Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb,iki gün önce test yaptım silik çıktı bugün tekrar yaptım yine silik ama öncekine göre daha belirgin.en son adet günüm 18 şubat.yorumlarınızı bekliyorum üstteki fotograf ilk yaptığım testi.alttaki en son yaptığım test.bu durum da ne yapılmalı.
mrb,iki gün önce test yaptım silik çıktı bugün tekrar yaptım yine silik ama öncekine göre daha belirgin.en son adet günüm 18 şubat.yorumlarınızı bekliyorum üstteki fotograf ilk yaptığım testi.alttaki en son yaptığım test.bu durum da ne yapılmalı.
teşekkürler peki kan testinde çıkmama ihtimali var mı acaba.
kızlar merhaba benim de adetime 5 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım tabiki her zamanki gibi kocaman bi negatif silik milik hiç bişey yok acaba erken mi yaptım? hamile arkadaşlar siz testi ne zaman yaptınız adet gecikmesinden sonra mı
ay ne guzel gez canim ya sen hakkettin valla bukadar stresin ardindan gidip tatil yapmak supermis tabi tatil amacli gittiysen ben iyiyim ise basladim ya kafam rahat hic biseyi takmiyorum allah tan hayirlisi
Canim tatil amacli, zaten artik bebek konusu bizim icin kapandi kafamiza taktikca daha zor geciyor en iyisi relax takilip olacaga birakmak. Sende ise basladigina iyi yapmissin, calismak insana bazen zor gelse bile bizim gibi insanlar icin tam kacamak valla yoksa evde bombos zaman gecirmek bile zor hep aklimizda kaliyor keske odanin birinde cocuk olsa vs.