Gebelik testi kullananlar buraya

Bende bugün yaptım uyanır uyunmaz negatif baya belli pozitif açık çizgi acaba hamilemiyim

Bende bugün yaptım uyanır uyunmaz negatif baya belli pozitif açık çizgi acaba hamilemiyim
ben şahsen kan testine güveniyorum, çünkü idrar testinde daha önce iki kere pozitif çıkmıştı, hamile değilmişim...bu ay idrar testinde negatif çıktı ama hamileymişim......hoş 7, 8 basamak yuvarlandım hamile olduğumu bilmeden, üç gün sonra kanamam başladı, düşük yaptım hayırlısı korunmuyorum nasıl olsa, nasipse olur tekrar....

Predictor erken gebelik testi pozitif kan testi negatif!!! Olacak sey degil.. Henuz idrara gecmedigi icin kanda pozitif idrarda negatif cikmasi muhtemel ama boylesini ilk defa goruyorum. Rezillik!!!! Sakin predictor almayin cok kotu hayal kirikligi oluyo hala sinirimi atamiyorum.

kızlar çok heycanlıyım adetim 3 gün geçmiş bu ay o kadar boş vermiştim ki artık adet tarihimi bile hatırlamıdum iş yerinde ki kızlar olunca anladım geçtiğini sabah ateşimi ölçtüğümde 36,8 di ama test için akşamı beklemek zorundayım bu seferde negatif çıkmaz umarım

bende çok yaşadım almıyorum 30 tl verip producter alacağıma 3 tl veriyorum normal alıyorum onlar daha sağlıklı sonuç veriyor

Merhabalar :) bişi sorcam sizlere ama benim normalde bu gün adet olmam lazımdı. Ama dayanamıp test yaptım test böyle ikinci çizgi ve kendimi bu sayfada buldum . Bana yardımcı olabilir msnz ? Yarın kan testi yaptırcam ama meraktayımm

Eklentiler

• 11026707_10153112613588398_272080741_n (1).jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 614
Bişey sorcam ama gebelik ile ateşin ne gibi ilgisi var ? Bende gebelik istiyorum vucut ısım biraz fazlaydı geçen gün çün ki.

Kızlar mrb bende adetime 6 gün kala bi test yaptım 5-6 dk sonra baktım idrar tam test yerine gitmemiş bende iyice gitmesini sağladım sonra ikinci çizgi çok silik belirdi ve kayboldu neden acaba dinde kan testi yaptırdım beta HCG 2.7 çıktı hormonlardan mi acaba çok merak ediyorum yardımcı olur musunuz :)

Merhaba arkadaslar bana da bi yardimci olabilir misinz?bat 3 kasim ya da 4 ü tam emin degilm.bi süredir bel we kasik agrisi cekiorum.kasikta batma seklinde.goguslerimde de dolgunluk war.bugun hamilelik testi yaptim bi bakar misinz

Eklentiler

• 20151031_202256.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 1.828
Merhaba arkadaslar bana da bi yardimci olabilir misinz?bat 3 kasim ya da 4 ü tam emin degilm.bi süredir bel we kasik agrisi cekiorum.kasikta batma seklinde.goguslerimde de dolgunluk war.bugun hamilelik testi yaptim bi bakar misinz

Sanki testinizde çok hafif, belli belirsiz bir çizgi var. Tekrar ettiniz mi testinizi? Son durum nedir? Güzel haberlerinizi alırız umarım :)

Adetten once ogrenilen hanileleikler kimsayal olabiliyr o yuzden en iyisi adet gecikmesi 5 gun snra yapilmali bende yasam ayni seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…