:teytey::teytey: süpermis kaydirigubbakcemile3 peki sirf onlara karsi nazi geciyormu diye söylüyor yoksa yapisinda sinirlilik varmi? O zaman seninde haline vay kaydirigubbakcemile3 benimki kuzu gibi cok uysal ama haksizligada taviz vermez tabiiki
iyiyim kızlar
ben çok kötü uykumu yitirdim
sabahlara kadar ayaktayım öğlene kadar uyuyorum
bu arada ben çok şanslıyım kayınvalidem hem çok iyi hemde bana çok uzak
iyiyim kızlar
ben çok kötü uykumu yitirdim
sabahlara kadar ayaktayım öğlene kadar uyuyorum
bu arada ben çok şanslıyım kayınvalidem hem çok iyi hemde bana çok uzak
ohhhh ne güzel walla hep öyle gider inşallah canım.Ya benimde aslında öyle belirli bi sorunum yok ta bazen çok düşüncesiz oluyorlar sadece.Benimde artık o aileden biri olduğumu anlamak istemiyolar bazen.
Yasiniz daha kücük, yarin birgün o bardak dolarsa vay kaynanalarin haline :lepi:
yok allahı var kayınvalidemi severim. bi dediğini iki etmem ama en ufak hatalarını afetmem eşime söylerim ağaç yaş kez ezilir. eşim sadece ailesine karşı otoriter. yok otur derim oturur kalk derim kalkarkaydirigubbakcemile3
o bendede var hala dışardanmışım gibi davranıyolar ama bu beni rahatsız etmiyo çünkü onlara gittiğimde hala misafir oluyorum. iş yok güç yok:kedi:
eeeee orasınıda o düşünsün dimidelikafadulden
bir sabret iki sabret en sonunda patlatırlar bigün beni ama daha var zamanıa.s
aynen öyle kızlar
biz her iki tarafada uzağız
kafam rahat ohhhhhhhhhhhhhhhh
tabi bu arada bebek çalışmalarına son sürat devam
neden bilmiyorum bu aydan çok umutluyum şu mübarek kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese bebek versin aminnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen öyle kızlar
biz her iki tarafada uzağız
kafam rahat ohhhhhhhhhhhhhhhh
tabi bu arada bebek çalışmalarına son sürat devam
neden bilmiyorum bu aydan çok umutluyum şu mübarek kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese bebek versin aminnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar benimde bu arada uyuyamam sebebim kasıklarımdaki ağrılar adet olucam sanırım. parçalanıyor kasıklaırm
Aynen canim, sen asla iyi olmaktan vazgecme sabrin sonu selamettir. Baslarda bende cok cektim ama simdi yüzlerini kizarttim. Ee gelen gideni arartir diye bir laf var, arkamdan 2 elti daha geldi kaydirigubbakcemile3
Aynen canim, sen asla iyi olmaktan vazgecme sabrin sonu selamettir. Baslarda bende cok cektim ama simdi yüzlerini kizarttim. Ee gelen gideni arartir diye bir laf var, arkamdan 2 elti daha geldi kaydirigubbakcemile3
ayy insallah olmazsin, tabii eger bebek istiyorsandaha 4 aylik evliymisiniz
kızlar benimde bu arada uyuyamam sebebim kasıklarımdaki ağrılar adet olucam sanırım. parçalanıyor kasıklaırm
pinkaya canım bebiş belirtisimi yoksa dmekten alıkoyamadım kendimi
eğer istiyorsan inşallah öyledir
bu arad bende 2 aylık evliyim ama bebek istiyorummmmmmmmmmmmmm
innnnşalah gelmez kız:Saruboceq:
hadi hayırlısı:lepi::lepi: