Gebelik testi kullananlar buraya

testin markası ne ? inşallah hamilesindir cnm sonun benim gibi olmaz.ben certain kullandım ve bei yanılttı hemde iki testin ikiside silik çıktı

canım testin markası acon.inş. hamileyimdir.bu ilk ayımız zayılır.geçen ay önemsememiştik.allahım hayırlısı neyse o olsun yaa.cümlemiz için inş.

merhaba laubali nasilsin beni haberdar et demistin tahlil sonuclari bugun geldi cok sukur hic birsey yok
sadece benim hormon tahlili sonuclarini almadik henuz onuda aldiktan sonra randevu alabilirmisiz baslamak icin hakkimizda hayirlisi olsun ben bukadar cabuk beklemiyordum ya cabuk oldu cok sukur bu arada evimi de tasiyorum. ay bu aralar hersey yolunda gidiyo rabbim sasirtmasin haftaya persembede direksiyon sinavim varrrrr cok dua et bana olurmu hamislik nasil gidiyo canim insallah bi saglik problemin yoktur

Canim senin adina coook sevindim bakarsin bi dahaki adetine baslarsin zaten hormon tahlillerinde bir kac gun icinde gelir. Allahim her isinizde boyle kolaylik gostersin insallah, bebek gelmeden evide tasiyin yenileyin hazir dursun kaydirigubbakcemile2
Direksiyonuda alirsin sennn sana güveniyorum canim arkadasim :1hug:
Hamislik iyi gidiyor karnim bugünlerde daha belirgin olmaya basladi, tek sikayetim hala yemek yiyemiyorum yemekten resmen tiksindim bende istah falan kalmadi. 14 haftalik oldum, dun bir tartiya ciktim 1 kg gitmis. Sasirdim yaa ne yapacam hep ac geziyorum yemek istemiyorum aklima yemek gelince migdem bulaniyor, yemeye calisinca migde bulantim oluyor, yemek yemeyince daha iyi oluyorum ama ac oluyorum bu seferde :uhm:

canim yaaa seni cok iyi anliyorum bide sicaklar dhada kotu yapiyo insani
ama hafif seyler yemeye calis corma turu seyler ic ne biliyim cok zor cok cok
iyi biliyorum ne dersen de yapilmiyo ama az dene kendini bebek simdi yeni
anneden beslenmeye basladi dikkat et onu dusun doktorunla bir gorus bence
4 hafta sonra falan gecer ama sen yinede bi gorus doktorunla o sana biseyler onerir

canim yaaa seni cok iyi anliyorum bide sicaklar dhada kotu yapiyo insani
ama hafif seyler yemeye calis corma turu seyler ic ne biliyim cok zor cok cok
iyi biliyorum ne dersen de yapilmiyo ama az dene kendini bebek simdi yeni
anneden beslenmeye basladi dikkat et onu dusun doktorunla bir gorus bence
4 hafta sonra falan gecer ama sen yinede bi gorus doktorunla o sana biseyler onerir

Bugun doktorumla gorustüm eger haftaya kadar kilo kaybetmeye devam edersem hastaneye yatirir serum veririz dedi. 9 haftaliga kadar 3 kg almistim, hepsi gitti bide kendi kilomdan 1 kg yani 2 hafta icinde 4 kg gitti. Ama biliyormusun bugün ilk defa bebegimi hissettim :emir_bebek: icerde zip zip hopluyor kipir kipir masallah boyle koca koca kabarciklar oluyor allaha sukur haraketleri basladi demekki keyfi yerinde :hulya: bende artik zorla yemeye calisacam kendime degilde bebege üzülüyorum zayif bisey olacak bu gidisle guclubacismile

erken hissetmissin masallah bence oglan bu ben sana diyorum bak
insallah saglikli bir sekilde alirsin kucagina merak etme kilosu iyidir
allah im insallah o duyguyu bizede yasatir ne guzel bi duygudur
oynadigini hissetmek ayyyyyyy heycanla bekliyorum ya bizde yasayalim insallah

erken hissetmissin masallah bence oglan bu ben sana diyorum bak
insallah saglikli bir sekilde alirsin kucagina merak etme kilosu iyidir
allah im insallah o duyguyu bizede yasatir ne guzel bi duygudur
oynadigini hissetmek ayyyyyyy heycanla bekliyorum ya bizde yasayalim insallah

Zaten gecen haftaki ikili testimde ebe demisti sen bu bebegi erken hissetmeye baslarsin ve diger annelerden daha fazla hissedersin diye. Benim plazenta bebegin arkasindaymis yani ön taraf bos bebek bol bol haraket eder sende hissedersin dedi. Cogu kadinlarin plazentasi bebegin önündeymis onlar gec hissetmeye baslar dedi. Valla ebe hakli cikti :) Masallah dün butun gün kipir kipirdi icerde, Zaten her scanne gittigimizdede oyle hic uyudugunu gormedim daha. Seninde yakinda bu duyguyu hissedeceginden eminim canim, bak herseyin masallah yolunda gidiyor bu yaza cok iyi baslangic yaptiniz asllahin izniyle tedavinde yola gidecek.

