Kizlaaaar.adet gunum bgun.hamileyiiiiim degere bakinEki Görüntüle 1157841
Tebrik ederim canım, Allah bize de nasip etsin inşallah, ben de bugün kan testinde 0.1 gördüm ne yazık ki. Bu ay olmadı:)))
Tesekkur ederm cnm.insallah.adet gctimi
Evet, 4 gün gecikme var ama gebelik yok [emoji107]
Canım predictr mü yaptın sen test olarak o çok yüksek olasılıkla doğru sonuç veriyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Freely markası canım benim yaptığım test yarın kan vericem
İyi yaparsın canım en azından aklından karışıklık gider her iki ihtimalde de haberdar et sonuçlardan
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum inanmazsınız belki kaç gündür bu sitede dolanıyorum paylaşımlar o kadar içten ki üye olmaktan alıkoyamadım kendimi. Sanıyorum ki ben de gebelik testi müptelalarından oldum. Benim adetime 5 gün var bugün kendime idrar testi yaptım erken olduğunu biliyorum ama eşim ısrar etti ben belirtileri adet dönemime yoruyorum çünkü ve negatif çıktı sonuç muhtemelen hamile değilim ama bir umut... Diyorum ki aranızda daha önce benim gibi adetine 5 gün kala test yapıp sonuç negatif olan daha sonra aslında hamile olduğunu öğrenen var mı ya da böyle bir şey olabilir mi istisnalar var mı ? :)
Canım benim 6 gün önce negatifti. Bugün 97 çıktı batım bugün yada yarın
Adet oldum canım dün ben artık 15 temmuza kaldı :) seni de merak ediyordum ne oldu diye hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına :)
2 gün sonra yeniden kan vericem canım hayırlısı inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin
canım adetten önce belli olurmu etrafında dyydunmu hiç
Kan testi ile belli oluyor canım yada 3-4 gün önce erken gebelik testiyle çıkabiliyor
yoğun çalıştığım için kan yaptırmaya vaktim yok
belki dedim evde test çubuklarıyla çıkar
Erken gebelik testi yapabilirsin canım
2 gün sonra yeniden kan vericem canım hayırlısı inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin
saol canımya bişi daha bunda marka farkedermi yani idrar testi dediğin dimi
Canım ben predictor early kullanmıştım