laubali cim ben test yapmadim evde test var ama yapmiyorum korkuyorum birde hastanede yapmislardi ama sonuclari vermek icin aramislar sonrada bi cvp vernmeden yanlislik oldu deyip kapatmislar henuz bi haber yok tatil oldugu icin bizde arayamadik belki yarin bi esim arar ogrenir insallah
kızlar bısey sorabılır mıyım ben gıdıp test aldım bugun laboquick dıye bır test ama ıcınde kullanma kılavuzu falan yok ılk kez yapıcam ve ne yapacagımı bılmıyorum yardımcı olur musunuz lutfenbilmiyorumkismile
ozlemcano nasilsin ne oldu canim? doktorla gorüstünmü
slm canlarım nasılsınız.umarım iyisınız.ben size bişey sormak istıyorum,bu ovulasyon mikroskobuyle ilgili.aldım gün yapmaya başladım,ilk başta bişey göremedim sonra gün geçtikçe eritli otlar görmeye başladım,geçen hafta salı günü dr.gittim ve 2 tane yumoşum vardı 18mm,ovulasyon mikroskobu da pozitivdı.,sonra yavaş yavaş otlar kaybolmaya başladı.dedim tamam yomoşlar çatladı gitti.
dün meraktan tekrar yaptım,oyle duruyordu bi yapayım dedim,bi baktım gene birsürü eritli otlar vardı.
Bu ne demek oluyor anlamadım.yumurtluyormuyum tekrar,bu mikroskob mu bozuldu nedır.
Kullanan da yokki anlatsın bana neden adete 5 gün varken bukadar eritli otlar gösterıyor.
Slm canim, valla seninde yazdigin gibi kullanan varmi bilmiyorum cünkü bu aleti ilk kez senden duyuyorum ve ne oldugunu inan ilk defa senden okuyorum. Acaba doktora bi dahami gitsen bi usg baksa yada doktoru arama imkanin varmi telde bi sorsan.
12 günde regl oldum bitince dr gidicem artık niye geç geldiğini öğrenmek için...