Benimde kanamam bugün basladi, ilk önce kist diye korktum ama demekki degilmis sevindim. Kafaya taktikca daha cok üzülüyoruz, etrafta gelen her bebek konusu bizi daha hüzunlendiriyor cünkü hasretimiz ve acimiz büyük. Umarim bundan sonra daha rahat takiliriz, zor olsada aklimizdan uzak tutalimki kendimizi alistiralim.
Selam kizlar, benimde bu ay adetim gecikmeli geldi. Gecen ay sadece 28 gün sürdü falan derken bu sefer 5 gün gecikti. Senede 1-2 defa kadinlarin adetleri degisirmis.
Mevsimle beraber adet tarihlerimde degisti :hulya: Biz artik cocuk falan istemiyoruz, hep ayni konu her zamanda hüsran. Resmen biktik, ömrümüzü yedi, bitirdi tüketti bizi bu velet ama bundan sonra rahat takilacagiz. Illa ovalusyon günleri iliski yapacagiz diye kendimizi stresede sokmayacagiz. Keyfimiz nasil istiyorsa öyle takilacagiz. Yemin ederim bebek meselesi beni iyice soguttu inanin lafindan bile uzak kalmak icin elimden gelen her gayreti gösterecegim. Bizim sagligimiz herseyden önemli. Allah hayirlisini versin, hayirsiz olacaksa hic vermesin elbet bir bildigi var yoksa yuce rabbim bizi bu kadar sinamazdi.
bende artık sık bir rejime girmem lazım,son zamanlarda biraz kilo aldım,eeee nerde olsa yaz gelıyor artık sositososito,artık bu foruma girersem bebek le ilgili hiç bişey konuşmak itemıyorum,sadece sohbet ederiz,diyet topiklerine bakarım artık olumunekankayizsmile
HAKLISIN CANIM RABBİM EN DOĞRU ZAMANI BİLİR BÖYLE YAPTIKÇA STRES YAPIYORUZ PROGLANMIŞ GİBİ OLUYORUZ BEYNİMİZ BAŞKA BİŞEYE YÖNLENMİYO olumunekankayizsmile
evet cnm malesef adet oldum
Aynen öyle robot gibi oluyoruz baska hic birsey düsünemiyoruz, bebek, bebek, bebek, kafayi yiyecez. Artik STOP kaydirigubbakcemile5 Gelin bir baska topik acalim, bebegi aklimizdan cikaralim yada terapist yapalim birbirimize sempatiksalakcinni
hayırlısı sıkma canını ...ilk bebekmi olcak senin olursaaa.s
Aynen öyle, konusa konusa sanki daha bi uzaklasiyor bebegimiz ama bizede diyecek yok icimizi doküyor derman ariyoruz. Gerci bizim dermanimiz kimde belli ama bir elin nesi var iki elin sesi var sonucta bizi bizden baskasi anlamaz. Artik baska seylerle mesgul olma zamani geldi. Bende diyete basliyacam, gel yarisalimmi kim daha cabuk verecekkaydirigubbakcemile3
evet cnm da once 2 düşük yaptım,bu olaydı ilk olurdu ama yok
bende 2 tane düşük yaptım bkötü zor bi durum...benimde şuan olursa iilk olcak
hayır hamile kalıyosakta düşük oluyor rabbim sonun kadar gitsek( bbo:bii arkadaşim hamile 4haftalık ama ilaç kullandıgı için bebegi alcklarmışş (sen olsan ne yapardın dr söyleseebilmiyorumkismile
arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
bılıosunuz 3 gebelık testı yapmıstım(ıdrar) hep sılık cıkmıstı .eşım hep bıraz dah bekle dıyordu.dayanamadım gıttım yaptırdım...bı kaç gun ıcındede doktora gıtcem..ınanılmaz sevındım..
arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
bılıosunuz 3 gebelık testı yapmıstım(ıdrar) hep sılık cıkmıstı .eşım hep bıraz dah bekle dıyordu.dayanamadım gıttım yaptırdım...bı kaç gun ıcındede doktora gıtcem..ınanılmaz sevındım..