Gebelik testi kullananlar buraya

:teytey::teytey: süpermis kaydirigubbakcemile3 peki sirf onlara karsi nazi geciyormu diye söylüyor yoksa yapisinda sinirlilik varmi? O zaman seninde haline vay kaydirigubbakcemile3 benimki kuzu gibi cok uysal ama haksizligada taviz vermez tabiiki

yok allahı var kayınvalidemi severim. bi dediğini iki etmem ama en ufak hatalarını afetmem eşime söylerim ağaç yaş kez ezilir. eşim sadece ailesine karşı otoriter. yok otur derim oturur kalk derim kalkarkaydirigubbakcemile3

iyiyim kızlar
ben çok kötü uykumu yitirdim
sabahlara kadar ayaktayım öğlene kadar uyuyorum
bu arada ben çok şanslıyım kayınvalidem hem çok iyi hemde bana çok uzak

bizde gelelim mi kız Ağrıya biraz kafa dinler taşınırız yine bu tarafakaydirigubbakcemile3
walla bende aynıyım canım Ramazan uyku düzenimi alt üst etti:1shok:

iyiyim kızlar
ben çok kötü uykumu yitirdim
sabahlara kadar ayaktayım öğlene kadar uyuyorum
bu arada ben çok şanslıyım kayınvalidem hem çok iyi hemde bana çok uzak

Al bendende o kadar, tatile girdik diye uyku saatlerimizde gecti. Sabah namazindan sonra yatiyorurz öglen kalkiyoruz :eek: uzak olmasi iyiymis, istesede bisey yapamaz diyemez opuyorumnanaktan

ohhhh ne güzel walla hep öyle gider inşallah canım.Ya benimde aslında öyle belirli bi sorunum yok ta bazen çok düşüncesiz oluyorlar sadece.Benimde artık o aileden biri olduğumu anlamak istemiyolar bazen.

o bendede var hala dışardanmışım gibi davranıyolar ama bu beni rahatsız etmiyo çünkü onlara gittiğimde hala misafir oluyorum. iş yok güç yok:kedi:

yok allahı var kayınvalidemi severim. bi dediğini iki etmem ama en ufak hatalarını afetmem eşime söylerim ağaç yaş kez ezilir. eşim sadece ailesine karşı otoriter. yok otur derim oturur kalk derim kalkarkaydirigubbakcemile3

valla ne iyi insallah hep öyle devam eder. Allah razi olsun esimin ailesiyle cok iyiyiz ama zamaninda cok cektim gerci onlarda beni taniyinca hatalarini anladilar sustular. Simdi masallah :nazar: iyilik yap iyilik gör derler ya yerimseniben

aynen öyle kızlar
biz her iki tarafada uzağız
kafam rahat ohhhhhhhhhhhhhhhh
tabi bu arada bebek çalışmalarına son sürat devam
neden bilmiyorum bu aydan çok umutluyum şu mübarek kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese bebek versin aminnnnnnnnnnnnnnnnn

eeeee orasınıda o düşünsün dimidelikafadulden
bir sabret iki sabret en sonunda patlatırlar bigün beni ama daha var zamanıa.s

Aynen canim, sen asla iyi olmaktan vazgecme sabrin sonu selamettir. Baslarda bende cok cektim ama simdi yüzlerini kizarttim. Ee gelen gideni arartir diye bir laf var, arkamdan 2 elti daha geldi kaydirigubbakcemile3

kızlar benimde bu arada uyuyamam sebebim kasıklarımdaki ağrılar adet olucam sanırım. parçalanıyor kasıklaırm

aynen öyle kızlar
neden bilmiyorum bu aydan çok umutluyum şu mübarek kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese bebek versin aminnnnnnnnnnnnnnnnn

insallah ya :Saruboceq: allahim bizede nasip etsin artik :1hug:

aynen öyle kızlar

aminnnnnnnnn canım:Saruboceq:
eminim hepimiz aynı şey için dua edicez bugün:lepi:

Aynen canim, sen asla iyi olmaktan vazgecme sabrin sonu selamettir. Baslarda bende cok cektim ama simdi yüzlerini kizarttim. Ee gelen gideni arartir diye bir laf var, arkamdan 2 elti daha geldi kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

pinkaya canım bebiş belirtisimi yoksa dmekten alıkoyamadım kendimi
eğer istiyorsan inşallah öyledir
bu arad bende 2 aylık evliyim ama bebek istiyorummmmmmmmmmmmmm

işin kötü yanı hiç eltim olmayacak canım ya ama aman iyiki yok yinede:Saruboceq:
yinede seviyorum kız onlarda seviyo anlıyorum ama rekabet işte
ya en basitinden bi saçımı boyattım dimi ertesi gün bakıyorum aynıyızkaydirigubbakcemile3
hiç aklıma gelmezdi bu kadar komi şeyler yaşayacğımkaydirigubbakcemile3

ayy insallah olmazsin, tabii eger bebek istiyorsan :emir_bebek: daha 4 aylik evliymisiniz

evet geçen ay düşük yaptım doktor hiç korunma dedi karma karışık duygular içindeyim. içim hamilesin diyo dilim kendini kandırım üzülme diyo. ne yapıcamı şaşırdım. eşim zaten yerimden kımıldatmıyo oda ayrı bi dert. onun hevsinin kırılması çok üzüyo beni

kizlar ben yatacam, bugün misafirlerim vardi bayaga yorulmusum. Yarinde temizlik bekliyor, kalkinca ev bana bakar ben ona bakarim hihoyyyt

X