Gebelik testi kullananlar buraya

ay muttercim sana burda rastladim insallah hamilesindirr, bunu bütün kalbimle isterim
güzel haberler verirsin umarim..
:Saruboceq:

ay muttercim sana burda rastladim insallah hamilesindirr, bunu bütün kalbimle isterim
güzel haberler verirsin umarim..
:Saruboceq:

merhabalar nasılsın canm.
ismin değişmiş. esra ydı deil mi?
senden nehaberler war? işallah sende güzel haberler werirsin. hatta şuan hamilesindir işşşalah yaa..

laubali nerelerdesin bacim ya bi gidiyon pir gidiyon yazmasam yazmiyosun
nasilsin iyimisin ozletiyon kendini bebisimiz nasil belli oldumu cinsiyeti merakta birakma bizi kiz

laubali nerelerdesin bacim ya bi gidiyon pir gidiyon yazmasam yazmiyosun
nasilsin iyimisin ozletiyon kendini bebisimiz nasil belli oldumu cinsiyeti merakta birakma bizi kiz

Bende bugün sana yazacaktim nereye kayboldun diye kaydirigubbakcemile2 takip etmeye calisiyorum eger yazdiysan gozümden kacmis canim zaten diyordum aradan zaman gecti diye. Bizler sukür cok iyiyiz, buralar coook sicak hep bahcede oturmaya calisiyoruz ama cok baskin iste. Cinsiyetimiz 3 hafta sonra belli olacak aslinda simdi gidip parali ögrene biliriz ama devletin verdigi bedava usg var onu bekliyoruz. Sen ne yaptin evi tasidinizmi? Nasilsin canim iyimisin?

evet buralarda cok sicak yaniyoruz iste calisirken
evi daha tasimadim belki haftaya baslariz tasimaya
cok tamir gerekti icine ancak bitti tamda bitmedi bi yerleri kaldi
laminant olacak bakalim biterse hafta sonu temizlik yapicam insallah
haftayada tasimaya baslariz allah in izniyle
Bekle canim parali gitme sabret bebisin seninle saglikli onemli olan o cinsiyetinide gec ogreniverirsiniz daha iyi biraz daha merak edersiniz daha hos olur

nasılsınız arkadaşlar ben bu sabah itibariyle pembe ve kahverengi karışımı damla damla bir şeyler görüyorum,adet olucam dedim ama hala bir şey yok .....yarına kadar bekliycem böyle devam ederse kan testi yaptırıcam idrar testleri çok hafif pozitif diyor ama ....kafayı yiyeceğim sonunda:)

ozlemcano nasilsin canim? Sende bir gelisme varmi? Evin tamirleri bittimi?
Ben artik evdeyim, isyerimden hastalik yaptim. Gecen hafta 4 gun agrilarim vardi rahim kasilmasi diye pek üstüne düsmemistim ama 5.gun agrilarim cogalinca hastaneye yattim. 1 gece sonra cikardilar, sebebini bulamadilar her doktordan farkli düsunceler cikti. Ama hepside bebekle alakali degil dedi agrilar ona baglantili degilmis. Simdilik zararsiz dediler, yinede korkuyorum sonucta sebebini bulamadilar. Bayaga bir korktuk, ama yavrumu ultrasyonda 2 gun üst üste gorunce rahatladim insallah ona bisey olmaz ben raziyim agrilari cekmeye.

slm zeynax INSALLAH kötü bisey yoktur! önce yazdiklarini okudum,anladigim kadariyla testin pozitif cikmisti,daha sonra doktorunda onayladimi? korktum ben simdi, bende test yaptim pozitif cikti,doktora bu gün gittim ve kan verdim, kontrole giremedim,kismetse persembe gircem! kan testimde 2 haftaya kadar anca sonuc gelirmis,öyle dediler,kendi doktorum tatilde oldugu icin baska bi doktora gittim! INSALLAH iyi haberlerini aliriz!

co gecmis lsun canim benim aman dikkat et rabbim in verdigi bebegini koru
evde kal tabiki niye calisiyosun bosver bebegin ve sagligin cok onemli
Benim evin tamir isi bitti cok sukur sadece tasinma isi kaldi bi tasinsam insallah

Ama uzun bi sure internetim kesilecek belki bu hafta sonu tasinima da biter de yerlesirim artik ya biktim cok yoruldum tek basima kimsem yok offfffff cok zor yaa

ben adet oldum .......testler bazen sorunlu çıkabiliyor....ilgine teşekküredrim....sen korkma sakın senin belirgin bir pozitifse kesin vardır....güzel haberlerini bekliyoruz...

laubali nasil oldun iyimisin agrilarin varmi yine?
insallah gecmistir kac haftalik oldu simdi?

