Gebelik testi kullananlar buraya

kuşum ben geçen aralıkta adet düzensizliği için gittim kist varmış çocuk istiyosanız ona göre tedaviye başlayalım dediler başladık 3 ay falan gittim ne adet düzenlendi nede kist kayboldu nede bebiş tabi bu arada ben o ay fenalaştım hastaneye kaldırıldım benim beta 17 çıktı galiba hamişmişim sonra gitti ondan sonra doktora gittim olabilir falan dedi zaten birsene kendiniz deneyin sonra konuşalım dedi ağustosta şimdiki doktoruma başladım adet düzensizliğim vardı eşiminde idrar yolu enf.varmış bana bulaşmıştı ilk 2 ay onun tedavisi oldu şimdide 3 aydır yumurta takibi oluyor

ah ben çoktan üğraşıyorum cnm,2 düşük yaptım,bende bu sene ilk temmuz ayında tedavi yapım menogon iğneyle ama olmadı,2 ay once rahim filmi çekirdim bir tüpte iltihaplamam vardı,ilaç içtim 1 hafta,dr.dedi 2 ay içinde hamile kalmazsan tekrar tedaviye başlıyecaz...ama dr.değiştirmeye düşünüyorum,benim arkadaşiminde bebeği olmuyordu,ve şimdi kucağında,oda avrasya hospitala gitti zeytinburnuda Tamer beye belki duymuşsun çok iyi bir dr.artık bende oraya gitmeye düşünuyorum,bu adetim bi gelsın randevu alacam gidecam.

yok canım duymadım o doktorum ben b.köyde demet çankaya ya gidiyorum çok memnunum inş.sonuçta alırız adetin 2.günü gitte bi test yapıyolar ozaman

yok canım duymadım o doktorum ben b.köyde demet çankaya ya gidiyorum çok memnunum inş.sonuçta alırız adetin 2.günü gitte bi test yapıyolar ozaman

Ne testi yapıyorlar canım.Ben daha yeniyim geçen ay başladık denemeye olmadı.Bu ay devam ediyorum çalışmalara bakalım ne olacak.İlaç kullanmadan korunuyordum öncesinde,eşim korunuyordu.Ama geçen ay olmadı tutmadı.Acaba doktora gitsemmi bende bir sorun olabilirmi.Çok tecrübesizim bu konularda

Merhaba. Hamile kalmadan bi doktora gidip kan testi yaptırmak iyi oluyor. Demire, tiroit hormonlarına, diğer hormonlara bakıyorlar. Bir de hamilelik öncesi vitamin veriyorlar, folikasitli, hamile kalmadan başlamak, vücutta biriktirmek gerekiyor. Bir problem yoktur sadece önlem olarak gidin yani.

laubali canım sonucu yazacağımı söylemiştim. dün akşam adet oldum. şu anda çocuk düşünmüyoruz ama yine de heveslenmişim içim bi tuhaf oldu. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın, hayırlı vakitte versin inşaallah.

Gecmis olsun canim, insallah vakti geldiginizde bebegin olacak hepimizin olacak. Hayirlisi demekten baska bisey diyemeyiz. Bildirdigin icinde cok sagol.

merhaba arkadaşlar, ben siteye daha bugün üye oldum. bugün adetimin gecikmesinin birinci günü. dayanamadım ve test yaptım. iki çizgi de gayet net belirdi. o an çok sevindim ama şimdi daha erken miydi diye düşünüyorum. kan testi için pazartesi gideceğim ama o zamana kadar adetim gelecek diye korkuyorum. sizce bir gün gecikme test için çok mu erken???

slm canim eger iki cizgide net ciktiysa hamilesin 1 gun 2 gun farketmez bu herkesin vucuduna ve hormonlarina gore degisiyo bildigim kadariya seninki erken dollenme olmu eger gec dollenme olsaydi bu 1 gunle belli olmaya bilirdi tebrik ederim bence hic korkma ama hemen kan tahlilinide yaptir

canlarım,ben adet oldum,moralim çok bozuk ya,teste poziriv çiktı,demeki gene kimyasal gebelikmış

canlarım,ben adet oldum,moralim çok bozuk ya,teste poziriv çiktı,demeki gene kimyasal gebelikmış

Canim keske bi doktora gitseydin bu kadar bekledin bosu bosuna belki progesteron verip önlemini alirlardi. Bundan sonra doktora gidiyorsun, bizlere beklemek iyi gelmiyor demekki bebek tutunamiyorki düsüp duruyor.

KIZLAAAAARRRRR BUGÜN TEST HAFIF SILIK CIKTIIIIIIIIIII delikafaduldendelikafadulden

GÖZLE GÖRÜNÜYOR VE ESIMDE GÖRDÜÜÜ YANI SIMDI BELLI OLMUS DEDI :dance::dance:

tebrık ederım canım
ya kızlar bende adetımın 18.gunu adetıme 1 hafta kala korunmadım..dun yada bugun yane adetımın 25. yada 26. gunu adet olurdum olmadım bel agrım var ama ıdrar testı yaptım cıkmadı acaba hamıleyımde gecmı döllenme oldu doktor kanda bellı olur dedı burdada kan testı yapamıyorlar yaaa içimde oyle bı hıs var

Sagol canim insallah saglikli devam eder.

Gec döllenme olabilir sayet gec yumurtladiysan ama döngün cok kisa oldugu icin bu kadar gec döllenme olabilirmi bilmiyorum ama bence bir kac gün daha bekle ve testi tekrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…