Gebelik testi kullananlar buraya

daha 10gün var benim reglime herkes totem yapmış tutmuş onsan koydum bende gebelik takvimi uğur getirsin inşallah
İnşaAllah senden de güzel haberler alırız canım benim dua ederim bolbol rabbim sanaada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en tez vakitte. İnşaAllah artışım olur dua ed banada canım olurmj

İnşaAllah senden de güzel haberler alırız canım benim dua ederim bolbol rabbim sanaada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en tez vakitte. İnşaAllah artışım olur dua ed banada canım olurmj
sağol canım ederim tabii

Kızlar ya yumurtlama dönemim 10 gün geçti adetimede var bgn idrar testi yaptım dayanamadm negatif çıktı kasiklarm agriyo yürürken bile göğüslerimn ucu aciyodu şimdide sisti acayip derecede damarlar belli oluyo bgn farkettim bana bi cvp verrmsnz moralim bozuldu ne zamandan sonra yapım testi

Kizlar sabah kan verdim sonucum yarin.çıkacak cok heyecanliyim dua edin.lutfen

Reactions: iiz
Cansu bugün sonumları aldım 120 olmuş bidaki testi salı yaptırıcam düşük olmax demi sağlık ocağı kaç haftalık olabileceğini bilemiyormuş
cnm senin 44 olan hangi gündü değerin artmış bunu kaç gün arayla yaptın 2sini neden düşük olsun olumsuz düşünme

cnm senin 44 olan hangi gündü değerin artmış bunu kaç gün arayla yaptın 2sini neden düşük olsun olumsuz düşünme
29şubatta verdim canım 1martta aldım 44 çıktı 2 martta verdim bugün aldım 120 olmuş karın ağrım hala devaam. Salı kadın doguma gidicem. İnşaAllah değerlerim düşmez. Sende bi gelişme varmı

29şubatta verdim canım 1martta aldım 44 çıktı 2 martta verdim bugün aldım 120 olmuş karın ağrım hala devaam. Salı kadın doguma gidicem. İnşaAllah değerlerim düşmez. Sende bi gelişme varmı
canım ozaman çok güzel artmış değerin 2 katından da fazla nerdeyse 3katı güzel ilerliyor ozaman artık rahatlayailirsin muhtemelen salı gününde keseni görebilirsin vajinlultrsonda tebrik ederim sağlıcakla geçer inşallah gebeliğin.Benim daha regl olmama çok var canım bekleme modundayım :)

İnşaAllah hep böyle güzel ilerler bakalım daha 2 haftalık bana göre ama keseyi hemen görürlermiki. Güzel sözlerin motiven için çok sağol canım senden de iyi haberler alıcamıza eminim can kulağıyla güzel haberlerini bekliyorum inşaAllah

bnm hesabıma göre salı günü görülebilime ihtimali yüksek cnm beta hcg 1000-1500lerdeyken vajinalultrasonda kese görünüyor çoğu zaman seninde salıya 1000leri geçer

Aaa nasıl negatif çıktı canım ne dedi doktor sakın üzülme ümidin hep yanında olsun üzülürsen herşey tersine döner. İyi düşün olurmu
Aile hekimligine gitmistim dr direk negatif dedi deger filanda soylemedi bende o anki üzüntümle sormayi akil edemedim adetim 13 gun gecti su anda halen olmadim acaba gec döllenme mi oldu diye umutlaniyorum hala 6 gun gectiginde beyaz yogun bir akintinin icinde ip gibi iki damla kan geldi 2 gun gectigindede ayni sey olmustu adet gunumdede acik kahve leke gelmisti ilk kez yasadim bunu

bnm hesabıma göre salı günü görülebilime ihtimali yüksek cnm beta hcg 1000-1500lerdeyken vajinalultrasonda kese görünüyor çoğu zaman seninde salıya 1000leri geçer
Ağzından bal damlıyor tatlım ya inşaAllah dediğin gibi olur. Birde dış gebelik fiilan okuyorum bende bi karın ağrısı var karnımın tüm cevresindede bide mide yanması okudukça insan korkuyor ya. Dış gebeşik, kimyasal gebelik, anne karnında ölüm bu ara karşıma çok çıkıyor ya

Bazen okuyorum canım kan testinde cıkmayanda oluyor sonra çıkıyor ama sen gene baktır tabii. Bazen strestende geçikme oluyor üşütmekten de.

Kizlar karnimin 4 parmak altinda yumurta qibi bisey war bilqilerinize quweniyorum beni bi aydinlatir misiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…