ben adet oldum .......testler bazen sorunlu çıkabiliyor....ilgine teşekküredrim....sen korkma sakın senin belirgin bir pozitifse kesin vardır....güzel haberlerini bekliyoruz...

rica ederim,üzüldüm simdi ;( INSALLAH yeni ayla yeni haberlerini aliriz canim! bu gün doktordaydim,ultrasona falan girdim,göremedi,henüz erken dedi,1 hafta sonra yine gidecem! kan testinide 1 haftaya anca gelir dedi,ben yurt disinda yasiyorum,Türkiyede daha farkli galiba! hemen kan testi falan yapiyolarmis;bizim burda böyle bisey yok diyolar! önümüzdeki hafta kesin görürüm bebemi! darisi bütün bekleyenlere INSALLAH.... kizlar duam sizlerle

laubali nasil oldun iyimisin agrilarin varmi yine?
insallah gecmistir kac haftalik oldu simdi?

Agrilarim devam ediyor canim. Yine hastanelik oldum :sinifsinif: ama yine ve yine bebekle alakasi olmayan bölgeler agriyor, yavruma birsey olmazmis sadece doguma kadar agrilari cook yasarsin dedik doktor. Kas gerginligi, karindadaki kaslar vs hepsi agriyor, evde bayaga bi egzersiz yapiyorum insallah doguma kadar gecer.
Sen ne yapiyorsun eve gectinizmi? Allah kolaylik versin, tasinmak gercektende cok zor hele bide yaninda kimsen yoksa hersey sana bakiyor. Eve yerlesince yavas yavas yerlestir esyalari zaten 1 gunde bitmiyor hersey düzene girene kadar illaki bir kac ay gececektir

laubali mrb nasil oldun insallah yaptigin egzersizlerin faydasi olmustur .

Beni sorarsan ben tam evle ugrasirken gorumcem dogum yapti yarida biraktik
bir kac gun onlarla ilgilendik ama bugun insallah bitecek son parcalari tasiyoruz

He bu arada hastaneden bana haber geldi insallah 12. ayda ancak basliyoruz cnm
ben sana demistim burada cok gec cagiriyorlar neyse gec olsun da guc olmasin
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah tutarda bukadar beklemeye deger

Gozünüz aydin canim demek sizinde aileye bir minik katildi. Benimde erkek kardesimin 2.kizi oldu dün gece. Saglicakla buyüsunler insallah.

Evde olmanin ve dinlenmenin cok faydasi var suan cok sukur agrilarim gecti gececek kadar azaldi ama arada sirada hala yokluyorlar. Haftaya persembe detayli ultrason var cinsiyetimizde belli olur artik CADIARZU

Sizde evinize bi yerlesemediniz desene, neyse hayirlisi olsun canim elbet tasima fisosu bitecek. Demek tedaviyi taa 12.aya verdiler valla bayaga bekleme suresi varmis. Gerci elden birsey gelmez hastanenin rutinine uymak lazim, gec olsunda güc olmasin canim benim. Sende insallah 2011 annesi olacaksin kaydirigubbakcemile5

sizinde gozunuz aydin allah anali babali buyutsun insallah bir an once sende saglikli bir sekilde
kucagina alirsin rabbim o mutlulugu sanada yasatsin sonrada bize insallah
Aynen dedigin gibi hastanenin rutinine uymak zorundayiz hayirlisi buymus demekki saglik olsun
evim bitttttiiiiiiii cok sukurrrrrrrrrr

Aaa sevindim canim hadi gozun aydin. Yeni eviniz insallah ugur getirir.
Gule güle oturun tatlim.

slm canlarım nasılsınız.
Laubalicim 20 haftalık olmuşsun maşallah nazar değimesın bitanem.
Ozlemcano sende yeni evini hayırlı uğurlu olsun canım benim.
Evet sıra bana geldi,ben romanyadaydım turkıyedeki dr.sağ tüpüm tıkalı diğe bişey yapamadılar,kimi dedi ameliyat ol kimi dedi kalsın bişey olmaz,ama ben pes edemedim,romanyada iyi bir dr.buldum orda ameliyat olmadan açtırabilirim dedi ve tedaviye başladım,lazer tedavisi bide başka bir tedavi,3 değişik ilaç antibiyotik ve bilmem ne vardı rahime injekte edilmiş,ilk 2-3 seansta ilaç geri gelıyordu,sonradan rahat girmeye başlamış,artık hissedıyordum bir yanma hissi nasıl tuplere ilerlıyordu,ve sonuç tuplerim açildııııı zemuszemus dr.bir ilaç da verdi bana 3 ay kullan dedi ve bol bol çalış.inşallah tutar artık.
ben tedavi olurken oda gelen bayanlarla konuştum %90 bu tedaviden sonra bebekleri oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…