- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
ah ben çoktan üğraşıyorum cnm,2 düşük yaptım,bende bu sene ilk temmuz ayında tedavi yapım menogon iğneyle ama olmadı,2 ay once rahim filmi çekirdim bir tüpte iltihaplamam vardı,ilaç içtim 1 hafta,dr.dedi 2 ay içinde hamile kalmazsan tekrar tedaviye başlıyecaz...ama dr.değiştirmeye düşünüyorum,benim arkadaşiminde bebeği olmuyordu,ve şimdi kucağında,oda avrasya hospitala gitti zeytinburnuda Tamer beye belki duymuşsun çok iyi bir dr.artık bende oraya gitmeye düşünuyorum,bu adetim bi gelsın randevu alacam gidecam.
yok canım duymadım o doktorum ben b.köyde demet çankaya ya gidiyorum çok memnunum inş.sonuçta alırız adetin 2.günü gitte bi test yapıyolar ozaman
laubali canım sonucu yazacağımı söylemiştim. dün akşam adet oldum. şu anda çocuk düşünmüyoruz ama yine de heveslenmişim içim bi tuhaf oldu. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın, hayırlı vakitte versin inşaallah.
kızlar sizce bu test pozitifmi
merhaba arkadaşlar, ben siteye daha bugün üye oldum. bugün adetimin gecikmesinin birinci günü. dayanamadım ve test yaptım. iki çizgi de gayet net belirdi. o an çok sevindim ama şimdi daha erken miydi diye düşünüyorum. kan testi için pazartesi gideceğim ama o zamana kadar adetim gelecek diye korkuyorum. sizce bir gün gecikme test için çok mu erken???
canlarım,ben adet oldum,moralim çok bozuk ya,teste poziriv çiktı,demeki gene kimyasal gebelikmış
KIZLAAAAARRRRR BUGÜN TEST HAFIF SILIK CIKTIIIIIIIIIII delikafaduldendelikafadulden
GÖZLE GÖRÜNÜYOR VE ESIMDE GÖRDÜÜÜ YANI SIMDI BELLI OLMUS DEDI :dance::dance: