Gebelik testi kullananlar buraya

kizlar nerelerdesiniz ya bari sohbet icin gelin biraz konusalim ya aciyorum artik hic gelmiyorsunuz kayboldunuz yine ne oldu size nerelerdesiniz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mrb,iki gün önce test yaptım silik çıktı bugün tekrar yaptım yine silik ama öncekine göre daha belirgin.en son adet günüm 18 şubat.yorumlarınızı bekliyorum üstteki fotograf ilk yaptığım testi.alttaki en son yaptığım test.bu durum da ne yapılmalı.

Eklentiler

• $k.jpg
    $k.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 141
mrb,iki gün önce test yaptım silik çıktı bugün tekrar yaptım yine silik ama öncekine göre daha belirgin.en son adet günüm 18 şubat.yorumlarınızı bekliyorum üstteki fotograf ilk yaptığım testi.alttaki en son yaptığım test.bu durum da ne yapılmalı.

Resme göre hamilesin canım. Tebriklerrrr. Bu durumda doktora gitmelisin. Doktor sana bi kaç test yapıcak.

tebrikler cnm hamilesın :emir_bebek:

tebrikler 1111 hayirlisi olsun insallah bencede teste gore hamilesin darisi isteyen hetrkesin basina

arkadaşlar silik cıkan testler genelde pozitif cıkıyor tebrikler hamilesin canım bende gecen hafta öğrendım benım test cok net cıktı

teşekkürler kızlar yarın kan testi yaptırcam inşallah dediğiniz gibi olur.durumu sizlerle paylaşırım.selamlar

canım benımde sılık cıkmıstı.zar zor ısıga tutunca bellı oluyordu o derece yanı.gıttım kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı rahat ol

Hamis arkadaslar sizleri tebrik ediyorum saglicakla devam etsin hamileliginiz hayirlisiyla kucaginizada alirsiniz insallah.

Ozlemcano ben Istanbuldayim pek giremiyorum insallah cumartesi eve geliyoruz. Sen nasilsin?

ay ne guzel gez canim ya sen hakkettin valla bukadar stresin ardindan gidip tatil yapmak supermis tabi tatil amacli gittiysen ben iyiyim ise basladim ya kafam rahat hic biseyi takmiyorum allah tan hayirlisi

kızlar merhaba benim de adetime 5 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım tabiki her zamanki gibi kocaman bi negatif silik milik hiç bişey yok acaba erken mi yaptım? hamile arkadaşlar siz testi ne zaman yaptınız adet gecikmesinden sonra mı

kızlar merhaba benim de adetime 5 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım tabiki her zamanki gibi kocaman bi negatif silik milik hiç bişey yok acaba erken mi yaptım? hamile arkadaşlar siz testi ne zaman yaptınız adet gecikmesinden sonra mı

arkadaşım bende geçen ay deli gibi test yapmak istiyodum ve negatifi görüyordum. umarım senin heycanın sonunda sana bebişini getirir. ama okuduğum kadarıyla. tam gününde ve daha sonradan yaptığın testler en gerçekçi olanları. hepimizin şansı bol olsun.opuyorumnanaktan

ay ne guzel gez canim ya sen hakkettin valla bukadar stresin ardindan gidip tatil yapmak supermis tabi tatil amacli gittiysen ben iyiyim ise basladim ya kafam rahat hic biseyi takmiyorum allah tan hayirlisi

Canim tatil amacli, zaten artik bebek konusu bizim icin kapandi kafamiza taktikca daha zor geciyor en iyisi relax takilip olacaga birakmak. Sende ise basladigina iyi yapmissin, calismak insana bazen zor gelse bile bizim gibi insanlar icin tam kacamak valla yoksa evde bombos zaman gecirmek bile zor hep aklimizda kaliyor keske odanin birinde cocuk olsa vs.

Canim tatil amacli, zaten artik bebek konusu bizim icin kapandi kafamiza taktikca daha zor geciyor en iyisi relax takilip olacaga birakmak. Sende ise basladigina iyi yapmissin, calismak insana bazen zor gelse bile bizim gibi insanlar icin tam kacamak valla yoksa evde bombos zaman gecirmek bile zor hep aklimizda kaliyor keske odanin birinde cocuk olsa vs.

aynen oyle cnm soylediklerinde yerden goge kadar haklisin hemde hepsinde iyi yapmissin tatile gitmekle bize bu sene tatil yok insallah seneye bakalim su anda bebek isini bende rafa kaldirdim bakalim allah nezaman nasip ederse ustune dusmiycem hersey olacagina varsin nasibimizde varsa yoksada elden bisey gelmez saglik olsun biz evimizde esimizle mutlu olalim oda yeter ne yapalim

arkadaşlar bugün 10.günüm ve halen adet olmadım 5. günde kan testi yaptım çıkmadı. 8. günde ikinci defa idrar testi yaptım çıkmadı. ne adet oldum ne testlerde çıkıyo strese girdim iyice :1no2:

slm arkadaşlar benim adetimin üzerinden 8 gün geçti bugün test yaptım 2.çizgii çook silik çıktı bu nedemek lütfen yardımcı olun bana ben hamilemiyim??

meraba benim silik çizgi kan testinde hamile olduğum sonucunu verdi,
ama malesef bebek düştü.
gülerkan arkadaşım sen hamilesin tebrikler.ama hemen doktora git.zaman kaybetme

Slm kızlar ben test yapmaya korkanlardanım laubalı canım gene gecıktı belkı bu ay olur he ne dersın canım son 1 marttı ınŞ.bu ay tutunmuŞtur bebıŞım bana

X