Gebelik testi kullananlar buraya

benim adetim bu gün geçeli 8.gün oldu kasıklarıma ağrı giriyor hala arada karnımada göğüslerimde gittikçe şişyo sanki kilo almadım ama pantolonlarım karnımın şişliğinden olmuyor sıkıyor bu gün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı ama çokta güvenemedim açıkcası hiç 8 gün geçmemişti en fazla 6 falan nadiren bilmiyorum biraz moralim de bozuldu bi kaç gün daha bekleyip doktoruma gidicem tekrar yada kan testi yaptırıcam yumurtlamam adetime yakın olmuştu doktor fitil falan vermişti mikrobik bi sorun varsa diye

valla geçen ay 39.günümde adet olmuştum 35 günde bir hesaplayınca 19 aralıkta olmam gerekiyordu ve yumurtlamam adetime yakındı açıkcası inşallah bekliyorum allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bacaklarım kasıklarım ağrıyor dün akşam tansiyonum falanda düştü sürekli uykulu bi haldeydim.bel ve kalça ağrılarımda var hayırlısı artık ne diyim beklemeye alıştık artık :Saruboceq:

selam kızlar
benim evelsi sabah idrarıyla yaptığım test kopkoyu pozitif çıktı
bu sabah yaptım o 1 tl olan çin malı testlerden negatif çıktı kafam çok karışık, akşam veya yarın sabah doktora gideceğim artık, hayırlısı.

bencede doktor git canım ben kırmızı kartı yedim bu arada bende hormon testlerimi yaptırıp götürcem perşembe doktora

........

Eklentiler

• $IMG_2622.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar,

benim de yardım aihtiyacım var,az önce surelab markalı bir gebelik testi yaptım,içinde hiçbir kullanım talimatı yok,c ve t bölümleri var sadece T bölümünde pembelik oluştu,forumda yazılanalrı okuduğum kadarıyla çift çizgi çıkıyormuş,acaba kullandığım test bozuk mu? ama bozuk olsa T de de pembelik oluşmazdı,ben şimdi hamile miyim değil miyim kafam karıştı ,bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi...

ben bildiğim kadarıyla anlatayım C kontrol çizgisidir testin doğru çalışıp çalışmadığını gösterir yani c de çizgi oluşması lazım T test çizgisidir.sizin c de çizgi oluşmadıysa büyük itimal test bozuktur

cevap için çok teşekkür ederim,bende testin bozuk olduğundan şüphelendim ama T de kırmızılık oluşunca kafam karıştı,sormak istedim.

eczaneden gidip bir test daha aldım,tek çizgi çıktı
ama biraz erken yaptım testi,adetime henüz 6-7 gün var,bakalım bekliyoruz :)

günaydın herkese,

sabah dayanamadım yine yaptım adetime henüz 6 gün var ve 2. çizgi hafifte olsa belirdi,sağ kasığımda yaklaşık 2 haftadır sürekli sızlama vardı,dün bu ağrı hafifledi ve göbeğimin altına iğne batması gibibir ağrı oluştu.emin olamıyorum,sabahta gittim kan testi verdim,şansıma cihaz bozukmuş sonuçları yarın alabileceğim,umarım bu ağrıların sebebi bebektir,yoksa ciddi bir jinekolojik sorunum var diye çok korkuyorum.

herkeze mrhb bende test yapmak istiyorum ama korkuyorum aralık 27 de adet olmalıydım olmadım henüz. ama ayın 26 sından beri adet sancım var ha bu gün oldum ha olucam derken bu gün ayın 29.. test almaya cesaretim yok çünkü adet sancım var hamile olsam bu sancılar olmazdı diye düşünüyorum ve 3 - 4 gündür kesintisiz ağrım var ne yapmalıyım sizce

bence bir an önce test alıp yap canım,beklemek çok zor baksana bana daha adet günümü bile bekleyemedim :kedi:

bence bir an önce test alıp yap canım,beklemek çok zor baksana bana daha adet günümü bile bekleyemedim :kedi:

evet siz biraz erken yapmışsınız sankim :) ama ben korkuyorum ya çıkmazsa ya hayır endişem şu ki kaç gündür adet sancısı çekiyorum hani ağrım olmasa şimdiye kadar 10 kere test yapardım ama ağrım olduğu için yapmaya korkuyorum

hey kizlar nerelerdesiniz ya kayboldunuz uzun zamandir
laubali cim bence sen turkiye desin yoksa bukadar uzun zaman bu topik bukadar bos va yanliz kalmazdi
cok merak ediyorum seni cabuk gel

laubali cim nerelerdesin seni merak ediyorum iyisindir insallah

ôzlem´´ cim merhaba canim. Aslinda topigi bu kadar bos birakmazdim, nedense son negatif´ten sonra biraz durgunlastim uzak durayim dedim. Bugünde en iyi 2 arkadasimin dogum haberini aldim, simdi esimle yapa yanliz kaldik en azindan önceleri can arkadaslarimla birlikteydik simdi artik onlarinda birer bebegi var. Sen nasilsin neler yaptin? Bu arada yeni yilin kutlu olsun insallah 2010 bize bebegimizi getirir :ecrin_bebek::Saruboceq: senin bir sonraki adetin ne zaman? Benimkisi 10-15 ocak arasi.

cnm merhaba bende turkiye ye falan gittin zannettim uzulme bitanem allah in dedigi olur ne yapalim saglik olsun seninde yeni yilin kutlu olsun insallah dedigin gibi olur canim benim adetim 3 ocak ti bugun bi test yaptim ve pozitif cikti ama su anda karnim agriyor bilmiyorum insallah hamileyimdir yarinda tup bebek icin randevumuz var insallah sabah bidaha kendim test yapicam hastaneye gidince soyliycem ben hamilelikten supeleniyorum bir de onlara bi test yaptiriyim diyorum

Deme ya hadi hayirlisi olsun canim benim, insallah gebelik saglicakla devam eder, zaten ilk tüp bebek tedavisine baslayacak olanlar hep randevudan önce hamis olduklarini ögreniyor vardir elbet bundada bir hayir. kaydirigubbakcemile5 Bak simdi bende en az senin kadar heyecanlandim hihoyyythihoyyyt Testi ne zaman yaptin rengi nasil cikti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…