- 2 Temmuz 2010
- 166
- 0
yaptırdım negatif bazı bayanlarda kana geç karışıyor diye bişeyler okudum netde böyle bir durumla karşılaşan var mı diye merak ettim.
oyle olucak bu gidisle artik kismet, evet ise devam calisiyorum
seneye calsip calismiyacagim malum yani kesin belli degil
cagiramayabilirmisler yeni bi calisma sistemi yapacakmislar bakalim
Bu senede izin yok canim evi tasiyorum ya bi evim bitsin yerlesiyim de
izinide seneye yapariz artik belkide bebisimizle yapariz bakalim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu gün doktora gidecegim görünüşe göre tedaviye başlayacagız ..1,5 yıldır korunmuyoruz
az önce kahve rengi akıntı geldi sanırım regli olacam sanırım degişik oldu bu sefer ama oluyorum sonuçta..... her insan gibi ben de korkuyorum ve acaba hiç mi olmayacak diyorum.sen de mi istiyorusun sorun var mı ?
muhakkak öyle tatlım ama insan üzülüyor işte....aslında rabbim herşeyin en iyisini biliyor...o ayarladı herşeyi aslındaÜzüme muhakkak vardır bir hayır, önemli olan gözünü açıp görmek. Mesela bak geçen hamile degilim diye çok üzüldüm sonra eşimle tartıştım tartıştım benimle tartıştı diye ailesi üzerime geldi beni dışladı eşimde düşündü bu hem anne olamıyor hemde ailem böyle yapıyor ve beni 2 gün evde tek bırakmıştı o halimle... kendi yaptıgından utandı ve şu an eskisindende daha iyiyiz ve çok pişman yüzüme bakarken gözleri doluyor başkalarının gazına geldi ve o halimle bıraktı diye.. bu da bi hayır işte. Belki olan bebegin degeri bilinmeyecek allah önce ikimizi hazırlıyor baglıyorki bebek olunca degerini bilelim çocuksuzluk nasıl anlayan insanların çocugu olunca hiç ayrılmıyorlar biliyormusun hep şükrediyorlar. bunları düşün. Elbet olacaktır. inşallah en kısa zamanda olur. Ama dedigim gibi böyle ayrıntılı görürsen her olayı yüzün gülüyor teşekkür ediyorsun aksine .
canım ya çok sevindim çok güzel bir haber herşey en iyi şekilde olsun saglıkı bebişin olsun allah eline vermeyi nasip etsin. Evet darısı başıma inşallah.
daha çok erken tatlım...bu yola giren sabırlı olmayıda öğreniyor sanırımadetimin ilk günü 21 haziran son günü 26 haziran adetime daha 15 gün var asker gibi şafak sayıyorum bu aralar baş dönmesi var sıkidrara çıkıyorum meraklandım gittim dün test aldım ama tek çizgi çıktı ayın 9.da doktora gidicem umarım hamiş kalırım çok istiyorum bebişimin bir gün o minicik ellerini tutmayı:):):)):