- 30 Kasım 2009
- 142
- 0
testin markası ne ? inşallah hamilesindir cnm sonun benim gibi olmaz.ben certain kullandım ve bei yanılttı hemde iki testin ikiside silik çıktı
merhaba laubali nasilsin beni haberdar et demistin tahlil sonuclari bugun geldi cok sukur hic birsey yok
sadece benim hormon tahlili sonuclarini almadik henuz onuda aldiktan sonra randevu alabilirmisiz baslamak icin hakkimizda hayirlisi olsun ben bukadar cabuk beklemiyordum ya cabuk oldu cok sukur bu arada evimi de tasiyorum. ay bu aralar hersey yolunda gidiyo rabbim sasirtmasin haftaya persembede direksiyon sinavim varrrrr cok dua et bana olurmu hamislik nasil gidiyo canim insallah bi saglik problemin yoktur
canim yaaa seni cok iyi anliyorum bide sicaklar dhada kotu yapiyo insani
ama hafif seyler yemeye calis corma turu seyler ic ne biliyim cok zor cok cok
iyi biliyorum ne dersen de yapilmiyo ama az dene kendini bebek simdi yeni
anneden beslenmeye basladi dikkat et onu dusun doktorunla bir gorus bence
4 hafta sonra falan gecer ama sen yinede bi gorus doktorunla o sana biseyler onerir
erken hissetmissin masallah bence oglan bu ben sana diyorum bak
insallah saglikli bir sekilde alirsin kucagina merak etme kilosu iyidir
allah im insallah o duyguyu bizede yasatir ne guzel bi duygudur
oynadigini hissetmek ayyyyyyy heycanla bekliyorum ya bizde yasayalim insallah
kiz laubali nerelerdesin esin donmedimi daha
artik gorusemiyoruz ya ozledim seni yegenimiz nasil iyimi
cinsiyeti belli oldumu nezaman belli olur
hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim arkadasim
benım dun olmam gerekıyordu test yaptım negatıf cıktı
bugun bu satte kadar olmadım hadı hayırlısı evde test bıttı.
yarın sabaha kadar uyumam artık.ılk ısım test almak olucak
Uzun zamandir ugramiyorum acaba sicaklardan mi bilmiyorum canim. Bide aksamlari cook erken yatiyorum aksam kacta yatarsam yatayim hemen bayiliyorum demekki hamilelik hormonu yoksa nerdeee benim hemen uykuya dalmam hehe. Bizler sükür iyiyiz canim yavas yavas ilerliyoruz.
Ay canim ehliyetide alamamisin, nerde kaybettin cok yanlis yaptinmi? Insallah bi dahaki sefer alirsin kismet iste canim birazda sans isi. Peki tedaviye basladinizmi ne oldu o is?
saglik olsun canim bi yerde biraz hizli surmusum ondan vermedi nasip
evet seni iyi anliyorum hormonlardan cok farkediyo bende hemen uykuya dalamam
ama hmileyken oglen bile uyuyodum mutlaka tedaviye gelince baslamadik daha
hormon sonuclari cikti ama sonuclarin hastaneye yollanmasi lazim
onuda benim doktorum yapacakti ama oda izinliymis bilmiyorum haber bekliyoruz
ama zaten simdi baslamak da istemiyorum zaten arask baslamak icin 2 3 aya ancak randevu verirler saglik olsun canim herseyin hayirlisi olsun insallah
Merhaba arkadaşlar bugün hamilelik testi alıp sabah erkenden yaptım.Ama sonuç çok ilginç negatif veya pozitif degil çizgi ortada çıktı acaba benim gibi test sonucu sadece ortada çıkan var mı ?
Gözle gorunür iki cizgi varsa hamilesin. Ama sadece tek cizgi varsa gecersiz. Tekrar alip denemelisin.
sadece ortada tek bir çizgi var nasıl bişey anlamadım