Gebelik testi kullananlar buraya

Bnmde 6 günüm gecti ve test yaptim tabi 9 aydir oldugu gibi tek cizgi

Eklentiler

• P_20160226_065049.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 283
Merhaba kızlar size bir sorum olucak adetime 3 gün kala gebelik testi yaptım 15 dk çıkan sonuçlar bu ama ben hasta olucakmışım gibi hissediyorum sürekli çünkü regli dönemimdeki gibiyim bir yardımcı olurmusunuz. Allah razı olsun

Eklentiler

• image.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 319
canım bariz gebesin :)

bide o sancılar oluyo canım regl olacak gibi korkma içerde çalışmalar var çünkü

bide o sancılar oluyo canım regl olacak gibi korkma içerde çalışmalar var çünkü

Ne güzel bi cevaptı bu Rabbim razı olsun çok mutlu oldum vallahi inşaAllah hamileyimdir. Seninde bebiş varmı ?
Bu arada Rabbim isteyene , isteyipde olmayan herkezede nasip etsin inşaAllah testler böyle ama böyle sanki ha hasta oldum olcakmışım gibi hissedince üzüldüm biraz ama içimi ferahlattın çok sağol tatlımm

Rica ederim tatlım kan testide yaptır canım ozaman daha emin olursun folikasit kullanmıyorsan hemen başla önemli çünkü benim Eylül'de düşüğüm oldu henüz yok bekliyorum canım :)

Rica ederim tatlım kan testide yaptır canım ozaman daha emin olursun folikasit kullanmıyorsan hemen başla önemli çünkü benim Eylül'de düşüğüm oldu henüz yok bekliyorum canım :)
Çok geçmiş olsun canım ya Rabbim en güzel hayırlı evlatlar nasip etsin sana. Ben bugün sağlık ocağına gidip kan verdim sonuçlar yarın çıkcak inşaAllah, hamile değilmişim gibi geliyor bana ama yarın regli günüm normalde olcakmışım gibiyim hala
Folikasit nasıl birşey canım?:)

canım çok iyi anlıyorum regl günün geçince ancak rahatlarsın insan sanki olacak gibi korkuyor yarın hem regl olmayınca hemde güzel sonuçlarını alınca rahatlarsın inşallah.dileklerin içinde çok teşekkür ederim.folikasit Bebeğin hücre ve sinir sistemi gelişimi için önemli olan bir vitamin ister sağlık ocağındaki dr a sorabilirsin o sana önerir hanigisini alman gerektiğini

Açıklamaların için çok teşekkür ederim canım. Hamilemiyim bilmiyorum inşaAllah öyleyimdir ama korkuyorum hiç belirti yok neredeyse ki böyle normal regli günümdeyim bide erken baktım teste korktum

Açıklamaların için çok teşekkür ederim canım. Hamilemiyim bilmiyorum inşaAllah öyleyimdir ama korkuyorum hiç belirti yok neredeyse ki böyle normal regli günümdeyim bide erken baktım teste korktum
canım rahat olmak çok çok önemli sen elinden geldiğince dua et gerisini Allaha bırak tabi folikasit almaya başla yarın dra göster sonucunu o yönlendirir

canım rahat olmak çok çok önemli sen elinden geldiğince dua et gerisini Allaha bırak tabi folikasit almaya başla yarın dra göster sonucunu o yönlendirir

Tamam canım çok sağol güzel bilgilerin için sence durum ne gözüküyor bugünde başka markann aldım gene ikincisi silik çıktı koyu çıkmıyor

Tamam canım çok sağol güzel bilgilerin için sence durum ne gözüküyor bugünde başka markann aldım gene ikincisi silik çıktı koyu çıkmıyor
canım silik dediğin benimkine göre bayağı koyu benim varya ışıkta zor gözüküyodu evirçevir bakıodum hatta eşim yok dedi :) 60küsürdü senin daha fazla olabilir birdende koyulaşmaz hcg 2güne 2katı artar misal bugün 10 sa değer 2gün sonra 20li rakamlar öyle yani sen içini ferah tut

Günaydın canım , içime su serptin resmen inşaAllah bugün regli olmam kan sonuçlarınıda almaya gideceğim bugün sana yazarım. Güzel desteğin için çok sağol canım benim

Cansu sonuçları almaya gittim 44 dedi yarında kana bakıcaz belki dedi düşük olur belki çıkarsa yaşar dedi Morelim bozuldu

Cansu sonuçları almaya gittim 44 dedi yarında kana bakıcaz belki dedi düşük olur belki çıkarsa yaşar dedi Morelim bozuldu
Drlar hemen kötüyü söylemeye bayılır canım bnmde dediğim gibi 60 la başladı 1800lere kadar çıktı sen 2 gün sonra tekrarla testi sonuç 2katı çıkarsa herşey yolunda :) değerin gayet iyi

Drlar hemen kötüyü söylemeye bayılır canım bnmde dediğim gibi 60 la başladı 1800lere kadar çıktı sen 2 gün sonra tekrarla testi sonuç 2katı çıkarsa herşey yolunda :) değerin gayet iyi
44 iyimi sence regliden 1 gün önce baktırdım. Yarın yeniden gel bakalım dedi çok korkuyorum

Bu arada hamilemisin maşaAllah ya

44 iyimi sence regliden 1 gün önce baktırdım. Yarın yeniden gel bakalım dedi çok korkuyorum

Bu arada hamilemisin maşaAllah ya
reglden 1gün önce gayet iyi canım regldi birkaç gün geçen yinede soucu 9gibi çıkan arkadaşların bile herşey yolunda bu rakam önemli değil rakamlara takılma şimdi önemli olan güzel artış olması
yok canım gebe değilim banada dua et uğraşıyorum bi düşüğüm oldu 5ay önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…