Gebelik testi kullananlar buraya

Canim yapardım test cok sukur hamileyim suan 11 haftanin icindeyiz darisi tum istiyenlerin basina insallah ben 12 gun geçti reglm oyle yaptrdim
canim yqq gozunuzaydin Allah saglickala kucqgina almayi nasip etsin
benimde yarin 12.gun ve halen olmadim adet. Sabah test yaptim.negatif ama gitsem.mi ki doktora çatliyorummm

Kan tahlilinde hamile oldugunu ogrendiginde hcg degerin kac cikmisti birde
Allah razi olsun canim insalah seninde vardir adetin duzenli ise 12 gun uzun bi sure bence yaptir test bazen cikmiyabiliyormus idrar teslerinde 12 gun gecdigi icin hic tahlil bile yapmadi doktorum karnimdan bakti kese gorundu canim

Allah razi olsun canim insalah seninde vardir adetin duzenli ise 12 gun uzun bi sure bence yaptir test bazen cikmiyabiliyormus idrar teslerinde 12 gun gecdigi icin hic tahlil bile yapmadi doktorum karnimdan bakti kese gorundu canim

Sagol canim ins.hayal kirikligina ugramam normalde ortalama 34 gunde bir adet oluyorum bugun 42.gun testlerde israrla negatif ciktigi icin doktora gitmeye cekindim cok istedigin icin psikolojiktir. Dediler flan ama bugun aonuc neyae ogrwnmek istiyorum artik gidip kan tahlili yaptiricam dua et bana pozitif ciksin..

Sabah test yapmistim ise gitmeden 5 dk bekledim tek cizgi vardi sadece daha fazla zamanim yoktu ve banyoda birakmistim cope atmadim aksam isten gelince bir baktim ikinci cizgi soluk ama gorunuyordu bir suru test yaptim simdiye kadar hicbiri saatlerce dursa bile bembeyaz kaliyordu simdi buna sevinmeli miyim?? İsten gelince tekrar test yaptim 2 saat sonta belirdi ikinci cizgi??? 5 dk dan snra yaniltici diyorlar testler icin ama pozitif sonucta yani olmayan birsey var gorunur mu sevineyim mi bilemedim yorumlariniza ihtiyacim var..

Ben de buna benzer bişey yaşadm cnm en iyisi yarın kan testi yaptır için rahat etsin.. İnşallah hamilesindir

Bi de 2saat içinde belirdi demişsin. Sen 2saat sonra farketmiş olabilir misin yarım saat sonra falan tek çizgi miydi yani

Onbes dk falan surekli baktim da sonra iki saat dolunca tekrar bakayim dedim tam olarak bilmiyorum yani ne zman cikti ikinci cizgi yarin gidicem dr

Onbes dk falan surekli baktim da sonra iki saat dolunca tekrar bakayim dedim tam olarak bilmiyorum yani ne zman cikti ikinci cizgi yarin gidicem dr
Hmm anladım cnm inşallah güzel haberler verirsin. İki testte de silik çizgi görmüşsün bence sonuç pozitif:)

Doktora gittim alttan muayene etti fakat gebelik gorunmuyor dedi tahlil verdi ogleden sonra alicam sonucu hayal kirikligi yasadim resmen olmadigi dusunceaini dusunmuyorun daha cok.yeniyse alttan muayene ile gorunmeyebilir mi bilgim yok bu konularda her aytintida bir olmlu sonuc ariyorum yaaa

Cnm yeniyse muayeneyle görünmez ki kan sonucunu bekle üzülme hayırlısı olsun. Sonucu yaz mutlaka

Kizlar banada bi bakarmisiniz adetim 4gun gceti normal gebelik testleri negatif.erken gebelik testi aldim boyle cikti iz gibi seyler olustu kafam karisti.son iliski tarihim 8subat.simdiden tesekkurler

Eklentiler

• 20160216_153105.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 323
Merhaba canim bazen gozukmuyormus alttan kan sonucunu aldim mi merak ettim insallah pozitifdir

Kızlar adete 3 gun var lütfen bna bi el atın şaşı oldm

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-24-16-25-40.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 374
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…