laubalicim sen progestan hapı kullandın mı hiç,hapı bitikten kaç gün sonra adet oluyorsun acaba
Kizlar yarin evlilik yil dönümümüz var ve benim adetim 1-2 gün icinde gelmesi lazim, diliyorum gelmez esime pozitif idrar testi hediye etmek cok isterim bayanssulusmile Suan fazlasindan heyecanliyim insallah adetim gelmez yoksa moralim sifir olur. Rabbim insssss bir supriz yapmistir, gerci ihtimali cok düsük ama allah isterse olur:Saruboceq:
insallah hadi bakalım... gerçi benözel olmayan günlere bile razıyım müjde vermek için ama bakalım...nice senelere bu arada.
hayirlisi laubali cim insallah dedigin gibidir rabbim insallah simdi yuzune gulmustur belikide dedgin gibi zamani simdidir belli mi olur allah isterse olur
HAMILEYIMM :CüvCüv::CüvCüv: 8 YIL ARADAN SONRA EVLILIK YIL DÖNUMDE HAMILE OLDUGUMU ÖGRENDIM. RABBIM COK BÜYÜK MUCIZESI NE ZAMAN GELECEK BELLI OLMAZ KISMET BUGÜNEYMIS. SUAN PEK SEVINEMIYORUM, SASKINIM BIRAZDA YALAN SAKA GIBI GELIYOR. HAYIRLISIYLA GELSIN INSSS
HAMILEYIMM :CüvCüv::CüvCüv: 8 YIL ARADAN SONRA EVLILIK YIL DÖNUMDE HAMILE OLDUGUMU ÖGRENDIM. RABBIM COK BÜYÜK MUCIZESI NE ZAMAN GELECEK BELLI OLMAZ KISMET BUGÜNEYMIS. SUAN PEK SEVINEMIYORUM, SASKINIM BIRAZDA YALAN SAKA GIBI GELIYOR. HAYIRLISIYLA GELSIN INSSS
Hepinizden allah razi olsun vereliniortak bugün doktora gidecem bide onlar test yapacak dogrumu diye, 1½ hafta sonrada hastanede kalp atislarini duyacagiz. Gerci bence daha erken ama hastane duyulur dedi.
Hepinizden allah razi olsun vereliniortak bugün doktora gidecem bide onlar test yapacak dogrumu diye, 1½ hafta sonrada hastanede kalp atislarini duyacagiz. Gerci bence daha erken ama hastane duyulur dedi.
kız ne yaptın,hastaneye gittin mı
sabah test yaptım ama negatif.ben baya hesap kitap yaptım normal adet günüm dündü benim,nette hesaplara göre bide benim hesaplarıma göre dün adet günümdu.yada geç yumurtladıysam.offfffffff kafam karıştı