Gebelik testi kullananlar buraya

Ebruli cok sevindim senin adina. Eger tüplerin acildiysa kendiliginden gebe kalma sansin daha cok yüksek. Bundan sonra bol bol calisin ama fazla emri vaaki yapmayin sonra strese girersiniz
Benim arkadasiminda iki tüpleri kapaliydi tedaviye beraber baslamistik bundan 5 yil önce. Asilama ile hemen hamile kaldi. Kizi büyudu bi daha asilama yapti yine hemen hamile kaldi. Normal dogum yapti ve tupleri acildi simdi kendiliginden 3. cocuga hamile kaldi.
Ilk önce bi kendiniz deneyin bence sonra direk asilamaya gecin. Ama icimden geliyorki senden yakinda haber alacagiz

ebruli tesekkur ederim iyi dileklerin icin
bende senin adina cok sevindim hadi bakalim calismalara baslayin
laubalinin dedigi gibi cok emrivaki yapmayin gercekten cok stres oluyo insan
allah yar ve yardimcin olsun sen yap sirada bana gelsin bak bekliyorum heeeeeeeee:)))))

hadi hayirlisi bakalim bana erkek gibi geliyo ama rabbim hayirlisini sagliklisini versin
insallah tez zamanda saglikli bi sekilde kavusursun yavrunaaaa

Kızlar regle bugün 5 gün var test yaptım 4 saat sonra baktığımda çooook silik ikinci çizgi çıktı sizce doğrumudur

hadi hayirlisi bakalim bana erkek gibi geliyo ama rabbim hayirlisini sagliklisini versin
insallah tez zamanda saglikli bi sekilde kavusursun yavrunaaaa

Amin canim cumlemize.
Cinsiyeti fark etmez ama insan ister istemez heyecanlaniyor bilmek istiyor. Bide artik ismiyle cagirmak istiyoruz.

Kızlar regle bugün 5 gün var test yaptım 4 saat sonra baktığımda çooook silik ikinci çizgi çıktı sizce doğrumudur

4 saat gectikten sonra dogrulugunu söylemek cok zor. Yarin testi tekrarla ve en az 10 dk bekle. Benim ilk testlerim 5 ile 10 dk arasi cikmisti. Markadan markaya degisiyor.

Yarin bizim detayli ultrason var cinsiyetimizde belli olur. turkbayragi

cnm merakla bekliyoruz ufaklıgın cinsiyetini.bizde bu hafta öğrendik erkek beklerken kız çıktı bizim cimcime:)seninki de sanki bana erkek gibi geliyor.sağlıklı olsunda kızı da erkeğide aynı.

laubali ne oldu canim nasil gecti kontrolun henuz bisey yazmamissin
en iyisi ben soriyimde yaz bari

Kizlar eve yeni geldim. Bebegimizin cinsiyetini ögrendikten sonra yavruma biraz alisveris yaptik babasi cok begendigim battaniyesini aldi bende 2 takim elbise aldim.
Oglumusumuz cok sükür ve masallah saglikli herseyi kontrol ettiler ve hic bir sorunu yok.
Ama coook haraketli kizlar hic yerinde durmuyor. KAc haftadir hissediyorum oglumu, bugün doktorda söyledi seninki fena olacak diye, bende zaten kac haftadir tekmeleriyle maf ediyor beni dedim kaydirigubbakcemile3

cnm merakla bekliyoruz ufaklıgın cinsiyetini.bizde bu hafta öğrendik erkek beklerken kız çıktı bizim cimcime:)seninki de sanki bana erkek gibi geliyor.sağlıklı olsunda kızı da erkeğide aynı.

