Gebelik testi kullananlar buraya

sagol canim ya bilmiyorum neden oluyorum boyle galiba vitamin eksikliginden
cunki cok sik oluyorum cok cabuk kapiyorum hastaligi buyuk ihtimallede ameliyat
olucam bademcikleri aldiricam heralde cok agrim var dayanailmaz oluyo artik
gecekleri uyutmuyo acisi cok allah yardimcimiz olsun....

Bence hemen ameliyat ol bosu bosuna agriyi cekme cok zordur. Bizim burdada bademcik ameliyati olan cok kisi taniyorum eger cok kötuysen acile git seni belki ameliyata alirlar. Soguk seyler yiyecekler galiba iyi geliyor. Dondurma, yogurt vs gibi seyler ye. Allah yardimcin olsun kiyamam :1no2:

sen artik evdesin heralde bende hasta kaliyorum gidemedim ise
zaten yarin da resmi tatil var canim bidahaki randevun nezaman bebisinin
oynadigini nezaman gorucen insallah rabbim gosterir bunu sana
benimde az kaldi randevuma 2 haftam var bakalim sonuc ne olacak

Hastaliktayim canim, ayin 18.de tekrar usg girecegiz, doktor bu sefer haraket ettigini görürsünüz dedi.
Yarin bizim burdada resmi tatil var demekki heryer ayni avrupada
Sizin randevuyada az kalmis. Valla seviniyorum canim umarim hersey iyi gider.

kac haftalik oldun canim simdi masallah gercekten cok guzel geciyo senin
dilerim 9 ay boyunca boyle gider ayyyy bende senin adina cok seviniyorum
evet bizim de az kaldi insallah hersey yolunda gider bi aksilik olmadan

Allaha sükür iyi geciyor, öyle cok sikayetlerim yok sadece yorgunluk var. Buda hepsinden guzel bol bol dinleniyorum iste :)
9.haftadayiz insallah sali günüde bebegi gorünce daha bi iyi olacak. Ilk 3 ay düsük tehlikesi insallah sag saglim atlatiriz.
Sende moralini yüksek tut allahin izniyle hersey tikirinda gidecek hic bir aksilikte cikmaz.

az kalmis canim ya baya hizli geciyo belki sana yavas geliyodur benim oyle oluyodu
bir turlu zaman gecmek bilmiyodu ama baskasina ore cabuk ilerliyodu
supermis ya 3 hafta sonra gobisinde buyumeye baslar artik canimsin yaa

mrblar bu siteyi daha yeni keşfettim baya bi geç oldu ama sonunda gerçekten bilgi alabilicek güzel bi site ve şeker insanlar buldum =)danışmak istediğim şey bi çoğumuzun başına gelen şeyle aynı=) ben 28.mart.2010 da evlendim eşimi çocuk için kandırma çabalarım 1 ay sonra son buldu 16 nisanda regl oldum şu anda 3 günüm daha kaldı dün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı yalnız biri silikti çok heycanlandım ama ümitlenmek istemedim 1saat sonra tekrar yaptım sadece tek çizgi vardı sizce hamilemiyimdir ne yapmam gerekir tekrar test yapmalı mı yoksa 3 gün daha beklemelimiyim inş.bebiş vadırrr

az kalmis canim ya baya hizli geciyo belki sana yavas geliyodur benim oyle oluyodu
bir turlu zaman gecmek bilmiyodu ama baskasina ore cabuk ilerliyodu
supermis ya 3 hafta sonra gobisinde buyumeye baslar artik canimsin yaa

Gercektende insan kendine gore neden yavas ilerliyor saniyor. Sanki kendimi bildim bileli evdeyim halbuki daha yeni 4 hafta oldu hastalik yapali. Göbise gelince o coktan cikti fisfisfis kisa boylu olsamda yapi olarak kemiklerim iri eh birazda göbek vardi simdi sertlesti :roflol: esim ise tam hamile oldugun belli olmaya baslamis diyor. Sükür olsun bu günleride gösterdi rabbim bize gercektende ilk haftalar hamile oldugunu insan hicmi hic anlamaz, hani belirtilerim yok ya valla eger usg girip kalp atisini görmesem hala tereddütte kalirdim. Allah herkese benimkisi gibi kolay hamilelik versin.

