Gebelik testi kullananlar buraya

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bende aĞrılar azaldı ne adet olucakmıŞım gıbı nede baŞka bıŞı zannedersem o kadar adet oldum artık bı dahakı aya kaldı galıba 19 da normal adetım ama aĞrı sancı bıŞey yok arada kasıklarım aĞrıyo

Ikimizin zamani birbirine cok yakin insallah insallah süpriz bebegimiz gelmistir. Elim kolumda bagli carsambayi beklemekten baska carem yok tabii o zamana kadar adet olmazsam. Allahim bizi fazla bekletmeden bebeklerimize kavustursun, amiiin :Saruboceq:

Amın canım bıızm kaderlerımız benzıyo bırbırıne ınŞ.ıkımızınde bebıŞlerı gelır artık

laubali insallah olur bitanem insallah bebek sancisidir insallah yerine yerlesiyodur onun sancisidir hakkinda hayirlisi kendine dikkat et bol bol dineln fazla agir isler yapmamaya calis seni cok merak ettim iyki bi cvp yazdin canim

Haklisin canim sizleri merakta biraktim kusura bakmayin ama moralim cok bozuk ne yazacagimi bilmiyordum elim bi türlü tuslara varamadi. mafoldumben Agrilarim biraz azaldi ara ara girip cikiyor ama fena agriyor az maz degil yani. Agrinin etkisiyle titreme girdi vucuduma öylesine üsüyorum :sm_confused: Sen nasilsin canim? Sizin oralarda sogudumu?

Canim sag tarafimda pit pit biseyler atiyor ve yarim saattir kalkip biraz uzanayim diye kendi kendime konusuyorum cünkü acaip bii yorgunluk basti beni. Belkide agrilar yüzünden kendimi yorgun hissediyorum simdi

ben iyiyim canim belki bebek tuttu butun bu olanlar ondan kaynaklaniyo senin sagligin iyi olsunda gerisi onemli degil canim hicbiseyi kafana takma uzulme hersey olacagina varir ne yapalim hersey allah tan evet buralar da cok sogudu sabah her yer buz tutmustu bu gece ev okadar sogumustuki kalorifer kapaliydi evin derecesi dusunce kendiliginden yanmis otomotik ilk defa boyle oldu baya baya soguk yani

özlemim beni inan cok rahatlatiyorsun insallaaah dedigin gibidir umarim bu agrilar yerlesme agrisidir. 1 saat önce 1 tane kahverengi leke geldi gerisi gelmedi acaba yerlesme kanamasimi? Bu kadar gec olurmu yerlesme CADIARZU yada adetim geldi bu gece iyice sökülür :gitme: yarini beklemekten baska care yok bi yarin olsa rahatliyacam dananin kuyrugu yarin kopacak :çok üzgünüm:
Sizin oralarda bizim gibi, dünden beri heryer buz kesildi ayaz geldi. Artik kisliklari giymenin zamani geldi alkisalkisalkis

test yaptın mı hiç ? progesteronu sakın ihmal etme...

Test hala negativ diyor.. ûstüne görme olayinda bile evde yapilan idrar testlerinde hep negativ cikmisti galiba hcg benim idrara gec ulasiyor. Cünkü düsük yaptigim gün hastanede cift cizgi aniden cikmisti halbuki evde 30 test denemis biri olarak 1 tek pozitivi bile yakalayamamistim.

canim insallah devami gelmez insallah, benimde cok gec cikiyor du idrarda normaldir sen daha iyi biliyorsun herkesin bir olmuyor hormonlardan gec dollenmis olabilir tabiki neden olmasin disarda dollenmismiydi bunu dioktorlar kesin gordu mu? Eger disarda dollenme ve tuttugu gorundukten sonra embriyolar yerlestiyse bilemem ama tutmadan yerlestirildiyse yeni tutunmus olabilir hayirlisi yarin haberdar et bizi canim merakta koyma

Canim 1 tane embro yerlestirildi 4 hücreliydi. Yani tutunma zaten anne karninda rahimde oluyor ve tutunmasi icin döllenen embro 100 hücreye bölünmesi lazim, bu arada embro blastosist asamasina geliyor rahime inip 2-4 gün orada kaliyor. Yani hemen hamile kalmiyoruz 100 hücreye ulasana kadar 1 hafta geciyor, rahimde 3-4 gün kaliyor ve bu esnada bazi kisiler rahime tutunmadan vucutta hcg üretmeye basliyor ve idrara cikiyor ama bazileri ise tutunduktan sonra hatta cok cok yavas hcg ürettigi icin idrarda cikmiyor. Umarim benimki böyle oluyordur :Saruboceq:

inşallah canım aminnnnnnnnn:Saruboceq:

Hastaneyi aradim agrilarim hala devam ediyor. Ya adet yada bebek ama artik bir neticeye kavussun 2 gündür bos sanci cekiyorum klava: Saat 11;45´de cagirdilar ama bence kesin adetim geliyor bu kadar agri ile yerlesme olurmuki :uhm:

bizi haberdar et canim evet bu kadar agri yerlesme olabilir ama dusugude sebep olabilir bende hamile kaldigimda ayni boyle sancilar cekmistim heran adet olacakmisim gibi ama olmamistim hamile oldugumdan kaynaklandigini ogrendim normaldir hersey tahlilde ortaya cikacak cnm tabi sonra benimde kahverengi akintim geldi daha sonrada kana dondu ve dusurdum saglik olsun bitanem hayirlisiysa olsun hayirsissa olmasin

Doktor usg ile bakti ve hersey normal gözüküyor dedi, 12.günde olmama ragmen rahim bayaga bi kalin yani hersey 50% dedi. Lekelenme simdi kanama tarzina döndü ama bu herseyden kaynaklana bilirmis, endometriose hastasi oldugun icinde kanama olur, ohss oldugun icinde foliküllerden biri kanama yapar yada rahim cok kalin oldugundan dolayi az birsey kan atabilir dedi. Ama usg´de adet kanamasi gözükmedi o yüzden suan kesin birsey demedi eve git istirhat et cünkü hala sansim varmis. Bu arada kan tahlili yaptirdim 2 saat sonra alacam mafoldumben

Canıııııııııııııııııııııııııııııııım inşallah kandan göz kırpar meleğin :Saruboceq: sonucu alınca mutlaka haber et olur mu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…