Eki Görüntüle 1114012
Ben bu sonuçtan bişey anlamadım lütfen yardımmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikinci çizgim o kadar siliktiki el feneriyle bakmistim! !! Ve şimdi 3 aylık hamisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm cizgi cok.silikti demssn.tam olarak ne zamn yapmstn
Kzlar bunlarda bnm.bat e 4 gun var.hamilemiyim szceEki Görüntüle 1154999 Eki Görüntüle 1155000
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum inanmazsınız belki kaç gündür bu sitede dolanıyorum paylaşımlar o kadar içten ki üye olmaktan alıkoyamadım kendimi. Sanıyorum ki ben de gebelik testi müptelalarından oldum. Benim adetime 5 gün var bugün kendime idrar testi yaptım erken olduğunu biliyorum ama eşim ısrar etti ben belirtileri adet dönemime yoruyorum çünkü ve negatif çıktı sonuç muhtemelen hamile değilim ama bir umut... Diyorum ki aranızda daha önce benim gibi adetine 5 gün kala test yapıp sonuç negatif olan daha sonra aslında hamile olduğunu öğrenen var mı ya da böyle bir şey olabilir mi istisnalar var mı ? :)
Ilk gebeliğimde hep negatif çıktı hepsi çöpe gitti, sonra dan hamile olduğumu öğrendim. Ikincide regliden önce silikte olsa çizgi cikti. Kişinin kendi gebelik lerinde bile değişebiliyor bu durum. Ama herkese tavsiyem yumurtlamadan önce ilişki olmalı! !! Ve o gece mumkunse öyle uyunmali hiç kalkmadan. Umarım hamissindirr canım umarim
Mübarek gün az da olsa umut serptin içime inşallah öyledir hala adet olmadım çünkü tavsiyelerin için de sağol :)
Yarın bir kan testi yaptir bizide sevindir
Bu mübarek günde dualar kabul olur, hele ki baskasinin senin için ettiği dua,
Dilerim ki yarın bebis haberini alırsın.
Kzlar bunlarda bnm.bat e 4 gun var.hamilemiyim szceEki Görüntüle 1154999 Eki Görüntüle 1155000
Senin çizgilerin benimkinin yanında o kdr net ki!!! Neden hemen bir kan testi yapmiyorsun? Sen gebişsin
bence alenen hamilesin
Yaptrdm cnm bat e 4 gun kala yaptrdm.11.3 adet olmazsam hamileymisim
Kızlar, adetim 2 gün gecikti,
26 günde bir adet görüyorum, bugün 28. Gün
Bebiş için çalışıyoruz, ümitlendim,
Ama göğüslerimde acı falan yok hiç?
Fikrinizi alabilir miyim?
Yada hamile kaldığında hiç belirti yaşamamış arkadaşlar var mı???
Selam kizlar benim bat dundu test yaptim negatif cikti sonra ovu. Testi vardi evde onu yaptim ovulasyon pozitifti bugun yine gebelik testi yyaptim yine negatif.