Badem ben yapmiyorum demedimki her allahin günü yapiyorum, ister adetli olayim ister olmayayim valla sapik oldum kurtarin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Ama iyiki yanliz degilim bu konuda hep bi manyak benmiyim diye icimi yiyodum, hosgeldin test sapiklari grubuna yerimseniben
Bende bugün yaptım uyanır uyunmaz negatif baya belli pozitif açık çizgi acaba hamilemiyimben geçen ay predictor early ile test yapmıştım.....adet gecikmesi vardı 2 gün....pozitif çıktı, hemen kan testi yaptırdım, negatif :))) dün de geçen ay yaptığım testin bozuk olduğunu kendimce kanıtlamak için tekrar predictor early ile test yaptım (adetime 7-8 gün var) yine pozitif çıktı :))) bu da bozuk herhalde :)))) kan testi yaptırmadım bu sefer ama iki seferde de pozitif garip değil mi ya :)))
ben şahsen kan testine güveniyorum, çünkü idrar testinde daha önce iki kere pozitif çıkmıştı, hamile değilmişim...bu ay idrar testinde negatif çıktı ama hamileymişim......hoş 7, 8 basamak yuvarlandım hamile olduğumu bilmeden, üç gün sonra kanamam başladı, düşük yaptım hayırlısı korunmuyorum nasıl olsa, nasipse olur tekrar....Bende bugün yaptım uyanır uyunmaz negatif baya belli pozitif açık çizgi acaba hamilemiyim
Predictor erken gebelik testi pozitif kan testi negatif!!! Olacak sey degil.. Henuz idrara gecmedigi icin kanda pozitif idrarda negatif cikmasi muhtemel ama boylesini ilk defa goruyorum. Rezillik!!!! Sakin predictor almayin cok kotu hayal kirikligi oluyo hala sinirimi atamiyorum.
Bişey sorcam ama gebelik ile ateşin ne gibi ilgisi var ? Bende gebelik istiyorum vucut ısım biraz fazlaydı geçen gün çün ki.kızlar çok heycanlıyım adetim 3 gün geçmiş bu ay o kadar boş vermiştim ki artık adet tarihimi bile hatırlamıdum iş yerinde ki kızlar olunca anladım geçtiğini sabah ateşimi ölçtüğümde 36,8 di ama test için akşamı beklemek zorundayım bu seferde negatif çıkmaz umarım
Merhaba arkadaslar bana da bi yardimci olabilir misinz?bat 3 kasim ya da 4 ü tam emin degilm.bi süredir bel we kasik agrisi cekiorum.kasikta batma seklinde.goguslerimde de dolgunluk war.bugun hamilelik testi yaptim bi bakar misinz
Adet günümde dayanamadm kan testi yaptrdm 44 cikti bir kac gun sonra deger düstü kimyasal gebelikmisSanki testinizde çok hafif, belli belirsiz bir çizgi var. Tekrar ettiniz mi testinizi? Son durum nedir? Güzel haberlerinizi alırız umarım :)
Adet günümde dayanamadm kan testi yaptrdm 44 cikti bir kac gun sonra deger düstü kimyasal gebelikmis(
Test beklemis sanırım canm tekrarla ben göremedim ama insallah vardırEki Görüntüle 1717684 kizlar ikinci cizgi silik siZde gorebiliomusun hamilemiyim acaba bi yardimci olun nolurr
ewet canm atmak icin qittiqimde farkettim zaten