Gebelik testi kullananlar buraya

slm arkadaşlar benim adetim de 7 gün geçti.doktora gittim idrar testi negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi. benimle aynı durumda olanlar ne yapmalıyım.kan testi yaptırmadım çünkü hastanede yapılmıyormuş doktor bana strestendir diye adet söktürücü verdi nee yapım bilemiyyorum önceki gebeliklerim idrar testinde çıkmıştı eğer hamileseysem bununda çıkması gerekiyor ama çıkmadı

hadi hayir;lsisi bitanem insallah tutunmustur bebisin insallah pozitiftir ve esini mutlu haberi verirsi dogumgunu hediyesi olarak

Internetteki doktorlar kan testine bakilmadan adet söktürücüyü tavsiye etmezken hastanedeki doktorlar ne diye durduk yere veriyor anlamis degilim.

Kan test sonucum malesef yarine kaldi hala makineden cikmamisklava: :enbuyukkk:

canım bilgin için çok teşekkür ederim. benimde transferimin 7. günü idrarda çıkmadı diye moralim bozuluyordu. moralim düzeldi. yalnız bi de ben ovulasyon testi yaptım. silik çizgi yoktu. ovulasyon testinde de şimdi çıkmaz di mi ? moral istiyorum senden. ilk denemem. bu arada allah bebişini kavuştursun sana canım. inşallah adet olmayacaksın. aynı yoldan yürüyen bir kişi olarak dualarım seninle :Saruboceq:

Arkadasim ben bu yoldan 9 kes gectim kafamçokkarıştı ilk denemen ilk tecrüben olacak ama simdiden kendini koyu verme tutacagi varsa tutacaktir. Normalde tüp bebekte nedense bende idrarda cikmaz kimyasal gebelik oldugu halde bile cikmamisti. Isin ucunda bebek olunca insan biran önce kavusmak istiyor yavrusuna, yanliz unutmaki illa her denemede tutacak diye birsey yok kendini her duruma hazirla. Bastan fazla kapilmaki sonradan atlatmasi kolay olsun. Rabbim bizim gibi hasret ceken anne adaylarimiza tez zamanda bebislerimizi kavustursun:Saruboceq:

canim laubali cim hala haber yokmu sonuclardan merak ettim insallah pozitiftir canim allah yuzunu guldursun insallah inanki her namazimda sana bol bol dua ediyorum allah kabul etsin amin

özlemcim eve yeni geldim, esimin dogum gününü bugün kutladik disarida yarin annesigil gelecek bizde 1 gün önce yapalim dedik. Malesef esime güzel haber veremedim, sizlerede veremiyorum sonuc yine hüsran. Ocak veya subat ayinda yine basliyacam dondurulmuslarla devam edecem. Bu sefer belki seninle denk gelir canim zemuszemus

canım hayırlısı öyleymiş diyelim allahım inş.yüzümüzü hayırlısıyla güldürür eşimle mutlu yıllar daha çok mutlu haberler verirsin canım belki ikiz haberini verirsinpuyorumnanaktan

canım çok üzülme ya hayırlısı umudunu kaybetme bende idrar testi yapanlardanım adetim geçtikte 14 gün sonra ama beş dakikadan sonra silik çizgi çıktı.hiç belirtide yok sadece mide kazıntısı var pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum yarın sabah yine idrar testi yapacam

saglik olsun canim uzulme Allah in takdiri boyleymis elinden geleni yapiyosun ama cenabi Allah demekki daha zamani var diyo insallah beraber aliriz bu mutlu haberi

bugun ovulasondan sonrakı 8.gunum..cok merak edıorum hamılemıyım dıe.normal ıdrar testı yapsam cıkmaz degılmı?

herkese iyi akşamlar..Kızlar benim yardıma ihtiyacım var benim yarın regl olmam lazım.Ama dün 1 2 damla kahverengi kanamam oldu.Bu sabah test yaptım.2.Çizgi anında oluştu ama silik.Şimdi heyecandan mıdır bilmem aşırı çarpıntım var.Heryeri araştırdım..Sizce hamile kalmış olma olasılıgım yüksekmi?Eger öyleyse çarpıntım normalmi..Şuan yurt dışındayım Doktora gidebilecek bir yer degil.Lütfen yardımm

Bende iki ay önce düşük yaptım bu ay reglim iki gün geçiyor ama hiçbi belirti yok test yaptım birinde silik çizgi çıktı diğeri negatif çıktı silik çizgi çıkan testin c olan çizgisi de yarımdı ama... :uhm: bence o test bozuktu son kullanma tarihine de baktım geçmemiş ama c nin tam çizgi olması gerekiyor sonucun geçerli olması için...Diğer testde c çizgisi var ama t çizgisi hiç yoktu yani negatif, sanırım normal adet gecikmesi hiç ümitlenmiyorum o yüzden ... senağlama Düşükten sonra adet düzensizliği olabilir deniliyor ama ilk ay tam zamanında oldu ikinci ay mı başladı bu düzensizlik anlamadım :sm_confused:

canim hamile olabilirsin bu kahverengi akinti bebegin yerlesme kanamasi olabilir bende dusurdum ve boyle baslamisti doktor ilk baktiginda bekliycez dedi ya bebek yerine yerlesiyor yada dusuk baslangici demisti yani hamile olabilirsin dikkat et elinden geldigi kadar cabuk davranip bir doktora gorun

arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza görüyorumki benim gibi çok kişi var bebeğine kavuşmak isteyen umarım hepimizin melekleri gelir bi an önce size bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa çok mutlu olurum ben 22 yaşında polikistik over hastasıyım 5 senelik evliyi yaklaşık 3,5 4 senedir tedavi görüyorum 1.72 boy 80 kg yim pkoluluarın kilosu çok önemli ama ben çok zor kg veriyorum klomen pregnly tedavisi oldum 3,4 ay sonra 1 defa aşılma tutmadı bhiç hamile kalmadım yani düşüğümde yok doktorumu değiştirdim hsg filimimde tüpler iyi çıktı fakat sosis şeklinde biraz iltihabım varmış sonra yeni dokturum klomen verdi ve ben ayrıca metformin kullanıyorum 30 kasımda çatlatma iğnesini oldum 17 aralık adet tarihim ama olmadı doktora gittim kanda ve ultrasonda da çıkmadı bana ni haft sonra gebelik testini tekrarla gel söktürücü veririm dedi 10 günüm geçti kafam çok karışık kanda yeniden baktırınca çıkarmı ya lütfen cevap yazın ne yapmalıyım başına gelen varmı

selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı galıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…