Gebelik testi kullananlar buraya

laubali cim ben test yapmadim evde test var ama yapmiyorum korkuyorum birde hastanede yapmislardi ama sonuclari vermek icin aramislar sonrada bi cvp vernmeden yanlislik oldu deyip kapatmislar henuz bi haber yok tatil oldugu icin bizde arayamadik belki yarin bi esim arar ogrenir insallah

laubali cim ben test yapmadim evde test var ama yapmiyorum korkuyorum birde hastanede yapmislardi ama sonuclari vermek icin aramislar sonrada bi cvp vernmeden yanlislik oldu deyip kapatmislar henuz bi haber yok tatil oldugu icin bizde arayamadik belki yarin bi esim arar ogrenir insallah

Hayirlisi olsun diyelim canim, insallah rabbim fazla bekletmeden yine yeni bebek verir. Gebelik yasayanlar zaten bir dahaki aylar daha kolay hamis kalabiliyormus. Eger hala kanaman ayni renkteyse yani koyu siyahsa kendine aman dikkat et. Kasiklarda agri varmi? Benim ustüne görme olayinda kasiklarim fena agriyordu bende yine yumurtluyorum sanmistimkaydirigubbakcemile3

yok canim ya oyle bi agri yok ama rahimde aradabir agri oluyo alt tarafta
hamilelik degildir ya cunki hala dvm ediyo ayni sekilde ayni renkte
hayirlisi ya insallah bi aksilik yoktur da bebek omayiversin olur insallah

ii geceler bayanlar yaptırdm testımı hamıleyım cok sukur rabbım tum olmayanlara nasıp etsın

kızlar bısey sorabılır mıyım ben gıdıp test aldım bugun laboquick dıye bır test ama ıcınde kullanma kılavuzu falan yok ılk kez yapıcam ve ne yapacagımı bılmıyorum yardımcı olur musunuz lutfenbilmiyorumkismile

cnm bende laboquick marka test kullandım ve bu sitede 2 kişi da kullanmış ve hatalı pozitif verıyor haberin olsun.ama okudum kadarıyla kan testi yaptırmaya gittin ve kesinleşti,hamilesın,tebrik ederim cnm.

Son düzenleme:
ozlemcano nasilsin ne oldu canim? doktorla gorüstünmü

yok canim ya bel agrim vardi gecen sene bi ara gecmisti simdi yine basladi onunla ugrasmaktan bu konuyu atlattim bide ehliyet icin ugrasiyorum bugun sinavim vardi cok sukur kazandim simdi sira direksiyon sinavinda insallah onuda alirimda kurtulurum biran once

Bel agrisi cok zor canim gecmis olsun insallah biran önce gecer.

Umarim direksiyonuda hemen alirsin ehliyet almakla iyi yapiyorsun yarin birgün isine cok yarar.

slm canlarım nasılsınız.umarım iyisınız.ben size bişey sormak istıyorum,bu ovulasyon mikroskobuyle ilgili.aldım gün yapmaya başladım,ilk başta bişey göremedim sonra gün geçtikçe eritli otlar görmeye başladım,geçen hafta salı günü dr.gittim ve 2 tane yumoşum vardı 18mm,ovulasyon mikroskobu da pozitivdı.,sonra yavaş yavaş otlar kaybolmaya başladı.dedim tamam yomoşlar çatladı gitti.
dün meraktan tekrar yaptım,oyle duruyordu bi yapayım dedim,bi baktım gene birsürü eritli otlar vardı.
Bu ne demek oluyor anlamadım.yumurtluyormuyum tekrar,bu mikroskob mu bozuldu nedır.
Kullanan da yokki anlatsın bana neden adete 5 gün varken bukadar eritli otlar gösterıyor.

slm canlarım nasılsınız.umarım iyisınız.ben size bişey sormak istıyorum,bu ovulasyon mikroskobuyle ilgili.aldım gün yapmaya başladım,ilk başta bişey göremedim sonra gün geçtikçe eritli otlar görmeye başladım,geçen hafta salı günü dr.gittim ve 2 tane yumoşum vardı 18mm,ovulasyon mikroskobu da pozitivdı.,sonra yavaş yavaş otlar kaybolmaya başladı.dedim tamam yomoşlar çatladı gitti.
dün meraktan tekrar yaptım,oyle duruyordu bi yapayım dedim,bi baktım gene birsürü eritli otlar vardı.
Bu ne demek oluyor anlamadım.yumurtluyormuyum tekrar,bu mikroskob mu bozuldu nedır.
Kullanan da yokki anlatsın bana neden adete 5 gün varken bukadar eritli otlar gösterıyor.

Slm canim, valla seninde yazdigin gibi kullanan varmi bilmiyorum cünkü bu aleti ilk kez senden duyuyorum ve ne oldugunu inan ilk defa senden okuyorum. Acaba doktora bi dahami gitsen bi usg baksa yada doktoru arama imkanin varmi telde bi sorsan.

slm benimde 11 gün oldu hala gelmedi reglim kan testi yaptırdım negatif çıktı hiç bu kadar gcikmemişti
sanki regli oldum ve bitti.. şimdi doktorumdan randevu alıcam bakalım neden gelmedi reglim ..

Slm canim, valla seninde yazdigin gibi kullanan varmi bilmiyorum cünkü bu aleti ilk kez senden duyuyorum ve ne oldugunu inan ilk defa senden okuyorum. Acaba doktora bi dahami gitsen bi usg baksa yada doktoru arama imkanin varmi telde bi sorsan.

cnm o mikroskob tükürükle yapılan yumurtlama testi.dr.konuştum geçen hafta adetin gelirse bitikten 2 gün sonra gel,gelmezse 1 hafta geçsın oyle gel,bende beklıyorum zaten 4 günüm kaldı.

Slm canim gel sohbet edelim, yanlizmisin evde? Bende aksama kadar yanlizim sonra misafirlige gidecez. Son tüp bebek denememden sonra adet döngüm uzadi, normalde bugün olmam lazimdi ama diger 2 ay tam sabit 31.gün geldi simdide kesin öyledir cünkü normalde adetlerim hep dengeli gelirdi

bende hamileliğimi öğrenene kadar en az 10 kere yaptım şuanda 9.5 haftalık hamileyim çok güzel bi duygu allah herkese tattırsın :asigim:zemuszemus:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

12 günde regl oldum bitince dr gidicem artık niye geç geldiğini öğrenmek için...

herzaman duzenli oluyorsan sadece bu ay geciktiyse normaldir internette okumustum senede 1 kere gecikme veya erken olunabiliyormus bu normalmis ama tabiki yinede doktora git belki baska birsey de olabilir erkenden bilmek herzaman en iyisi

laubalicim sen progestan hapı kullandın mı hiç,hapı bitikten kaç gün sonra adet oluyorsun acaba

X