Gebelik testi kullananlar buraya

Canım predictr mü yaptın sen test olarak o çok yüksek olasılıkla doğru sonuç veriyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Freely markası canım benim yaptığım test yarın kan vericem

Freely markası canım benim yaptığım test yarın kan vericem

İyi yaparsın canım en azından aklından karışıklık gider her iki ihtimalde de haberdar et sonuçlardan

İyi yaparsın canım en azından aklından karışıklık gider her iki ihtimalde de haberdar et sonuçlardan

Tamam canım mutlaka haber vericem

Canım benim 6 gün önce negatifti. Bugün 97 çıktı batım bugün yada yarın

Canım benim 6 gün önce negatifti. Bugün 97 çıktı batım bugün yada yarın

Adet oldum canım dün ben artık 15 temmuza kaldı :) seni de merak ediyordum ne oldu diye hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına :)

Adet oldum canım dün ben artık 15 temmuza kaldı :) seni de merak ediyordum ne oldu diye hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına :)

2 gün sonra yeniden kan vericem canım hayırlısı inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin

bu arada bat nedir çok cahil kalmışım :44:
adetin bitiminde eşimle birlikte olduk
adet tarihine daha var ama tansiyonum sürkli düşük rahatsız oldum bu aralar kafamkarıştı iyice:44:

2 gün sonra yeniden kan vericem canım hayırlısı inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin

İnşallah canım hayırsıyla devam eder gebeliğin. Aminnn bu arada :)

Canım ben predictor early kullanmıştım

ben geçen ay predictor early ile test yapmıştım.....adet gecikmesi vardı 2 gün....pozitif çıktı, hemen kan testi yaptırdım, negatif :))) dün de geçen ay yaptığım testin bozuk olduğunu kendimce kanıtlamak için tekrar predictor early ile test yaptım (adetime 7-8 gün var) yine pozitif çıktı :))) bu da bozuk herhalde :)))) kan testi yaptırmadım bu sefer ama iki seferde de pozitif garip değil mi ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…