Gebelik testi kullananlar buraya

yaptırdım negatif bazı bayanlarda kana geç karışıyor diye bişeyler okudum netde böyle bir durumla karşılaşan var mı diye merak ettim.

yaptırdım negatif bazı bayanlarda kana geç karışıyor diye bişeyler okudum netde böyle bir durumla karşılaşan var mı diye merak ettim.

canım bi arkadaşımda da aynı şey oldu.5 ay hamile kalamadı doktora gitti.süt hormonları fazla çıktı..ilaç kullandı .şimdi ikiz hamile.. doktora gidip hormonlarına bi baktır istersen için rahatlar

Evet doktorumla konuştum bugün hormonlara bakacaklar yani hormon testi yapılacak.. benim birazda psikolojikde etkiledi sanırım ilginiz için çok teşekkür ederim insan destek alınca rahatlıyor.:)

selincim ne kadar süredir bebek düşünüyosun????????evet stres çok etkiliyo insan başka bişi düşünemiyo.rahat olmak lazım ama olamıyoz işte.doktora ne zaman gideceksin

oyle olucak bu gidisle artik kismet, evet ise devam calisiyorum
seneye calsip calismiyacagim malum yani kesin belli degil
cagiramayabilirmisler yeni bi calisma sistemi yapacakmislar bakalim
Bu senede izin yok canim evi tasiyorum ya bi evim bitsin yerlesiyim de
izinide seneye yapariz artik belkide bebisimizle yapariz bakalim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Insallah dedigin gibi olur canim. Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin, herkesin duasini kabul etsin. Bende hala kilo veriyorum aha 4 aylik olduk karnim sabahlari inmis vaziyette aksama kadar yemek su icince ancak ortaya cikiyor. Valla dogurana kadar hep telas hep telas.

bu gün doktora gidecegim görünüşe göre tedaviye başlayacagız ..1,5 yıldır korunmuyoruz
az önce kahve rengi akıntı geldi sanırım regli olacam sanırım degişik oldu bu sefer ama oluyorum sonuçta..... her insan gibi ben de korkuyorum ve acaba hiç mi olmayacak diyorum.sen de mi istiyorusun sorun var mı ?

bende istiyorum hap kullanıyodum mayısta bıraktım bide bende pko var..hemen olmayabilir benimde bugün adet günüm bakalım ne olacak..canım bence senin sadece stresten olmuyo..olacağına inanıyorum ben hiç canını sıkma bana doktor olmama ihtimali yüksek dedi ama veren Allah o isterse herşey olur

evet canım çok güzel düşünüyosun..bu güzel düşüncelerin bile yeter sana.. haberlerini bekliyorum... bende test yaparsam yazarım sonucu..

inşallah hamilesindir allah daha fazla aratmasın sınamasın inşallah. Güzel bir haber bekliyorum muhakak yaz.

canım ya çok sevindim çok güzel bir haber herşey en iyi şekilde olsun saglıkı bebişin olsun allah eline vermeyi nasip etsin. Evet darısı başıma inşallah.

Üzüme muhakkak vardır bir hayır, önemli olan gözünü açıp görmek. Mesela bak geçen hamile degilim diye çok üzüldüm sonra eşimle tartıştım tartıştım benimle tartıştı diye ailesi üzerime geldi beni dışladı eşimde düşündü bu hem anne olamıyor hemde ailem böyle yapıyor ve beni 2 gün evde tek bırakmıştı o halimle... kendi yaptıgından utandı ve şu an eskisindende daha iyiyiz ve çok pişman yüzüme bakarken gözleri doluyor başkalarının gazına geldi ve o halimle bıraktı diye.. bu da bi hayır işte. Belki olan bebegin degeri bilinmeyecek allah önce ikimizi hazırlıyor baglıyorki bebek olunca degerini bilelim çocuksuzluk nasıl anlayan insanların çocugu olunca hiç ayrılmıyorlar biliyormusun hep şükrediyorlar. bunları düşün. Elbet olacaktır. inşallah en kısa zamanda olur. Ama dedigim gibi böyle ayrıntılı görürsen her olayı yüzün gülüyor teşekkür ediyorsun aksine .

Üzüme muhakkak vardır bir hayır, önemli olan gözünü açıp görmek. Mesela bak geçen hamile degilim diye çok üzüldüm sonra eşimle tartıştım tartıştım benimle tartıştı diye ailesi üzerime geldi beni dışladı eşimde düşündü bu hem anne olamıyor hemde ailem böyle yapıyor ve beni 2 gün evde tek bırakmıştı o halimle... kendi yaptıgından utandı ve şu an eskisindende daha iyiyiz ve çok pişman yüzüme bakarken gözleri doluyor başkalarının gazına geldi ve o halimle bıraktı diye.. bu da bi hayır işte. Belki olan bebegin degeri bilinmeyecek allah önce ikimizi hazırlıyor baglıyorki bebek olunca degerini bilelim çocuksuzluk nasıl anlayan insanların çocugu olunca hiç ayrılmıyorlar biliyormusun hep şükrediyorlar. bunları düşün. Elbet olacaktır. inşallah en kısa zamanda olur. Ama dedigim gibi böyle ayrıntılı görürsen her olayı yüzün gülüyor teşekkür ediyorsun aksine .
muhakkak öyle tatlım ama insan üzülüyor işte....aslında rabbim herşeyin en iyisini biliyor...o ayarladı herşeyi aslında

merhaba kızlar bugün adetim 2 gün gecikmiş bulunuyor.öğlen saatlerinde idrar testi yaptım ama negattifffsenağlama

adetimin ilk günü 21 haziran son günü 26 haziran adetime daha 15 gün var asker gibi şafak sayıyorum bu aralar baş dönmesi var sıkidrara çıkıyorum meraklandım gittim dün test aldım ama tek çizgi çıktı ayın 9.da doktora gidicem umarım hamiş kalırım çok istiyorum bebişimin bir gün o minicik ellerini tutmayı:):):)):

adetimin ilk günü 21 haziran son günü 26 haziran adetime daha 15 gün var asker gibi şafak sayıyorum bu aralar baş dönmesi var sıkidrara çıkıyorum meraklandım gittim dün test aldım ama tek çizgi çıktı ayın 9.da doktora gidicem umarım hamiş kalırım çok istiyorum bebişimin bir gün o minicik ellerini tutmayı:):):)):
daha çok erken tatlım...bu yola giren sabırlı olmayıda öğreniyor sanırım

arkadaşlar bir sorum var...
dün çok hafif akıntıyla karışık kahve leke geldi regli oldum derken sabah kalktım birşey yoktu. içimdeki his yüzünden bir test yaptım hemen silk çizgi wardı.
şimdi yine leke gelmiş ama kahwerengi.
şimdi ewet bunun sonucunu tabiki bekleyerek görücem ama böyle birşey yaşayan we ya fikri olan war mı?

X