hadi hayirlisi bakalim bana erkek gibi geliyo ama rabbim hayirlisini sagliklisini versin
insallah tez zamanda saglikli bi sekilde kavusursun yavrunaaaa
Kızlar regle bugün 5 gün var test yaptım 4 saat sonra baktığımda çooook silik ikinci çizgi çıktı sizce doğrumudur
Yarin bizim detayli ultrason var cinsiyetimizde belli olur. turkbayragi
cnm merakla bekliyoruz ufaklıgın cinsiyetini.bizde bu hafta öğrendik erkek beklerken kız çıktı bizim cimcime:)seninki de sanki bana erkek gibi geliyor.sağlıklı olsunda kızı da erkeğide aynı.
Nasil erkek beklerken, ? yoksa önceden erkek deyip simdide kizmi dediler?
Olsun hayirlisi buymus, yeterki allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.
ben demistim sana oglusun olacak rabbim sag salim kucagina aldirsin insallllllllaaaaaaaaaahhhh
hadi annesi esyalarinida yavas yavas tamamlarsin artik
saglikli olduguna cok sevindim cnmmmm senin dogum nezaman peki
yok cnm erkeğe odaklanmıştık biz.tüm belirtiler erkeği gösteriodu:)yoksa doktor erkek fln dememişti:)
Evet canim demistin sende nadir bilenlerden oldun hehe.. opuyorumnanaktan
Bizim hicc bir tahminimiz yoktu, ne belirti aradik ne sunu ne bunu sonucta bilinmiyor allahin taktiri. Ama ultrasona baslar baslamaz oglumun pipisini gördum, bizimki cok yaramaz utanma falan bilmiyor, esime oglan deyince bana inanmamis doktorun soylemesini beklemis akannehir bu gunlere geldik cok sukür ama hala ruya gibi, allahim sanada nasip etsin canim her namazimda aklimdasin ve dualarimdasin.
Inss aralik ayinda gelecek oglumuz eger cikmak istemezse ocakta olabilir bakalim bizimkinin cani ne zaman isterse.
tabiki canim insan bunca zaman sonra evlada sahip olunca cinsiyetini ayirabilirmi
rabbim neyi hayirli gormusse onu diler demi yani
demekki allah in hayirlisi da buymus sizin icin
dualarin icin cok sagol allah razi olsun rabbim dualarini kabul etsin sen dogururken ben basliyorum insallah hayirlisiyla bende senin icin cok dua ettim allah kabul etti sonunda
insana kendi duasi degil baskasinin duasi tutarmis insallah banada senin duan tutar
hamilelerin birde dogum yaparken edilen her dua kabul olurmus dogum yaparken unutma beni hemi
aaaaa oglunun isminide yeni gordum cok guzelmis allah adiyla yasatsin insallah