arkadaşlar bir sorum var...
dün çok hafif akıntıyla karışık kahve leke geldi regli oldum derken sabah kalktım birşey yoktu. içimdeki his yüzünden bir test yaptım hemen silk çizgi wardı.
şimdi yine leke gelmiş ama kahwerengi.
şimdi ewet bunun sonucunu tabiki bekleyerek görücem ama böyle birşey yaşayan we ya fikri olan war mı?
ay muttercim sana burda rastladim insallah hamilesindirr, bunu bütün kalbimle isterim
güzel haberler verirsin umarim..
:Saruboceq:
laubali nerelerdesin bacim ya bi gidiyon pir gidiyon yazmasam yazmiyosun
nasilsin iyimisin ozletiyon kendini bebisimiz nasil belli oldumu cinsiyeti merakta birakma bizi kiz
Kızlar az önce bende yaptım ama bozuk galiba hiç çizgi filan yok sinir oldum
Bende bugün sana yazacaktim nereye kayboldun diye kaydirigubbakcemile2 takip etmeye calisiyorum eger yazdiysan gozümden kacmis canim zaten diyordum aradan zaman gecti diye. Bizler sukür cok iyiyiz, buralar coook sicak hep bahcede oturmaya calisiyoruz ama cok baskin iste. Cinsiyetimiz 3 hafta sonra belli olacak aslinda simdi gidip parali ögrene biliriz ama devletin verdigi bedava usg var onu bekliyoruz. Sen ne yaptin evi tasidinizmi? Nasilsin canim iyimisin?
nasılsınız arkadaşlar ben bu sabah itibariyle pembe ve kahverengi karışımı damla damla bir şeyler görüyorum,adet olucam dedim ama hala bir şey yok .....yarına kadar bekliycem böyle devam ederse kan testi yaptırıcam idrar testleri çok hafif pozitif diyor ama ....kafayı yiyeceğim sonunda:)
ozlemcano nasilsin canim? Sende bir gelisme varmi? Evin tamirleri bittimi?
Ben artik evdeyim, isyerimden hastalik yaptim. Gecen hafta 4 gun agrilarim vardi rahim kasilmasi diye pek üstüne düsmemistim ama 5.gun agrilarim cogalinca hastaneye yattim. 1 gece sonra cikardilar, sebebini bulamadilar her doktordan farkli düsunceler cikti. Ama hepside bebekle alakali degil dedi agrilar ona baglantili degilmis. Simdilik zararsiz dediler, yinede korkuyorum sonucta sebebini bulamadilar. Bayaga bir korktuk, ama yavrumu ultrasyonda 2 gun üst üste gorunce rahatladim insallah ona bisey olmaz ben raziyim agrilari cekmeye.
slm zeynax INSALLAH kötü bisey yoktur! önce yazdiklarini okudum,anladigim kadariyla testin pozitif cikmisti,daha sonra doktorunda onayladimi? korktum ben simdi, bende test yaptim pozitif cikti,doktora bu gün gittim ve kan verdim, kontrole giremedim,kismetse persembe gircem! kan testimde 2 haftaya kadar anca sonuc gelirmis,öyle dediler,kendi doktorum tatilde oldugu icin baska bi doktora gittim! INSALLAH iyi haberlerini aliriz!
ben adet oldum .......testler bazen sorunlu çıkabiliyor....ilgine teşekküredrim....sen korkma sakın senin belirgin bir pozitifse kesin vardır....güzel haberlerini bekliyoruz...
laubali nasil oldun iyimisin agrilarin varmi yine?
insallah gecmistir kac haftalik oldu simdi?