bugun du canim alamadim cok moralim bozuk
aslinda benim sinav hocam cok iyiydi ama benim yuzumden oldu
cokda guzel gecti ama napalim kismet degilmis bidahakine artik
sen neler yapiyon istahin acildimi biraz nasil oldun

selam kızlar ya ben bişe soracaktım belki birilerinin başına gelmiştir aranızda adet gecikmemin 3. günü bugün dün test yaptım C çizgisi gayet normal pembe göründü yani test bozuk değil ama T çizgisinin olduğu taraf komple pembe bi renk aldı yani o alan olduğu gibi renklendi sabah bi bakayım dedim T yerinde kopkoyu çizgi ama malesef dikey değilde yatay bi çizgi
zaten yarın kan aldıracağım ama bu durumuda merak ettim araştırdım internette bişe bulamadım
çok tuhaf bi durum biliyorum

kiz laubali nerelerdesin esin donmedimi daha
artik gorusemiyoruz ya ozledim seni yegenimiz nasil iyimi
cinsiyeti belli oldumu nezaman belli olur
hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim arkadasim

benım dun olmam gerekıyordu test yaptım negatıf cıktı
bugun bu satte kadar olmadım hadı hayırlısı evde test bıttı.
yarın sabaha kadar uyumam artık.ılk ısım test almak olucak

canım bu testler bıldıgım kadarıyla ılk 15 veya 20 dakıka dogru sonuc verıyor test hatalı olabılır sen yenı bır tane alıp tekrar dene

kiz laubali nerelerdesin esin donmedimi daha
artik gorusemiyoruz ya ozledim seni yegenimiz nasil iyimi
cinsiyeti belli oldumu nezaman belli olur
hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim arkadasim

Uzun zamandir ugramiyorum acaba sicaklardan mi bilmiyorum canim. Bide aksamlari cook erken yatiyorum aksam kacta yatarsam yatayim hemen bayiliyorum demekki hamilelik hormonu yoksa nerdeee benim hemen uykuya dalmam hehe. Bizler sükür iyiyiz canim yavas yavas ilerliyoruz.
Ay canim ehliyetide alamamisin, nerde kaybettin cok yanlis yaptinmi? Insallah bi dahaki sefer alirsin kismet iste canim birazda sans isi. Peki tedaviye basladinizmi ne oldu o is?

benım dun olmam gerekıyordu test yaptım negatıf cıktı
bugun bu satte kadar olmadım hadı hayırlısı evde test bıttı.
yarın sabaha kadar uyumam artık.ılk ısım test almak olucak

Hayirlisi olsun insallah hamilesindir. Allah gönlüne göre versin

Uzun zamandir ugramiyorum acaba sicaklardan mi bilmiyorum canim. Bide aksamlari cook erken yatiyorum aksam kacta yatarsam yatayim hemen bayiliyorum demekki hamilelik hormonu yoksa nerdeee benim hemen uykuya dalmam hehe. Bizler sükür iyiyiz canim yavas yavas ilerliyoruz.
Ay canim ehliyetide alamamisin, nerde kaybettin cok yanlis yaptinmi? Insallah bi dahaki sefer alirsin kismet iste canim birazda sans isi. Peki tedaviye basladinizmi ne oldu o is?

saglik olsun canim bi yerde biraz hizli surmusum ondan vermedi nasip
evet seni iyi anliyorum hormonlardan cok farkediyo bende hemen uykuya dalamam
ama hmileyken oglen bile uyuyodum mutlaka tedaviye gelince baslamadik daha
hormon sonuclari cikti ama sonuclarin hastaneye yollanmasi lazim
onuda benim doktorum yapacakti ama oda izinliymis bilmiyorum haber bekliyoruz
ama zaten simdi baslamak da istemiyorum zaten arask baslamak icin 2 3 aya ancak randevu verirler saglik olsun canim herseyin hayirlisi olsun insallah

Merhaba arkadaşlar bugün hamilelik testi alıp sabah erkenden yaptım.Ama sonuç çok ilginç negatif veya pozitif degil çizgi ortada çıktı acaba benim gibi test sonucu sadece ortada çıkan var mı ?

saglik olsun canim bi yerde biraz hizli surmusum ondan vermedi nasip
evet seni iyi anliyorum hormonlardan cok farkediyo bende hemen uykuya dalamam
ama hmileyken oglen bile uyuyodum mutlaka tedaviye gelince baslamadik daha
hormon sonuclari cikti ama sonuclarin hastaneye yollanmasi lazim
onuda benim doktorum yapacakti ama oda izinliymis bilmiyorum haber bekliyoruz
ama zaten simdi baslamak da istemiyorum zaten arask baslamak icin 2 3 aya ancak randevu verirler saglik olsun canim herseyin hayirlisi olsun insallah

O zaman oructan sonra baslarsiniz canim, allahim hakkinizda hayirlisini versin. Simdi zaten tatil zamani hastanelerde doktor ve hemsire sayisida azalmistir en iyisi herkes gorevine geldikten sonra baslamak. Ise devam ediyormusun? Bu sene izin yok dimi?

Merhaba arkadaşlar bugün hamilelik testi alıp sabah erkenden yaptım.Ama sonuç çok ilginç negatif veya pozitif degil çizgi ortada çıktı acaba benim gibi test sonucu sadece ortada çıkan var mı ?

Gözle gorunür iki cizgi varsa hamilesin. Ama sadece tek cizgi varsa gecersiz. Tekrar alip denemelisin.

sadece ortada tek bir çizgi var nasıl bişey anlamadım

tamam iste test bozuk cikmis yada testin icindeki sabit cizginin yeri oynamis olabilir idrarla temas edince illaki kontrol cizgisi cikacak iste sendeki cikan budur ama yeri oynamistir. Her hali kaderde test gecersiz yada negatif. Bu yüzden en iyisi yenisiyle denemek.

X