Gebelik testi kullananlar buraya

birinci Çizgi net belli ikinci çizginin olduğu yer dağınık çıktı. Bu ne demek simdi blen var mı

Arkadaslar bana yardimci olun bunca yaptigim testlerde hep tek cizgi gordum ilk defa 2 cizgi sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 1452058195657.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 295
Yarin kan testine gidicem. Sayfa da okudumda 2 cizgi olupda kanda negatifi gorenlerde cok olmus kafam karisti

Merhabalar bir sorum olacak benim regl dönemime 1 gün kaldı takvimime göre. Cogu kez takvimim yanılıyor. Hafif bir kayma olabiliyor her ay.
Bugün gebelik testi yaptım hassas testmiş sanırım. Negatif çıktı. Sizce çok mu aceleci davranıyorum.

Bence erken ben 7 gun sonra yaptim internettede oyle okumustum ama kimisinin de.erken.belli oluyor

Ben de yeni üyelerden biriyim. Uzun zamandır takip ediyorum burayı. Biz de eşimle bebek istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık. Ama ben polikistik over hastasıyım. Doktorum açıkça hemen hamile kalma olasığımın düşük olduğunu söyledi. Ama bu ay solumdan yumurtlayacağımı da söyledi kocaman bir yumurta gözüküyormuş. Yumurtlamamı hem idrar testiyle hem de doktorumun önerdiği tükürükle yumurtlama testiyle takip ettim. 5 ocakta adet olmuştum. 8. günde yani 13 ocakta idrarla yumurtlama testim çift çizgi çıktı. o gün ilişkiye girdik daha sonra gün aşırı ilişkiye girdik. Tükürük testi de tam yumurtlama zamanını gösteriyor. 16-17 ocakta tükürük testim pozitif çıktı. o günlerde de ilişkiye girdik. Tam yumurtladığım vakti iyi değerlendirdik yani. En son pazar günü ilişkiye girdik işte.. Dün kasıklarımdan aşağıya doğru kasılmalar vardı ağrı yapıyordu arada bir bıçak saplanıyor gibi sancılar tutuyordu bacağıma iniyordu. Sanki karnımın altı şiş gibi hissediyordum. Tuvaletim varmış gibi geliyordu. Ama bugün o kadar çok belirtim yok.. Sadece başım dönüyor bi de bacaklarım ağrıyor.. Döllenme olma ihtimali yüksek aslında ama Allah ım izin verirse olur :) yorumlarınızı bekliyorum.. erken gebelik testi yapayım mı? aldığım erken gebelik testi ilişkiden 5 güne kadar tespit eder! yazıyor :/ moralim bozulsun istemiyorum ama var gibi hissediyorum

Kızlar geçen hafta regl bi hafta geçikti
33 günde olmam gerekiyordu bu ay 4 gün geçikti bugün 37. Gün test aldım eczandn negatif çıktı hiç bi regl belirtisi de halan yok 35 günü geçince sakıntı olduğu söyledi arkadasım hiç bir Ağrı'm yok ara ara kasıklarım da gaz bulutu varmıs gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı
Erken mi yaptım sizce testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…