bizde arada oluyo walla ne yalan söyliyim canım hep sabrediyorum ben sabrettikçede biniyolar tepeme:çok üzgünüm:
sizde alt üstlü oturuyorsunuz bence sirf o yüzden, sizleri benimsemisler iyice sanki avuclarindasiniz. Iyi olmak varken neden böyle yapiyorlarki anlamiyorum, onlar yasiyacagini yasamis, görecegini görmüs biraksinlar gencleri ya
kızlar iyi geceler
nasılsınız
kayınvelide muahbbetimi????
yok canım benim onlar da annemlerin orda oturuyo 1 saat yol var aramızda ama ordan buraya bile yetiyolar walla.Noluyo dersen bazen öyle kırılıyorum ki kimseye de kötü diyemezsin at içine at içine yine bana oluyo olan.Takmamaya çalışıyorum ama nerdeeeeeee
kayınvelide muahbbetimi????
azcık öyle oldu canım başka topiği okuyodukta etkisinde kaldık birazcıkdelikafadulden
Nasilda belli oluyor dimi kaydirigubbakcemile3
ben 4 aylık evliyim şimdilik öyle bi sorunum yok işallah olmaz. çünkü eşimin ailesi eşimden çok korkuyolar. bu haliyle yansıyor. kimsenin bana bişey dediği yok. görümcem sesini yüksetmeye başlamıştı abisi vasıtasıyla hemen susturdum:lepi:
ben 4 aylık evliyim şimdilik öyle bi sorunum yok işallah olmaz. çünkü eşimin ailesi eşimden çok korkuyolar. bu haliyle yansıyor. kimsenin bana bişey dediği yok. görümcem sesini yüksetmeye başlamıştı abisi vasıtasıyla hemen susturdum:lepi:
onu arada bırakmam istemiyorum canım benim.O da onun bi canı sonuçta.Amannnnnn boşverrrrrrrrrr hadi halaya:teytey::teytey: