Gebelik testi kullananlar buraya

cnm testi dun oglen yaptim bu sabah ta yaptim su anda daha belirgin
ilki biraz silikti simdiki dahada belirgin ama bi tuhaflik var karnim ayni adet olcakmisim gibi
cok agriyor insallah olmam dua et bana ne olur

cnm testi dun oglen yaptim bu sabah ta yaptim su anda daha belirgin
ilki biraz silikti simdiki dahada belirgin ama bi tuhaflik var karnim ayni adet olcakmisim gibi
cok agriyor insallah olmam dua et bana ne olur

Oleeeeeeyyyy :lepi::lepi::lepi:Hayirli olsun canim bal gibi hamilesin kimyasaldan falan sakin korkma öyle olsaydi test belirgin cikmazdi demekki hersey yolunda hamilelik güzel ilerliyor. Adet agrisini takma, rahim artik degisiklikler yasiyor ve normal adet periodunu gectigin icinde o agrilari hissetmen cok normal. Artik sen bir hamilesin :CüvCüv: ve icindeki korkulari at insallah hersey yolunda gidecek. Inan cooook sevindim canim allah tamamina erdirsin rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh :ecrin_bebek::Saruboceq:

kiz oyle guzel yazmissinki tesekkur ederim valla doktora gitmeden inanamiycam heralde korkuyorum yinede yarin ilk isim doktoru aramak ve daha sonra kontrole gitmek ins. allah im sana da yasatir bu mutlu haberi vermeyi hic aklima gelmezdi buradan bende hamileyim diye yazacagim

bu arada tup bebek icin gittim doktora sadece konustu doktor anlatti nasil olacagini hangi asamalardan gecileeecegini henuz bisey belli degil baslamak istersek en erken 4 ay sonra baslayabilirmisiz cunki su anda her yer ful insallah gercekten hamileyimdir ve buna ihtiyac kalmaz

laubali cim evet artik yuzde yuz hamileyim bu sabah ucuncu testimi yaptim dahada net ve hemen cikti bugun doktordan randevu alicam ilk bebegim gibi olmasin ne olur ne olmaz dusuk tehlikesinden cok korkuyorum dua et bana dfilerim allah tan bir an once sende sevinirsin bitanem

ah canim ne sevindim bilemezsin insallah bu sefer mutlu sona ulasirsin. Ama sakin endiselenip kafana kötü seyler takma her gebelik ayni diye bisey yok, insanin basina elbette talihsizlikler gelebilir sonucta hersey bizim icin. Allaha sukret yine hamilesin bunu kucagina alacagina inaniyorum cünkü herseyde bir hayir vardir. Peki simdi kac haftalik oluyorsun? Belirtilerin neydi ?

sagol cnm bugun 5+1 haftalik insallah saglikli bir sekilde kucagima alirim belirtilerim gunum gectikten sonra goguslerim sisti agiriyor cok halsizlik vardi gunduzleri cok uykum geliyo bas agrisi kasik agrisi goguslerimin ucundaki bezeler buyudu ve cogaldi ve gogus ucunda sizlama kasinti bunlar yani baska belirti yok simdilik ins. deam eder doktorumu aradim bugun izinliymis ancak pazartesi beni aariycak ve heralde ultrasonda bakicaz cnm

Eline (idrarina) saglik cok süper cikmislar yerimseniben insallah bende görürüm cift cizgiyi hic bitane bu kadar belirgin testlerim bile olmadi 7 sene olacak :gitme: nisan ayinda 8 yil evli oluyoruz rabbim banada versinn valla adina cok seviniyorum canim rabbim güzel hamilelik gecirmeni saglasin (amin) belirgilerinde bayaga varmis, peki ilk ne zaman test yaptin?

sagol cnm insallah allah im sanada cift cizgi gormeyi nasip eder tek ben degil su anda herkes sokta herkes cok mutlu dunden bekliyolarmis meger ablam enistem sevincten agladilar allah im bu anlari sanada en kisa surede yasatsin cnm adetim enson 3 aralik ti olmayinca 6 ocak ta test yaptim iste gosterdigim testleri uc gun ust uste yaptim insallah sonuna kadar devam eder allah im hayirlisiyla ve saglikli sihatli bir sekilde kucagima almayi nasip eder cumlemize insallah

çok tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etssin inşallah :Saruboceq:

Amin canim insallah sonuna kadar gider. Kendine bundan sonra daha dikkatli bak artik cift cansiniz. Agir kaldirma, yukarilara uzanma, eski hayatina tabiiki devam edeceksin ama bundan sonra birseyi yapmadan önce 2 kez düsünmen lazim :hulya:

Tebrikleeeer hihoyyyt :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2canım, sağ salim kucağında da gör inş, bize de dua et canım...

cok sagol cnm onsallah sag salim alirim kucagima hepinize bol bol dua ediyorum cnm
allah in duasi uzerinize olsun

gitmedim cnm doktor aradi hastaneden randevu alin dedi
doktorumun yapabilecek biseyi kalmadi artik 10 haftalik olunca hastaneye
gidip ultrasona giricem ve tahlillere baslanicak
insallah bi aksilik cikmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…