Canıııııııııııııııııııııııııııııııım inşallah kandan göz kırpar meleğin :Saruboceq: sonucu alınca mutlaka haber et olur mu opuyorumnanaktan
Doktor usg ile bakti ve hersey normal gözüküyor dedi, 12.günde olmama ragmen rahim bayaga bi kalin yani hersey 50% dedi. Lekelenme simdi kanama tarzina döndü ama bu herseyden kaynaklana bilirmis, endometriose hastasi oldugun icinde kanama olur, ohss oldugun icinde foliküllerden biri kanama yapar yada rahim cok kalin oldugundan dolayi az birsey kan atabilir dedi. Ama usg´de adet kanamasi gözükmedi o yüzden suan kesin birsey demedi eve git istirhat et cünkü hala sansim varmis. Bu arada kan tahlili yaptirdim 2 saat sonra alacam mafoldumben
slm arkadaşlar benim adetim de 7 gün geçti.doktora gittim idrar testi negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi. benimle aynı durumda olanlar ne yapmalıyım.kan testi yaptırmadım çünkü hastanede yapılmıyormuş doktor bana strestendir diye adet söktürücü verdi nee yapım bilemiyyorum önceki gebeliklerim idrar testinde çıkmıştı eğer hamileseysem bununda çıkması gerekiyor ama çıkmadı
Canim 1 tane embro yerlestirildi 4 hücreliydi. Yani tutunma zaten anne karninda rahimde oluyor ve tutunmasi icin döllenen embro 100 hücreye bölünmesi lazim, bu arada embro blastosist asamasina geliyor rahime inip 2-4 gün orada kaliyor. Yani hemen hamile kalmiyoruz100 hücreye ulasana kadar 1 hafta geciyor, rahimde 3-4 gün kaliyor ve bu esnada bazi kisiler rahime tutunmadan vucutta hcg üretmeye basliyor ve idrara cikiyor ama bazileri ise tutunduktan sonra hatta cok cok yavas hcg ürettigi icin idrarda cikmiyor. Umarim benimki böyle oluyordur :Saruboceq:
özlemcim eve yeni geldim, esimin dogum gününü bugün kutladik disarida yarin annesigil gelecek bizde 1 gün önce yapalim dedik. Malesef esime güzel haber veremedim, sizlerede veremiyorum sonuc yine hüsran. Ocak veya subat ayinda yine basliyacam dondurulmuslarla devam edecem. Bu sefer belki seninle denk gelir canim zemuszemus
özlemcim eve yeni geldim, esimin dogum gününü bugün kutladik disarida yarin annesigil gelecek bizde 1 gün önce yapalim dedik. Malesef esime güzel haber veremedim, sizlerede veremiyorum sonuc yine hüsran. Ocak veya subat ayinda yine basliyacam dondurulmuslarla devam edecem. Bu sefer belki seninle denk gelir canim zemuszemus
herkese iyi akşamlar..Kızlar benim yardıma ihtiyacım var benim yarın regl olmam lazım.Ama dün 1 2 damla kahverengi kanamam oldu.Bu sabah test yaptım.2.Çizgi anında oluştu ama silik.Şimdi heyecandan mıdır bilmem aşırı çarpıntım var.Heryeri araştırdım..Sizce hamile kalmış olma olasılıgım yüksekmi?Eger öyleyse çarpıntım normalmi..Şuan yurt dışındayım Doktora gidebilecek bir yer degil.Lütfen yardımm