kızlar adetime 5 gün var test yaptım duramadım...ama sonuç negatifff...adetine 5 gün kara testi pozitif çıkan varmı yaaaa...
teşekkür ederim canım...umarım benimkide geç döllenmedir:))))Gören elbette var, ama bu kisiden kisiye degisiyor. Eger hamileyse adet günüde cikabilir, benimkisi gec döllenme oldugu icin adet gününde gosterdi hatta baska bir marka testte adetim 3 gun gectikten sonra pozitif oldu.
teşekkür ederim canım...umarım benimkide geç döllenmedir:))))
ayy cok guzel bi ruya gormussun insallah ismiyle yasar rabbim uzun omurler versin ona
benimde simdi gorumcemler bizdeydi bebisini getirdi allah im bi bebek bu kadar mi guzel olur
cok sevimli ya cok masum oluyolar yaaaaa ozlemisim bebek sevmeyi cok uzun zaman oldu
insallah dedigin gibi ocak annesiyim diye yazarim da bu hasretlik biter artik
rabbim hayirlisini versin insallah
Bende kendimden umutluyum ama iste zamani degilse istedigimiz kadar umut edelim belli olmaz allah in isi allah ne demisse onu gorucez oda bizim icin hayirlisidir
cok gecmis olsun canim yaaaaaa uzuldum bebek icin de cok uzucu yazik yavrum ya
nasil parca kaliyo rahimde ya bunuda ilk defa duydum he daha neler olacak ya
evet insallah kimsenin basina gelemz bide normal dogum cok iyi derler komple temizleniyorsun
ama doktorlar iyi bakmazsa nereden bileceksin ki icinde parca kalmisssss
onun icin doktorda cok onemli
napiyim cnm yerlesmeye calisiyorum bende evdeyim hasta kaliyorum
belim cok agiriyo artik dayanilmaz oldu evde kalmaz zorunda kaldim
doktora gidicem bakalim korkmaya basladim ya ne olucak insallah gecer
korkuyorum cunki boyle devam ederse bebis isi yatar diye korkuyorum
Belin neden bu kadar agriyor? Acaba ev tasirken yanlis bir haraketmi yaptin?
Madem evdesin bir kac gün dinlen canim bak bakim beline iyi geliyormu hergün yerlesmene gerek yok zaten yapsanda bitmez illa bir degisiklik bulup tekrar yerleni degistirmek istiyeceksin kaydirigubbakcemile
Senin canin daha kiymetli kendine iyi bak.
kızlar bugün 15 gün oldu adetim gelmedi daha. 10 gün geçmişken test yaptım negatifti, ama hamilelik olsa o zaman belli olurdu diye düşündüğüm için her gün ertesi gün adet olurum düşüncesi ile test yapmadım beş gündür bu arada karnımda ağrı da var hafif hafif
sizce direk kan tahlili mi yaptırsam?
kızlar bugün 15 gün oldu adetim gelmedi daha. 10 gün geçmişken test yaptım negatifti, ama hamilelik olsa o zaman belli olurdu diye düşündüğüm için her gün ertesi gün adet olurum düşüncesi ile test yapmadım beş gündür bu arada karnımda ağrı da var hafif hafif
sizce direk kan tahlili mi yaptırsam?
yok cnm ya gecen seneden beri var bu agri ama calisinca siddetleniyo
bide cok yuruyunce ayakta durunca cok siddetli oluyo onceden oturunca geciyodu
simdi oturuncada gecmiyo bakalim yarin sabah randevum var doktor ne diyecek artik
Acaba kemiklerin arasindaki o esnak kücük parca yerindenmi kaydi. O cok aci verir ama egzersizlerle onu yerine getire bilirsiniz.
Doktordan gelince haber ver merakta birakma.
doktordan geldim canim doktorumda bikti benden en sonunda ozel hastaneye yolladi
oradan kendim randevu alicam insallah bakalim bari bisey bulunsa da bu agrilarin sebebi ciksa
hic boyle dusunecegim aklima gelmezdi sacma insallah bisey cikar diyorum ya
dusunsene ama gercekten bende biktim artik agrim cok ama bisey bulunmuyo