Gebelik testi kullananlar buraya

KIZLAAAAARRRRR BUGÜN TEST HAFIF SILIK CIKTIIIIIIIIIII delikafaduldendelikafadulden

GÖZLE GÖRÜNÜYOR VE ESIMDE GÖRDÜÜÜ YANI SIMDI BELLI OLMUS DEDI :dance::dance:

tatlim senin adina cok sevindim insallah hayirlisiyla devam eder ve seninle beraber bizde o iki cizgiyi gorucez israrla bekliycez sabirla bekliycez bizede gosterirsin o iki kirmizi kan kirmizisi cizgieri cikinca tamammi cok mutlu ol tammi sen bunu fazlasiyla hakkettin kendine dikkat et yegenimize iyi bak he:ecrin_bebek: geliyo geliyoooooooalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:

selam.bende seninle ayni problemleri yasiyorum sanirim.bende az adet gormemden dolayi dr duphaston isimli ilac verdi.adet gormeme 15 gun kala bu ilaca basladim ve yine az az kan gelmeye basladi.ilaci biraktigim an kanama kesildi.suanda da 7 aralikta normal adet gunumdu ve hala gormedim malesef.acaba hamileyim ....

bende hamileyim hemde 5 haftalık darısı başınıza inşşşş sağlıkla gelsin bebişim

slm arkadaşlar...peki idrar testmizde hiç bişey çıkmıyorsa yani hiç çizgi yoksa bu ne demektir sizce?? son kullanma tarihine baktım geçmemiş gayet yeni..

slm arkadaşlar...peki idrar testmizde hiç bişey çıkmıyorsa yani hiç çizgi yoksa bu ne demektir sizce?? son kullanma tarihine baktım geçmemiş gayet yeni..

ıdrar çizgisinde ilk önce koyu bir şekilde kontrol çizgisi çıkması beklenir..2.çizgi sonradan çıkar..Veya çıkmaz..
Eğer kontrol çizgisi çıkmıyorsa o test bozuktur..

İdrar çizgisinde ilk önce koyu bir şekilde kontrol çizgisi çıkması beklenir..2.çizgi sonradan çıkar..Veya çıkmaz..
Eğer kontrol çizgisi çıkmıyorsa o test bozuktur..

ya aslında bence de bozuktur ama şöyle birşey olabilir mi hcg seviyesi yüksek old. içn testin algılayamama gibi bi durumu olur mu...
bundan bi yıl önce hamile kalmıştım günüm 4 gün felan geçtiğinde yine test yapmıştım ve yine hiçbişey çıkmamıştı yani aynı böleydi test sonra kanda çok yüksekti hcg....tabi 1 ay sonra düştü o başka mesele.
çok umutlanmak istemiyorum ama aynısı olunca şaşırdım

Canım böyle bir şey söz konusu değil.beta hcg ne kadar yüksek olursa olsun kontrol çizgisi muhakkak çıkmalı..kontrol çizgisinin çıkması o testin çalıştığını gösterir..
ben 4 aylıkken bile test yaptığımda kontrol çizgisi çıkıyordu..hatıra olsun diye saklıyordum test alıp..yani düşün 4 ayllıkken olabilicek beta hcg seviyesini..Üstelik ikiz oldukları için hayli yüksekti değerim..

KIZLAAAAARRRRR BUGÜN TEST HAFIF SILIK CIKTIIIIIIIIIII delikafaduldendelikafadulden

Canımmmm opuyorumnanaktan inşaallah :Saruboceq:inşaallah hadi bakalım, inanılmaz sevindm canmhihoyyythihoyyythihoyyyt, ALLAH tamamına erdirsin... :Saruboceq:senin :ecrin_bebeklsun da:teytey::dance::icecream::sm_cool: biz de en azından teyzeliğin tadına bakalım... benm de olacağı yok artık iice bunaldım bu konudan , ben pek sabırlı biri değilim, maalesef katlanamıyorum artık mücadele etmeye...:umursamaz:

aman canm kendine çok dikkat et, ALLAH yar ve yardımcın olsun... Dualarımız seninlea.s.

Mrb kızlar,
Ben 6 aylık evliyim.Hamile kalmayı eşimle planlamadık.(Gerçi ben gayet hevesliyim ama..)Doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat gecen ay çok fazla yan etkisni görünce dayanamyıp kutuyu yarıda bıraktım ve 3 gün sonra yeniden adet oldum.(Oysa son adetimin üzerinden 10 gün kadar geçmişti.)9unda adet olmuştum hapı bırakınca.Nerdeyse 4 günlük gecikmem oldu.ıçimden bir his hamileyim diyor gerçi fazla belirtim yok:sık sık idrara çıkıyorum ve bol bol yapıyorum:)duygusal değişiklikler,çabuk yorulma,fazla iş yapınca belimin ağrıması ve karnımda bir şişkinlik hissetmem var.Dün,dünden önce ve ondan da önce idrar testi yaptım hep negatif.Bugun dayanamayıp özel bir polikliniğe gittik 35 tl para bastık kan testi yaptırdık 3 saat sonra gelin dediler.Gittiğimizde ne deseler begenirsiniz?Makine bozuldu kanınızı ankaraya yolladık.2-3gün sonra gelir yanıtı!!!Eşim çok sinirlendi tabi çünkü 3 saati zor geçirmiştik.Öğretmen oldugum için hastaneye gidemedim çünkü laboratuar saat 10bucuga kadar açık burda ve ben sabahları dersteyim.Ne dersiniz?Var mıdır bir ihtimali?

Son düzenleyen: Moderatör:

:dance: :dance: :dance: hadi inşallah hep pozitiv kalır canım benim,adetim bitti bu hafta dr.gidecam,yarın da dizim için dr.gidecam bakalım ne dıyor,eğer ameliyat dıyorsa bebeği ertelıyecam bu ay senağlama

adetimin geciktiği 11.gün yaptığım idrar testinde 2.çizgi koyu bir pembe şekilde çıktı çok bariz pozitifti.
ertesi gün kan tahlili yaptırdım negatifti ve 13.günü adet oldum idrar testlerine kesinlikle güvenmiyorum artık !!!

Canım çok idrara çıkma 2. aydan sonra falan artıyor...Hayırlısı olsun..

Bu arada laubali seni çok merak ediyorum..Nerelerdesin ???

laubali cim nerelerdesin hayatim meraktan catliycam bukadar uzun sure cvpsiz biraktin bizi merak ettik seni hadi ama bi cvp yaz ben iyiyim de

slm arkadaşlar son durumum adet olamadım normal adetimi bekliyorum 19 da olucam(inş.çolmamda hamiş olurum)o kahverengi akıntı 2-3 gün sürdü bitti şimdi normal akıntım var

Dün aksamdan beri adet sancilari yasiyorum bugün daha agirlasti. Sanki adetim sökülemiyormus gibi :sm_confused: neye inanacagimi sasirdim. Test günümü carsambaya aldim artik neticeye kavussun hersey :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…