Gebelik testi kullananlar buraya

Ee 6 kez denemis biri olarak bu konularda cok deneyimlidir hihoyyyt tüp bebektede usta oldum yakinda serifikata alacam kaydirigubbakcemile3

ay kızzz sorma yengemler bursaya geliyolardı aşılama yaptırmaya burda kalmaya kimsede yok o zaman mecbur geri dönüyolardı yaptırıp.Daha dönerken yolda gidiyomuş daha aşılanan tümsekten falan geçerken araba.Ne çok üzülüyodum o zamanlar.kaç sefer böyle boşa gitti.Ama şimdi şükürler olsun Allahıma hepsi geride kaldı.İşte onun için diyorum sana canım benim gelecek yeğenimmmm bigün buraya ben hamileyim yazacaksın banaaaa.alkisalkisalkis

size ii geceler arkadaşlar ben çıkıyorum..tuğçecim sana msj gönderirim bi gelişme olursa ok?öpüyorum hoşçakal...

ay kızzz sorma yengemler bursaya geliyolardı aşılama yaptırmaya burda kalmaya kimsede yok o zaman mecbur geri dönüyolardı yaptırıp.Daha dönerken yolda gidiyomuş daha aşılanan tümsekten falan geçerken araba.Ne çok üzülüyodum o zamanlar.kaç sefer böyle boşa gitti.Ama şimdi şükürler olsun Allahıma hepsi geride kaldı.İşte onun için diyorum sana canım benim gelecek yeğenimmmm bigün buraya ben hamileyim yazacaksın banaaaa.alkisalkisalkis

ay kiyamam ya en azindan yaptirdigi yerde bir kac saat kalsaydi keske. Ama canim biliyormusun bizim burdada böyle, asilama veya tüp denemesinden sonra hemen yapilan yataktan kalkiyorsun. Burdaki doktorlar bisey olmaz isine döne bilirsin diyorlar, tutacagi varsa zaten tutar görüsündeler ama bence en az 4 gün evde yatilmali cünkü döllenen yumurta rahime 3-4 gün sonra yerlesiyor. Benimde basima yengenler gibi cok olay geldi, acemilikti iste. Simdi hepsi geride kaldi, akillandik tecrübe kazandik ama giden bir sürü emeklere yazik

:teytey::teytey:gelde bir iki dönelim şurda kız canım istedi:teytey::teytey:

Gecenin bu saatinde ne halayi catlak seniii :içelim: koy bir cd, gir yatak odasina esini halayla uyandir yeni sahurda uyandirma yöntemi. Top mop yok artik halayli uyandirma olsun kaydirigubbakcemile3

öyle canım walla ya çekilen acıların telafisi yok malesef:1no2: keşke biraz daha duyarı olabilseler yada en azından kendilerini karşısındakilerin yerine koyabilmeyi öğrenseler o zaman herşey çok daha farklı olur...of benimkide bi gelse artık yarın akşam bitiyo ilacım

Gecenin bu saatinde ne halayi catlak seniii :içelim: koy bir cd, gir yatak odasina esini halayla uyandir yeni sahurda uyandirma yöntemi. Top mop yok artik halayli uyandirma olsun kaydirigubbakcemile3

değil halay,yanında davul çalsam kalkmaz wallakaydirigubbakcemile3
yarım saatim uyandırma çabasıyla geçiyokaydirigubbakcemile3

öyle canım walla ya çekilen acıların telafisi yok malesef:1no2: keşke biraz daha duyarı olabilseler yada en azından kendilerini karşısındakilerin yerine koyabilmeyi öğrenseler o zaman herşey çok daha farklı olur...of benimkide bi gelse artık yarın akşam bitiyo ilacım

Malesef bu ticari olmus, eskiden olsa cocuk olmuyor diye millet degil doktora hic kimseye gidemiyordu bunu utanc olarak kabul ediyorlardi o zaman bu tip merkezlerde bu kadar yaygin degildi. Simdi tv´de, gazetede, radyoda allah allah nerde dersen yayinlar var. Eh artik devir öyle bir devir olmuski herseyimiz ap acik ortada, hos iyi kötü degil ama firsatcilarda bizden pay kopariyor iste.

Son düzenleme:
değil halay,yanında davul çalsam kalkmaz wallakaydirigubbakcemile3
yarım saatim uyandırma çabasıyla geçiyokaydirigubbakcemile3

Kafasindan soguk su gecirirsen bak nasil uyanir hemde yüzünü yikamaya bile gerek kalmaz direk sahur sofrasina cokacimcoook

Benimkide icerde yarim saattir kuran okuyor, ben ise tikir tikir pc basinda yaziyorum, tv acik haber izliyorum :kahve:

Anaaaaaaaa bizde gecen hafta 1 haftaligina Alanya´ya gidelim diyorduk. Iyiki gitmemisiz, hortum maf etmis ortaligi allah allah

Kafasindan soguk su gecirirsen bak nasil uyanir hemde yüzünü yikamaya bile gerek kalmaz direk sahur sofrasina cokacimcoook

Benimkide icerde yarim saattir kuran okuyor, ben ise tikir tikir pc basinda yaziyorum, tv acik haber izliyorum :kahve:

sen niye okumuyon cadııııııııı:eek:klava:

Okusamda kuran beni kabul etmez.. Zaten birazdan kalkacam yikanacam, bugün niyetleneyim bari :kedi:

hömmmmmmmkaydirigubbakcemile3 iyi bakalım.Kuzucum bende çıkayım artık yavaş yavaş hazırlamya başlıyım sofrayı.Bizim davulcu geçiyo yine roman havalarıylakaydirigubbakcemile3 zaman gelmiş demekki.İyi geceler tatlımmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar,
bizim çatlatma iğnesinden sonra çalışmalarımız bitti artık ne olduysa oldu.
ama meraktan çatlıycam valla. dr um iğneyi verirken 21. gününde gel bi bakalım dedi.
ama ne yapacağını söylemedi. bileniniz varmı? progesteron için kanmı alcak acaba hani onun seviyesinden tahmindemi bulunacak acaba.off perşembe randevum var deli olcam hızlı geçse şu günler.

X