah seninde vardir adetin duzenli ise 12 gun uzun bi sure bence yaptir test bazen cikmiyabiliyormus idrar teslerinde 12 gun gecdigi icin hic tahlil bile yapmadi doktorum karnimdan bakti kese gorundu canim
Ben de buna benzer bişey yaşadm cnm en iyisi yarın kan testi yaptır için rahat etsin.. İnşallah hamilesindirSabah test yapmistim ise gitmeden 5 dk bekledim tek cizgi vardi sadece daha fazla zamanim yoktu ve banyoda birakmistim cope atmadim aksam isten gelince bir baktim ikinci cizgi soluk ama gorunuyordu bir suru test yaptim simdiye kadar hicbiri saatlerce dursa bile bembeyaz kaliyordu simdi buna sevinmeli miyim?? İsten gelince tekrar test yaptim 2 saat sonta belirdi ikinci cizgi??? 5 dk dan snra yaniltici diyorlar testler icin ama pozitif sonucta yani olmayan birsey var gorunur mu sevineyim mi bilemedim yorumlariniza ihtiyacim var..
Bi de 2saat içinde belirdi demişsin. Sen 2saat sonra farketmiş olabilir misin yarım saat sonra falan tek çizgi miydi yaniSabah test yapmistim ise gitmeden 5 dk bekledim tek cizgi vardi sadece daha fazla zamanim yoktu ve banyoda birakmistim cope atmadim aksam isten gelince bir baktim ikinci cizgi soluk ama gorunuyordu bir suru test yaptim simdiye kadar hicbiri saatlerce dursa bile bembeyaz kaliyordu simdi buna sevinmeli miyim?? İsten gelince tekrar test yaptim 2 saat sonta belirdi ikinci cizgi??? 5 dk dan snra yaniltici diyorlar testler icin ama pozitif sonucta yani olmayan birsey var gorunur mu sevineyim mi bilemedim yorumlariniza ihtiyacim var..
Hmm anladım cnm inşallah güzel haberler verirsin. İki testte de silik çizgi görmüşsün bence sonuç pozitif:)Onbes dk falan surekli baktim da sonra iki saat dolunca tekrar bakayim dedim tam olarak bilmiyorum yani ne zman cikti ikinci cizgi yarin gidicem dr
Sagol canim benim insallah randevu aldim sabah 9 da gidicem doktora insallah mutlu haberi alirim uyuyamiyorum heycandanHmm anladım cnm inşallah güzel haberler verirsin. İki testte de silik çizgi görmüşsün bence sonuç pozitif:)
Cnm yeniyse muayeneyle görünmez ki kan sonucunu bekle üzülme hayırlısı olsun. Sonucu yaz mutlakaDoktora gittim alttan muayene etti fakat gebelik gorunmuyor deditahlil verdi ogleden sonra alicam sonucu hayal kirikligi yasadim resmen olmadigi dusunceaini dusunmuyorun daha cok.yeniyse alttan muayene ile gorunmeyebilir mi bilgim yok bu konularda her aytintida bir olmlu sonuc ariyorum yaaa
Merhaba canim bazen gozukmuyormus alttan kan sonucunu aldim mi merak ettim insallah pozitifdirDoktora gittim alttan muayene etti fakat gebelik gorunmuyor deditahlil verdi ogleden sonra alicam sonucu hayal kirikligi yasadim resmen olmadigi dusunceaini dusunmuyorun daha cok.yeniyse alttan muayene ile gorunmeyebilir mi bilgim yok bu konularda her aytintida bir olmlu sonuc ariyorum yaaa
Malesef canim sonuc negatif stresten vs olabilir dedi doktor adet soktueucu verdi ama almadim ve halen adet olmadim biraz daha beklemek istiyorumMerhaba canim bazen gozukmuyormus alttan kan sonucunu aldim mi merak ettim insallah pozitifdir
Hayirlisi olsun cnm bende2 yil bkledim anliyabiliyrm seni insalln gec dollnme gbi birseydirMalese
Malesef canim sonuc negatif stresten vs olabilir dedi doktor adet soktueucu verdi ama almadim ve halen adet olmadim biraz daha beklemek istiyorum
Yaptirdin mi canim kan testiKızlar adete 3 gun var lütfen bna bi el atın şaşı oldm
Yok cnm yaptrmadm bida idrar testi yaptm bsi ckmdı bnde beklym dedm sen nabtn? Bu da testmYaptirdin mi canim kan testi