- 10 Kasım 2015
- 61
- 1
kan testi yatırıma olumlu olumsuz yazarım kızlar ınsallah bebıkım wardr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testi yatırıma olumlu olumsuz yazarım kızlar ınsallah bebıkım wardr
Canim sonucun ne oldu merak ettim.. Ben de yarin gebelik testi yapicam da arastiriyorum simdidenEki Görüntüle 1717684 kizlar ikinci cizgi silik siZde gorebiliomusun hamilemiyim acaba bi yardimci olun nolurr
Sor canm belki yardimci olabilirimMrb Arkadaşlar birsey soracaktım
birinci Çizgi net belli ikinci çizginin olduğu yer dağınık çıktı. Bu ne demek simdi blen var mıSor canm belki yardimci olabilirim
Test bozuk olabilir canim yarin tekrarla bence.. Ya da foto varsa yukle bi bakalimbirinci Çizgi net belli ikinci çizginin olduğu yer dağınık çıktı. Bu ne demek simdi blen var mı
Resmi Attım ne dersinizTest bozuk olabilir canim yarin tekrarla bence.. Ya da foto varsa yukle bi bakalim
resmi acamiyorum benResmi Attım ne dersiniz
Cok net cikmis cnm ins hamilesindir.. Yani bence hamilesin:)Yarin kan testine gidicem. Sayfa da okudumda 2 cizgi olupda kanda negatifi gorenlerde cok olmus kafam karisti
Bence erken ben 7 gun sonra yaptim internettede oyle okumustum ama kimisinin de.erken.belli oluyorMerhabalar bir sorum olacak benim regl dönemime 1 gün kaldı takvimime göre. Cogu kez takvimim yanılıyor. Hafif bir kayma olabiliyor her ay.
Bugün gebelik testi yaptım hassas testmiş sanırım. Negatif çıktı. Sizce çok mu aceleci davranıyorum.
Olumsuz canm bakalm bu ay ne olucak
Canim kan testi yaptrdin mi sonuc ne? Ayni testten ben de yaptim 6 .gunum ama negatif cikti sen kacinco gunde yaptin testi?Yarin kan testine gidicem. Sayfa da okudumda 2 cizgi olupda kanda negatifi gorenlerde cok olmus kafam karisti