Deme ya hadi hayirlisi olsun canim benim, insallah gebelik saglicakla devam eder, zaten ilk tüp bebek tedavisine baslayacak olanlar hep randevudan önce hamis olduklarini ögreniyor vardir elbet bundada bir hayir. kaydirigubbakcemile5 Bak simdi bende en az senin kadar heyecanlandim hihoyyythihoyyyt Testi ne zaman yaptin rengi nasil cikti?
cnm testi dun oglen yaptim bu sabah ta yaptim su anda daha belirgin
ilki biraz silikti simdiki dahada belirgin ama bi tuhaflik var karnim ayni adet olcakmisim gibi
cok agriyor insallah olmam dua et bana ne olur
Oleeeeeeyyyy :lepi::lepi::lepi:Hayirli olsun canim bal gibi hamilesin kimyasaldan falan sakin korkma öyle olsaydi test belirgin cikmazdi demekki hersey yolunda hamilelik güzel ilerliyor. Adet agrisini takma, rahim artik degisiklikler yasiyor ve normal adet periodunu gectigin icinde o agrilari hissetmen cok normal. Artik sen bir hamilesin :CüvCüv: ve icindeki korkulari at insallah hersey yolunda gidecek. Inan cooook sevindim canim allah tamamina erdirsin rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh :ecrin_bebek::Saruboceq:
sagol cnm insallah allah im sanada cift cizgi gormeyi nasip eder tek ben degil su anda herkes sokta herkes cok mutlu dunden bekliyolarmis meger ablam enistem sevincten agladilar allah im bu anlari sanada en kisa surede yasatsin cnm adetim enson 3 aralik ti olmayinca 6 ocak ta test yaptim iste gosterdigim testleri uc gun ust uste yaptim insallah sonuna kadar devam eder allah im hayirlisiyla ve saglikli sihatli bir sekilde kucagima almayi nasip eder cumlemize insallah
iyi geceler kızlar
sagol cnm bugun 5+1 haftalik insallah saglikli bir sekilde kucagima alirim belirtilerim gunum gectikten sonra goguslerim sisti agiriyor cok halsizlik vardi gunduzleri cok uykum geliyo bas agrisi kasik agrisi goguslerimin ucundaki bezeler buyudu ve cogaldi ve gogus ucunda sizlama kasinti bunlar yani baska belirti yok simdilik ins. deam eder doktorumu aradim bugun izinliymis ancak pazartesi beni aariycak ve heralde ultrasonda bakicaz cnm