Nasil erkek beklerken, ? yoksa önceden erkek deyip simdide kizmi dediler?
Olsun hayirlisi buymus, yeterki allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.

ben demistim sana oglusun olacak rabbim sag salim kucagina aldirsin insallllllllaaaaaaaaaahhhh
hadi annesi esyalarinida yavas yavas tamamlarsin artik
saglikli olduguna cok sevindim cnmmmm senin dogum nezaman peki

Nasil erkek beklerken, ? yoksa önceden erkek deyip simdide kizmi dediler?
Olsun hayirlisi buymus, yeterki allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.

yok cnm erkeğe odaklanmıştık biz.tüm belirtiler erkeği gösteriodu:)yoksa doktor erkek fln dememişti:)

ben demistim sana oglusun olacak rabbim sag salim kucagina aldirsin insallllllllaaaaaaaaaahhhh
hadi annesi esyalarinida yavas yavas tamamlarsin artik
saglikli olduguna cok sevindim cnmmmm senin dogum nezaman peki

Evet canim demistin sende nadir bilenlerden oldun hehe.. opuyorumnanaktan
Bizim hicc bir tahminimiz yoktu, ne belirti aradik ne sunu ne bunu sonucta bilinmiyor allahin taktiri. Ama ultrasona baslar baslamaz oglumun pipisini gördum, bizimki cok yaramaz utanma falan bilmiyor, esime oglan deyince bana inanmamis doktorun soylemesini beklemis akannehir bu gunlere geldik cok sukür ama hala ruya gibi, allahim sanada nasip etsin canim her namazimda aklimdasin ve dualarimdasin.
Inss aralik ayinda gelecek oglumuz eger cikmak istemezse ocakta olabilir bakalim bizimkinin cani ne zaman isterse
.

yok cnm erkeğe odaklanmıştık biz.tüm belirtiler erkeği gösteriodu:)yoksa doktor erkek fln dememişti:)

Belirti falan aramadim canim, sonucta fazla birseye odaklanmak istemedik rabbim ne verirse kabulumuz ama nedense oglan olacagini tahmin pek etmedik. Bizim burda ailede etrafta herkesin kiz cocugu oldugu icin sanki kiz olmasi daha kolay gibi geldi bize. Hatta esimin ailesi bile kiz olacak diye isim bakiniyorlarmis oglan deyince bunu hic aklimiza getirmedik dediler kaydirigubbakcemile2

tabiki canim insan bunca zaman sonra evlada sahip olunca cinsiyetini ayirabilirmi
rabbim neyi hayirli gormusse onu diler demi yani
demekki allah in hayirlisi da buymus sizin icin
dualarin icin cok sagol allah razi olsun rabbim dualarini kabul etsin sen dogururken ben basliyorum insallah hayirlisiyla bende senin icin cok dua ettim allah kabul etti sonunda
insana kendi duasi degil baskasinin duasi tutarmis insallah banada senin duan tutar
hamilelerin birde dogum yaparken edilen her dua kabul olurmus dogum yaparken unutma beni hemi

kızlar adetime 5 gün var test yaptım duramadım...ama sonuç negatifff...adetine 5 gün kara testi pozitif çıkan varmı yaaaa...

Hayirlisiyla bide dogura bilsem senin isminide söyliyecem canim. Gerci o sanci arasinda hangi bi ara söylenecek bilmiyorum ama galiba bos bi alanimda söylerim guclubacismile
Süphesiz benim uzerimde cok dua vardi bunu biliyorum, haca giden herkes ilk senin ismini soyledik diye cok duyardim, dogum yapan arkadaslarim benim ismimi söylermis, allahim sonunda herkesin dualarini kabul etti allah razi olsun. Sira sende canim artik ocak annesiyim diye yazarsin, tedaviye basla ben senden umutluyum cünkü sende hamile kalabiliyorsun insallah tip yardimiyla saglikli bir gebelik elde edebileceksin.

aaaaa oglunun isminide yeni gordum cok guzelmis allah adiyla yasatsin insallah

Guzel dimi ismimiz? Esim hep oglum olursa Eyüb istiyorum derdi, Mustafa´yida rüyamda görmüstüm bundan 3 ay önce, peygamber efendimizin kizi gelip (tabii ben yüzunü görmuyorum) esime parmak gösterip senin oglun olacak isminide Mustafa koyacaksin dedi. Cok etkilendik ve sükürler olsun öylede oldu ve bu arada kayinbabamin ismide Mustafa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…