inş.canım yarın akşam gitçem bakalım ne diycek akşam girer ne olduğunu yazarım inş.çatlarda hamiş oluruz hepimiz bu ay çok bekleyen var
ben klomen kullanmıyom canım menagon iğne kullanıyorum 2 aydır 4 kutu vurdurdum kistte yok çok şükürr ben ilk onun tedavisini gördüm bu doktora 5 aydır gidiyorum 3 aydır da tam anlamıyla yumurta takibi yaptırıyorum troid testlerinide verdim şu an için onunla ilgili bi yükselme hormonları etkileyen bi risk yok çok şükür
nbr kızlar opuyorumnanaktan
ben klomen kullanmıyom canım menagon iğne kullanıyorum 2 aydır 4 kutu vurdurdum kistte yok çok şükürr ben ilk onun tedavisini gördüm bu doktora 5 aydır gidiyorum 3 aydır da tam anlamıyla yumurta takibi yaptırıyorum troid testlerinide verdim şu an için onunla ilgili bi yükselme hormonları etkileyen bi risk yok çok şükür
nbr kızlar opuyorumnanaktan
ii canım benimde pembemsi akıntım kahverengi ye döndü laubali ye anlatıyodum
cnm sana bişey soracam,bu menogon iğnesi sana adet düzensizliği yaptı mı hiç?
once benim adetlerim 28 günü,bende menogon kullandım 10 gün ve o iğneleri kulandımdan bu yana adetlerim hep düzensiz 34 günde bir oluyorum bazen fazla
nereye kayboldun kiz seninde sagin solun belli degil haaa
Pardon igne. Ama sonucta tedavi amacli ilac kullaniyorsun hepsinin yan etkileri var.
benim düzene soktu canım ya 3 aydır eskiye nazaran ii 17 eylül 20 ekim 19 kasım
sen yumurtluyorsun cnm,bana da oyle oldu pembe sonra kahverengi oldu 2 gün falan sürdü,hatta konu açmışım burda,bukadar erken yerleşme kanaması olurmu ? kaydirigubbakcemile3 meğerse ben yumurtluyordum
kizlar ben dusa giriyorum sonrada yatacam.opuyorumnanaktan
şekerim ben buzamana kadar yumurtlamadım ozman delikafadulden ondan benim böyle stresim hep içine kanama yapıyodu hadi inş.yumurtlarım:lepi: