Gebelik testi kullananlar buraya

aman olmasin bosver.. olsaydi double rekabet olurdu.. ben kimseye imrenipte ertesi gün aynisni almam veya yapmam.. elleme millet bize imrensin, bu rekabet degil sadece fesatliklarindan.

kizlar ben yatacam, bugün misafirlerim vardi bayaga yorulmusum. Yarinde temizlik bekliyor, kalkinca ev bana bakar ben ona bakarim hihoyyyt

iyi gecler canımcım aynen walla yarın bendede temizlik var gözümde büyüyo şimdiden kolay gelsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayirlisi olsun insallah bebegin saglicakla gelir sonucta hamile kaliyorsun bi bile sizleri tatmin etmeli ama düsük yapmakta insani üzüyor olsun her güzelligin birde zorlugu vardir

aman olmasin bosver.. olsaydi double rekabet olurdu.. ben kimseye imrenipte ertesi gün aynisni almam veya yapmam.. elleme millet bize imrensin, bu rekabet degil sadece fesatliklarindan.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çattttttttttlayadursunlar:lepi::lepi:

hayirlisi olsun insallah bebegin saglicakla gelir sonucta hamile kaliyorsun bi bile sizleri tatmin etmeli ama düsük yapmakta insani üzüyor olsun her güzelligin birde zorlugu vardir

evet zaten moralimi düzelten o oldu. iyi geceler bu arada

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çattttttttttlayadursunlar:lepi::lepi:

aynen canim, bu yaptiklarini sadece buna yorumluyorum, ha üzücü ama bi yandanda kendi kendilerini ele veriyorlar. Sen sakin üzülme, iyilikle iyilik dogar insallah onlarda anlar.

kızlar hepinize iyi geceler
kadir geceniz mübarek olsun
biz yarın komşularımla tesbih namazı kılıcaz
burdakii ve bütün anne olmayı isteyenler için dua edicem
en hayırlı dua müslümanın diğer bi müslüman için ettiği dua imiş
sizlerde dualarınızda bana yer verin olurmu

aynen canim, bu yaptiklarini sadece buna yorumluyorum, ha üzücü ama bi yandanda kendi kendilerini ele veriyorlar. Sen sakin üzülme, iyilikle iyilik dogar insallah onlarda anlar.

inşallah anlarlar canım ben herşeylerine koşmaya çalışıyorum,ne deseler hıhı diyorum Allahım görüyo günahı boyunlarına hadi yat artık kızzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende ezanı bekliyorum. işallah herşey gönlümüzce olur bende sizin için dua edicem:Saruboceq:

canım benim Allahım dualarınızı kabul etsin inşallah seninde mübarek olsun
bütün dualarımız aynı canım kabul olsun yeter kia.s

yok canım ne avantajı zaten çalışmıyorum şuan:gitme:
yani aynı durumdayız tek yapabildiğimiz dua etmek:Saruboceq:

teknik bilgi yeter ben internetten ne öğrendiysem onu denedim hiç bişey bildiğim yoktu. gerçi hala öyle ama önemsemiyorum artık. çok üzülüyorummmmmm:gitme:

teknik bilgi yeter ben internetten ne öğrendiysem onu denedim hiç bişey bildiğim yoktu. gerçi hala öyle ama önemsemiyorum artık. çok üzülüyorummmmmm:gitme:

yok canım walla benim bilgiler genelde daha sonrası yani doğum üzerine daha çokkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…