Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlemim beni inan cok rahatlatiyorsun insallaaah dedigin gibidir umarim bu agrilar yerlesme agrisidir. 1 saat önce 1 tane kahverengi leke geldi gerisi gelmedi acaba yerlesme kanamasimi? Bu kadar gec olurmu yerlesme CADIARZU yada adetim geldi bu gece iyice sökülür :gitme: yarini beklemekten baska care yok bi yarin olsa rahatliyacam dananin kuyrugu yarin kopacak :çok üzgünüm:
Sizin oralarda bizim gibi, dünden beri heryer buz kesildi ayaz geldi. Artik kisliklari giymenin zamani geldi alkisalkisalkis
özlemim beni inan cok rahatlatiyorsun insallaaah dedigin gibidir umarim bu agrilar yerlesme agrisidir. 1 saat önce 1 tane kahverengi leke geldi gerisi gelmedi acaba yerlesme kanamasimi? Bu kadar gec olurmu yerlesme CADIARZU yada adetim geldi bu gece iyice sökülür :gitme: yarini beklemekten baska care yok bi yarin olsa rahatliyacam dananin kuyrugu yarin kopacak :çok üzgünüm:
Sizin oralarda bizim gibi, dünden beri heryer buz kesildi ayaz geldi. Artik kisliklari giymenin zamani geldi alkisalkisalkis
Canim 1 tane embro yerlestirildi 4 hücreliydi. Yani tutunma zaten anne karninda rahimde oluyor ve tutunmasi icin döllenen embro 100 hücreye bölünmesi lazim, bu arada embro blastosist asamasina geliyor rahime inip 2-4 gün orada kaliyor. Yani hemen hamile kalmiyoruz 100 hücreye ulasana kadar 1 hafta geciyor, rahimde 3-4 gün kaliyor ve bu esnada bazi kisiler rahime tutunmadan vucutta hcg üretmeye basliyor ve idrara cikiyor ama bazileri ise tutunduktan sonra hatta cok cok yavas hcg ürettigi icin idrarda cikmiyor. Umarim benimki böyle oluyordur :Saruboceq:
bizi haberdar et canim evet bu kadar agri yerlesme olabilir ama dusugude sebep olabilir bende hamile kaldigimda ayni boyle sancilar cekmistim heran adet olacakmisim gibi ama olmamistim hamile oldugumdan kaynaklandigini ogrendim normaldir hersey tahlilde ortaya cikacak cnm tabi sonra benimde kahverengi akintim geldi daha sonrada kana dondu ve dusurdum saglik olsun bitanem hayirlisiysa olsun hayirsissa olmasin
Doktor usg ile bakti ve hersey normal gözüküyor dedi, 12.günde olmama ragmen rahim bayaga bi kalin yani hersey 50% dedi. Lekelenme simdi kanama tarzina döndü ama bu herseyden kaynaklana bilirmis, endometriose hastasi oldugun icinde kanama olur, ohss oldugun icinde foliküllerden biri kanama yapar yada rahim cok kalin oldugundan dolayi az birsey kan atabilir dedi. Ama usg´de adet kanamasi gözükmedi o yüzden suan kesin birsey demedi eve git istirhat et cünkü hala sansim varmis. Bu arada kan tahlili yaptirdim 2 saat sonra alacam mafoldumben