Ikinci test negatif cikti yazmasaydin ilk yaptigin testte hamilesin diyecektim. Simdi bende kararsiz kaldim ne desek bos olur. Gerci hamileysen silik cikmasi normal. Bence 2 gun sonra testi tekrarla o zaman cikmasi lazim. Bide gebelik testlerinde fark var, bende eczaneden aldigim test ayni gün icinde cikti, ama diger testlerde 5 haftalik olana kadar cikmadi

ohhhhh ne guzel artik goruruz hamis resimlerini boyle gobisli gobisli
evet ya allah tan erken girdin benim gibi beklemedin insan cok heycanlaniyo ya
emin olamiyosun bide haftaya gidip gordun mu tamamdir
insallah rabbim seninki gibi bir hamilelik nasip eder bizlerede
isteyen herkese

Amin canim.
Sen nasilsin simdi? Agrilarin azaldimi?

Amin canim.
Sen nasilsin simdi? Agrilarin azaldimi?

canim benim dururmum hic iyi degil galiba bronsit e dondu cunki sesim tamamen gitti
nefes alirken gogsum sikisiyo cok oksuruyorum nasil oldum ki boyle
aslinda cok da dikkat ettim ama nebilim ki neyse insallah gecer

canim benim dururmum hic iyi degil galiba bronsit e dondu cunki sesim tamamen gitti
nefes alirken gogsum sikisiyo cok oksuruyorum nasil oldum ki boyle
aslinda cok da dikkat ettim ama nebilim ki neyse insallah gecer

Allah allah ne oluyor böyle iyiye gidecegine kotüye gidiyorsun. Doktoru aradinmi ilac kullaniyormusun? aman canim kendine iyi bak, iste ne kadar iyi bakiyorum desende geliyor bu hastalik.

yiok bu sefer doktora gitmedim aramadim da o da bikti benden iki uc ayda bir
ayni hastalik ne yapsin ki cay falan iciyorum bol limonlu ihlamur falan
ama bi faydasi yok olmazsa pazartesi artik gidicem napiyim

yiok bu sefer doktora gitmedim aramadim da o da bikti benden iki uc ayda bir
ayni hastalik ne yapsin ki cay falan iciyorum bol limonlu ihlamur falan
ama bi faydasi yok olmazsa pazartesi artik gidicem napiyim

Demek ilk defa bademciklerin sismiyor. Ah be canim ne bicim birsey buda, en iyisi ameliyat olup kurtulmak.
Benim bugün butun gun ilk defa kuru bulantim vardi. Rahatsiz edecek kadar degil, bayaga bi endiseleniyordum neden hala bi belirti yok diye kafama takiyorum acaba bebegim iyimi diye. Allaha sükür sali tekrar usg var.

aman sakin o supheyi atma icine canim cunki neyi nekadar cok dusunursen basina gelirmis
dusunme boyle seyleri ne guzel iste rahat rahat huzurlu geciriyorsun takma kafana

aman sakin o supheyi atma icine canim cunki neyi nekadar cok dusunursen basina gelirmis
dusunme boyle seyleri ne guzel iste rahat rahat huzurlu geciriyorsun takma kafana

Haklisin canim keyfini cikarip iyi bir hamilelik gecirmenin dusuncesine girecegim bundan sonra, zaten veren allah alacaksa olanda allah olur. Sen ne yapiyorsun?

kızlar merhaba.adetim 7 gün gecikti.hiçbir belirtim yok.bugün idrar testi yaptım .5 dk.da hiçbişey çıkmadı.yarım saat sonra bi baktım silik bi çizgi çıkmış.acaba böyle bişey yaşayıp hamiş kaldığını öğrenen varmı? bide ben idrarımı plastik bardağa yaptım sonra çıkıp test aldım yani idrar 1-2 saat bekledi plastik kapta.illa idrar sıcakkenmi test yapılmalı bilgisi olan varmı? teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…