laubali nerlere kayboldun yine nasilsin merakta birakma bizi kontrolun nezmandi
durumun iyi degilmi bebis nasil iyidir insallah hamislik iyi geciyodur umarim
bence sevinmelisin bosver ne olursa olsun hamilesin ya onemli olan o
insallah sag salim kucaginada alirsin insallah rabbim sana ne istersen onu nasip etsin
bak ben kendi kendime karar verdim insallah tup bebege baslayana kadar kendime
500 yasin okuycam insallah allah kabul eder rabbim hayirlisini nasip etsin diye
hazirandada uc aylara giriyoruz ozamanda oroc tutmayi dusunuyorum
bu hamilelikten beri namazi falanda birakmistim adet im bitsin allah in izniyle namaza
da basliycam o zaman yukum biraz daha hafifler insallah kndimi herun gunah isliyomus gibi hissediyorum geceleri rahat uyuyamiyorum
kızlarr hamileyim galibaaaa.dün akşamüstü iki tane gebelik testini arka arkaya yaptım ve ikisindede 2.çizgi çok silik çıktı.sabaha kdr uyuyamıcam sanırım:)annemler hevesimi kursagımda bıraktılar gerçi ben güvenmem git kan testi yaptır die ama ben inanıyorummmm bebişim yoldaaa geliooo
Bebegimin kalp atisini gördüm:dance:
çok şükür cnm darısı başıma inş.kaçıncı haftadasın?
Sagol canim bugün 7+3 olduk. Darisi sana inss
tebrik ederim... hamile haberleri aldıkça inşallah bende birgün buradan verebilirim diye hevesleniyorum.
kıslar benim yumurtlama dönemimden 7 gün sonra feci şekilde kasıklarım ve belim ağrıdı. doktor yumurta takibi yapıyor bu arada.. neyse arada kasıklarda ağrı batma felan hep oldu.. iki gündür adet olucakmışım gibi hafif hafif sancı oluyor sonra gidiyor. meraktan test yaptım bu arada herhalde 8 mayıs yada 9 mayısda hastalanırım..(inşallah hastalanmam) testde ikinci çizgi saatler sonra silik çıktı? daha önceleri günler sonrada baksam çıkmazdı. dün akşam yaptım saatler sonra gölgesi belliydi. bugünde yine saatler sonra pembe pembe çıktı.. gölgelikten çıkmış? böyle olupta hamile olan varmı aranızda? yoksa boşuna sevinmeyeyim mi.. kan testi yaptırmak istemiyorum.. aslında bu testleride yapmayacaktım .. büyüsü kaçmasın diye ama duramadım işte napayımmmopuyorumnanaktan
kestane kebab acele cevap kızlar nolur nolurr :)) kafamçokkarıştı artık sıyırdık baksana..
merba kızlar ben daha yaniyim 9 aylık evliyim 4 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı doktora gittik bir sorun yok ama rahim biraz arkada dedi biraz geç hamile kalırsın dedi ne yapmama lzım sizce bana yardımcı olun lütfen:) her şeye rağmen daha çok yeniyim aslında bu kadar düşünmemem lazım psikolojide önemli ayrıyeten bnde 20 yaşındayım
Bebegimin kalp atisini gördüm:dance:
arkadaşlar bişey sormak istiyorum her ay düzenli olarak adet oluyorum adetimin dün olması gerekiyodu olmadı. bugün test yaptım negatif cıktı. gecen ayda normale göre daha az adet olmustum sizce hamilemyim...
Madem idrar testinde hafifte olsa silik çizgi var, o zaman kan testi yaptır canım. Hem daha gününe 3-4 gün varmış, o yüzden silik çıkmış olaiblir. İnşallahhhh hamilesindir canım.Kan testi yaptırmak istemiyosan,bir kaç gün sonra idrar testini tekrarla canım. :)
Bu arada bende hamile olduğumu öğrenmeden önce bir kaç gün adet sancısı oldu bende, hastalanıcam diye tuvalete gidiyodum hatta, sonra günüm geçince test yaptım ve çift çizgi çıktı. Bir kaç gün sonrada kan testi yaptırdım. :)
slm kızlar nasılsınız,laubalicim mink fasulıyeni gördüğün,çok sevindim,inşallah tekmeleri de hissedersın,ve kucağına almayı nasip etsın :1hug:
Beni sorarsan çok iyim kafama bişey takmıyorum artık,rejime girdim 5 kg verdim,eee temmuzda düğün var tabiki,güzel olmak lazım.
Ay ne guzel kilo vermisin valla imrendim simdiden aklinialirimsmile yaza muhtesem giris yapacaksin keske bende kilo verebilsem hehe simdide derdim bu oldu ohaoldumsmile simdiye kadar 1 kg almisim, önceden nasil yiyorsam simdide öyle yani fazlasini kesinlikle yemiyorum istahim henüz acilmadi cok sükur. Kusma bulantimda yok. Sadece coook yorgunluk var saat 20-21 oldumu gozlerim kapanmaya basliyor.
canim ne guzel geciyomus hamileligin bende sana imrendim
ben cok hastayim yine usutmusum bademcikler sismis
nefes alamiyom grip nebilim heryerim agriyo iste