meraba benim silik çizgi kan testinde hamile olduğum sonucunu verdi,
ama malesef bebek düştü.
gülerkan arkadaşım sen hamilesin tebrikler.ama hemen doktora git.zaman kaybetme
Slm kızlar ben test yapmaya korkanlardanım laubalı canım gene gecİktİ belkİ bu ay olur he ne dersİn canım son 1 marttı İnŞ.bu ay tutunmuŞtur bebİŞİm bana
laubai cim geldin mi evine hos geldin cnm ozlemissindir simdi evinide
Canim bu gece geldik eve, cok fena hastalandim, tatilin son 3 günü bogaz agrisi, grip ve ates basmayla gecti aksamlari otelden havale gecirdim kafamçokkarıştı ama allaha sükür sagsalim eve geldik. Sen nasilsin?
ah canim benim cok gecmis olsun ben de cok iyiyim allah ima sukurler olsun sagligim iyi de ya dun adet oldum ama cok degisik damla damla geliyor bide rengi siyahimsi bi renk anlayamaiyorum ya bi aksilik varmisdir acaba hadi kurtajdan sonra oyle oluyomus ama adette oyle mi oluyo onu hic bilmiyorum insallah bisey yoktur neyse hayirlisi olsun olmazsa bi doktoru arayip sorayim sali gunu burada cuma dan sali ya kadar tatil heryer kapali da ancak sali gunu arayabilirim
testte ikinci çizginin saatler sonra çok çok silik çıkması gebelik anlamına gelir mi?
Eger saatler icinde bir cok kez baktiysa negatiften pozitife dondüyse yanlistir cünkü nemli zemin veya islak bisey deydigi an zaten test degisi verir. Testi 2 gün sonra tekrarla sonuc o zaman belli olur.
canim markasini bimemde bi resmini koysan yardimci olurum kaset gibiyse once bi bardaga veya bi kaba idrarini yap icin de idrari cekmek icin plastik bisey olmaasi lazim onu idrara badir slk ve birak idrari icine cekicekti sonrada test teki yuvarlak yere slk 4ve 5 damla felan ve bekle test diger turluyse bardaga idrarini yap ve icine batir bekle cnm bildigim sadece bukadar
testte ikinci çizginin saatler sonra çok çok silik çıkması gebelik anlamına gelir mi?
bende de tam tersı oldu önce bıraz acık renktı bıraz bekleyınce koyulastı daha belırgın oldu
janım test bu bu sabh yaptım o ufak delıgı 1-2 damla damlattım ve 5 dakıka bekledım ıkıncı cızgı dıgerınden hafıf acık renk cıktı yanı tam kıpkırmızı degıldı
bilmiyorumkismile
yaptığım test bunun aynısıydı tek çizgi çıktı açtığım pakete koyup bi kenara koydum. bi saat kadar sonra baktım öylesine tek çizgi ama saatler sonra silik bir çizgi çıktı bu testte.aslında regl oldum ama regl öncesi hiç yaşamadığım kadar göğüs acısı, kasıklarımda şiddetli ağrı hissettim.
regl oldum sonra ve bitti . ama sürekli mide bulantısı, baş dönmesi şikayetim var ayrıca çatlayacakmışım gibi geliyor. geceleri 15 dakkada bir idrara çıkıyorum iki damlayla geri dönüyorum. test yaptım ihtimal vermesemde . silik çizgi kafamı karıştırdı baya. tribe girdim resmen yakafamçokkarıştı
ve sanırım sen hamilesin canım ..
janım test bu bu sabh yaptım o ufak delıgı 1-2 damla damlattım ve 5 dakıka bekledım ıkıncı cızgı dıgerınden hafıf acık renk cıktı yanı tam kıpkırmızı degıldıbilmiyorumkismile
ben 4 gün önce yaptım negatifti (beklenen tarihten 4 gün önce )
dört gün önce negatif çıktıysa kesin hamile değilim anlamına gelir mi??
slm bende yeni katıldım aranıza..regl tarihim 6 gün geçti 2 . günü test yaptım negatif reglde olmayınca acaba hamilemiyim demeye başladım amaa umutlanmakta istemiyorum olurum diyorum hep 4 aydır uğraşıyoruz