Gebelik testi kullananlar buraya

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum inanmazsınız belki kaç gündür bu sitede dolanıyorum paylaşımlar o kadar içten ki üye olmaktan alıkoyamadım kendimi. Sanıyorum ki ben de gebelik testi müptelalarından oldum. Benim adetime 5 gün var bugün kendime idrar testi yaptım erken olduğunu biliyorum ama eşim ısrar etti ben belirtileri adet dönemime yoruyorum çünkü ve negatif çıktı sonuç muhtemelen hamile değilim ama bir umut... Diyorum ki aranızda daha önce benim gibi adetine 5 gün kala test yapıp sonuç negatif olan daha sonra aslında hamile olduğunu öğrenen var mı ya da böyle bir şey olabilir mi istisnalar var mı ? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm cizgi cok.silikti demssn.tam olarak ne zamn yapmstn

Reglime 4 gün fln vardı yanlış hatirlamiyorsam. Ama regli tarihim henüz değildi ona eminim. Ilk gebeliğimde regli mi 1 gün gece yapmama rağmen idrar testim negatif çıkmıştı. 3-4 gün sonra tekrar yaptığımda nihayet çizgi çıkmıştı. Yani her iki gebeliğimde de hep farklı sonuçlar çıktı. Bu sebeple ikinci gebelikte silikti olsa ikinci çizgiyi erken gördüğümde çok şaşırdım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk gebeliğimde hep negatif çıktı hepsi çöpe gitti, sonra dan hamile olduğumu öğrendim. Ikincide regliden önce silikte olsa çizgi cikti. Kişinin kendi gebelik lerinde bile değişebiliyor bu durum. Ama herkese tavsiyem yumurtlamadan önce ilişki olmalı! !! Ve o gece mumkunse öyle uyunmali hiç kalkmadan. Umarım hamissindirr canım umarim

Mübarek gün az da olsa umut serptin içime inşallah öyledir hala adet olmadım çünkü tavsiyelerin için de sağol :)

Mübarek gün az da olsa umut serptin içime inşallah öyledir hala adet olmadım çünkü tavsiyelerin için de sağol :)

Yarın bir kan testi yaptir bizide sevindir
Bu mübarek günde dualar kabul olur, hele ki baskasinin senin için ettiği dua,
Dilerim ki yarın bebis haberini alırsın.

Güzel dileklerin için çok sağol canım ama ben bata kadar bekleyeyim şimdi yaptırırım çıkmaz o zaman insan çok hayal kırıklığına uğruyor...

Kızlar, adetim 2 gün gecikti,
26 günde bir adet görüyorum, bugün 28. Gün
Bebiş için çalışıyoruz, ümitlendim,
Ama göğüslerimde acı falan yok hiç?
Fikrinizi alabilir miyim?
Yada hamile kaldığında hiç belirti yaşamamış arkadaşlar var mı???

Bende hiçbir belirti yoktu, hamile olduğumu öğrendikten sonra biraz goguslerim şişti o kdr, umarım hamisssindir, haberlerini bekliyoruz

Selam kizlar benim bat dundu test yaptim negatif cikti sonra ovu. Testi vardi evde onu yaptim ovulasyon pozitifti bugun yine gebelik testi yyaptim yine negatif.

Selam kizlar benim bat dundu test yaptim negatif cikti sonra ovu. Testi vardi evde onu yaptim ovulasyon pozitifti bugun yine gebelik testi yyaptim yine negatif.

Canım predictr mü yaptın sen test olarak o çok yüksek olasılıkla doğru sonuç veriyormuş

slm kizlar benim bat uc gun gecti adettn once test yapmaya basladim iki kez cok silik cizgi gordum bat gunu tkrar test yaptim negatifti adet olmaynca dun aksam esimn getirdigi testi yaptim ilk basta ikinci cizgi gorunur gibi oldu ama kayboldu negatifti yani testi atmadm bir saat sonra tkrar baktigmda ikinci silik cizgiyi gordum iyice kafam karisti adette olmadim hala sizce ne anlama geliyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…