Gebelik testi kullananlar buraya

laubalicim sen progestan hapı kullandın mı hiç,hapı bitikten kaç gün sonra adet oluyorsun acaba

Canim progestan ilaci tüp bebek tedavisinde takviye olarak cok kez kullandim. Bu ilac bebegin tutunmasini ve progestan seviyesinin yüksek kalmasi icindir. Eger sayet gebelik olmazsa rahim ic tabakasi dökülmeye baslar, aldigin ilac miktarine göre adetin gecikmesi 2 gün ile 1 haftayi bulur birazda bünye mesenilesi.

Kizlar yarin evlilik yil dönümümüz var ve benim adetim 1-2 gün icinde gelmesi lazim, diliyorum gelmez esime pozitif idrar testi hediye etmek cok isterim bayanssulusmile Suan fazlasindan heyecanliyim insallah adetim gelmez yoksa moralim sifir olur. Rabbim insssss bir supriz yapmistir, gerci ihtimali cok düsük ama allah isterse olur:Saruboceq:

insallah hadi bakalım... gerçi benözel olmayan günlere bile razıyım müjde vermek için ama bakalım...nice senelere bu arada.

insallah hadi bakalım... gerçi benözel olmayan günlere bile razıyım müjde vermek için ama bakalım...nice senelere bu arada.

Ah ah biz 8 yildir bekliyoruz belki kaderimizde yarin söylemek vardir diye yazdim. Bir umut iste, her allahin günü bir bahane ariyorum acaba kismet bugünemi diye.

hayirlisi laubali cim insallah dedigin gibidir rabbim insallah simdi yuzune gulmustur belikide dedgin gibi zamani simdidir belli mi olur allah isterse olur

hayirlisi laubali cim insallah dedigin gibidir rabbim insallah simdi yuzune gulmustur belikide dedgin gibi zamani simdidir belli mi olur allah isterse olur

Nerdeee keske olsada inansam pek umut kalmadi o kadar tüp bebek denemesi yaptik hepsi bos cikti. Tabii yinede belli olmaz allahin isine karisilmaz elbet bizler icin bir plani vardi.

HAMILEYIMM :CüvCüv::CüvCüv: 8 YIL ARADAN SONRA EVLILIK YIL DÖNUMDE HAMILE OLDUGUMU ÖGRENDIM. RABBIM COK BÜYÜK MUCIZESI NE ZAMAN GELECEK BELLI OLMAZ KISMET BUGÜNEYMIS. SUAN PEK SEVINEMIYORUM, SASKINIM BIRAZDA YALAN SAKA GIBI GELIYOR. HAYIRLISIYLA GELSIN INSSS

Yuppı canım yaaaaaaaaaaaaa ay Çok sevındım vallahı ay ohh ohhh ohhh sefamız olsun ohhhhhhhhhhhhhh tatlım yaaa
darısı bızımde baŞımıza allahım ay Çok sevındım ne dıyeceĞımı bılemıyorum aĞlıyorum tatlım Çok sevındım Çokkkkkkkkkkkkkkkk

tebrik ederim Allahım devamına erdirsin! maş subhanallah! inş sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur!

oleyyyyyyyyy cok sevindim canim inanki gozyaslarimi tutamiyorum rabbim bu mutlulugunun devamini getirsin insallah cam=nim testi kendinmi yaptin hastane ye mi gittin nasil ogrendin allahhhhhhhhhhhhh esin nasil sevinmistir canim ya sen bu mutlulugu hakketin allah im saglikli sihatliu kucagina almayi nasip eder insallah darisi basimiza

Merhaba Kızlar
ıdrarda Gebelik ne zaman belli olur?? Benim adet tarihim yarın. testi ne zaman yapayım?

yarin sabah yaparsan cikar bence cikmazsa adetin gecikmesini bekle cunki dollenmeye bagli da olabiliyor gec dollenmisse testte gec cikabilir insallah hamilesindir

tebrik ederim tatlımmmm. çooooookkkkk sevindim gerçekten.hihoyyyt ALLAH SANA VE BEBİŞİNE SAĞLIK VERSİN ARKADAŞIMMM.....:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:

Ayyyy!!!!! hihoyyyt
Çooookkk sevindim çok!!! kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Sen belki beni tanımazsın ama ben bu topiği epeydir takip ediyordum....
8 yıl beklemiş, yıldönümünüzde size sürpriz yapmış!!!! hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Kendine çok çok dikkat et, bebişine iyi bak!!!!
Darısı bizlerin başına inşallahhhhh...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sevgiler...opuyorumnanaktan

Hepinizden allah razi olsun vereliniortak bugün doktora gidecem bide onlar test yapacak dogrumu diye, 1½ hafta sonrada hastanede kalp atislarini duyacagiz. Gerci bence daha erken ama hastane duyulur dedi.

Hepinizden allah razi olsun vereliniortak bugün doktora gidecem bide onlar test yapacak dogrumu diye, 1½ hafta sonrada hastanede kalp atislarini duyacagiz. Gerci bence daha erken ama hastane duyulur dedi.

yuce rabbim yuzune guldu cnm dilerim hersey yolunda gider insallah allah gonlune gore versin hayirlisiyla devam etsin hamileligin nekadar mutlu oldugumu anlatamam senin adina cok ama cok sevindim mutlu ol emi

kız ne yaptın,hastaneye gittin mı
sabah test yaptım ama negatif.ben baya hesap kitap yaptım normal adet günüm dündü benim,nette hesaplara göre bide benim hesaplarıma göre dün adet günümdu.yada geç yumurtladıysam.offfffffff kafam karıştı

Son düzenleme:
Sadece doktora gittim, onlarin idrar testinde 5 dk icinde coook silik bir cizgi cikti sonra daha erken diye beni eve gönderdiler biraz bekle dediler. Bu arada onlarin yaptigi testi eve getirdim aa bide ne göreyim dün evde yaptigim testin yaninda daha kirmizi cikmis. Hayret, valla bu testlere güven olmuyor hepsi birbirinden farkli tepki veriyor. Zaten 27´sinde hastanede usg var kalp atisina bakilacak bundan sonra daha test yapmam bugünkü daha kirmizi ciktigina göre allahin izniyle hersey yolunda simdilik daha kurcalimayacagim.

Farki test alip dene, ben sahit oldum 5 ayri test yaptim hepsi birbirinden farkli tepki verdi, kimisi hic göstermedi, kimiside 5 dk icinde cikti ama 1 saat sonra daha belli olmaya basladi. Kafam resmen karisti benimde guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…