Gebelik testi kullananlar buraya

oyle olucak bu gidisle artik kismet, evet ise devam calisiyorum
seneye calsip calismiyacagim malum yani kesin belli degil
cagiramayabilirmisler yeni bi calisma sistemi yapacakmislar bakalim
Bu senede izin yok canim evi tasiyorum ya bi evim bitsin yerlesiyim de
izinide seneye yapariz artik belkide bebisimizle yapariz bakalim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bende katılayım bari bu topiğe insan illaki birileriyle paylaşmak istiyo ama her zamanda bu konuyu konuşamıyosun insanlar sıkılıyo ama burası tam yeri xD
geçen ay 7 8 günlük gecikme ile 21 mayısta adet gördüm. genelde bu döngü 30 gün civarında sürüyo bende yani haziran 21 21 23 adet olmam gerekiyordu.. ama 24 haziran gecesi pembe bi akıntı oldu ve hala devam ediyor . sürekli renk değiştiriyo telvemsi oluyo bazen, arada gene kırmızı defalarca test yaptım negatif.. ilk defa böyle bişi başıma geliyo kan testi yaptırmadım henüz.. c.tesi dr gidicem ama fikirlerinizi almak istedim.. benimde geçen sene haziranda 25 haftalık bebeğim erken doğdu ve yaşamadı ne yazıkki.. şimdi korkuyorum hamile isem bile bu durumda riskli dimi? off off hepinize a.s.

ama korkuyorum yani eğer hamileysemde söylemesi zor ama muhtemelen düşükle sonuçlanacak
1 tane daha testim var onu yapıcam şimdi bakalım ne çıkacak

karamsar olma arkadasım ya Allahtan umut kesilmez ol dedimi olur inş.hadi yap bakim inş. cift cizgi görürsün :Saruboceq:

tek çizgi ve çok bariz tek ! işin daha kötüsü adet olacamışım gibi karnım ağrıyor ve akıntı boyutunu aşmış bariz kanamam var (yoğun değil) 7 günlük hafif kanlı akıntıdan sonra olması tek şeyi düşündürüyor.. şimdi düşük mü yaptım acaba .. kürtaj falan mı olmam gerekecek oo kafamda bin tane soru oluştu .. bu arada bu saatte burda olman benim için byk şans teşekkürler a.s.

Herseyin hayırlısı canım..Bu ay benimde öyle oldu 4 gün hafif hafif kahverengimsi bazen pembemsi ama 4 gün sonunda 5.gün adet olmaya basladım üzülme düşük falan yapmıyosun tamamen stresten kaynaklanıyo benim doktorum öyle dedi..bu saatte burdayım uyku tutmadı biraz kuran okudum Allah kabul ederse bide buraya bakayım dedim :)

allah kabul etsin .. cümlemizinkini.. bende uyuyamıyorum haliyle korkuyorum ilk defa başıma böyle bişi geliyo ne yapıcam hiç bi fikrim yok..

selam öncelikle Allah hepimize bebekler nasip etsin. Benim kafam çok karışık bana yardımcı olursanız çok sevinirim 2 gündür ne yapacagım bilmiyorum.bir yıldır korunmuyoruz regli dönemim hava degişimi hariç hiç geçikmezdi ve rahimde herhangi bir sorunum yok. bu ay 7-8 gün gecikti. kan testi 3 gün önce yaptırdım negatif.. yüzümde aşırı çillenme geceleri aşırı üşüme acıkma sürekli idrara çıkma kasıklarda arada batma ara ara baş agrısı bazen midede agrı uzaktaki kokuyu alma erkenden uyuma hissi agızda 3 gün önce demirimsi tat yolda gördüklerim hamilemisin diyenler :) doktora gittim dün rahim kalınlaşması var eger negatif çıkmasaydı ben de test yapardım çünkü regl döneminde ve gebelikte duvar kalınlaşır dedi. anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

butun belirtilerin hamilelik belirtisi insallah hamilesindir allah tan umit kesilmez
pozitif dusun adet olmadigin surece hamilelik sansin cok yuksek bence hamilesin
ama bu benim fikrim seni umitlebdirmek istemem

inşallah çok istiyorum allah herkese hayılı olmasa bile hayırlı hale çevirerek nasip etsin çok büyük eksiklik. herşeyim sorunluydu bari bu konuda sorun yaşamak istemiyorum çok zor geliyor. ilgin için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.

canım duan çok güzel ..evet hayırsızsa bile rabbim hayırlıya çevirsin..bende senin gibiyim yani her işim hem geç hem güç olmuştur..sabırsız insanların imtihanı bu oluyo genelde..güzel haberlerini bekliyorum..

kesinlikle dogru çok sabırsızım ama işte uslanmıyorum herşeyim hep geç ve güç olmuştur şükür olsun kolum ayagım saglam böyle avutuyorum kendimi az önce yine idrar testi yaptım yok yok yok çıkmıyor hayatımda ilk defa geçikti reglm bu sefer kötü sınandım ne yapalım sabredecegiz artık.isyan etmek günah ama elimizde olmuyor bazen işte isyan başka sorunları da getiriyor sonra bu halimizi özler duruma geliyoruz. Allah saglık sıhat versin kimseye muhtaç etmesin ve utandırmasın.

günaydın sabah akşam yazıyorum:):) dün akşam test yaptıktan sonra göğüsümü sıktım süt geldi bu herkesde gelirmi bir damla kadar felan. ama sonuçta negatif işte kafamı kurcalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…