Gebelik testi kullananlar buraya

evet canım görüşemedik ya iyidir biz hep aynı işte buralardayız.Senden nbr??bittimi adetin??

henüz bitmedi adetim...neyse bu arada yeni bi karar aldık eşimle onu paylaşayım dedim..1-2 ay sonra aşılama yaptıralım diyoruz..tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ama..kadın doğumcu bi arkadaş var ondan öğrenicem..ama ondan önce sizin bi bilginiz varmı bu konuda?

bu arada msjımı almışmıydın o kahverengi lekelerin sebebi reglmiş:)))bu ayda gitti:))sağlık olsun dedik artık..

canım benim öyleymiş ya okudum msjıı inşallah önümüzdeki ay nasip olur güzel haber almak...Sakın üzülme olurmu herşeyin var bi hayırlı zamanı işte aynen canım sağlık olsun yeter ki:Saruboceq:

kiz bayaga gec basliyormus sizin dügünler.. anam bizim burda 15´te baslar artik gece yarisina kadar sürer.. konferans gibi masalar yan yana dizilir up uzun sira olur kaydirigubbakcemile3 okul sirasi gibi haha.. ay yakin olsaydim gelirdim kiz iki sivas halayi cekerdik :roflol::roflol:

bende bol bol resim cekerim tatlim, nede olsa ilk kez gidiyoruz cok degisik bir tatil olacak bunu degerlendirmem lazim :dance:

canım bu kaçıncı denemeydi ki???aşılama için erken değil mi daha??

hehe çekerdik walla sivaslı arkadaşlarımın başının etini yemiştim öğrencem dite bi zamanlar o geldi aklımakaydirigubbakcemile3
düğün tvde çıkıyo bazen yurt dışındaki düğünler değişik oluyo baya hatta bigün bütün gün oturup bi dünya düğün izlemiştim o kanaldakaydirigubbakcemile3
değerledir tabi kız tüm sıkıntını sresini savur öyle denize karşı ohhhhhhh:lepi:

asilama en kolay tedavi yöntemi. Adetinin 2. veya 3.gün yumurta gelistirici igneye basliyorsun, her 2-3 veya 4 günde bir doktor usg ile yumurtlarini takip ediyor ona göre ignenin dozunu ya artiriyor yada düsürüyor, fazla doz Ohhs olmana kadar gidebilir buda cok agrili gecebilir. Yumurtalarin istenilen büyüklüge geldigi zaman tekrar bir igne aliyorsun buda catlatma ignesi, asilamadan 48 saat önce bunuda ya kendin karindan yapiyorsun yada doktorun kalcadan yapiyor. Esinde sabahtan gidip sperm veriyor, öglenleyinde gidip asilama oluyorsun, incecik uzun biseyle spermleri injekte yapiyor. Bir kac dakika ve cok agrisizdir.

wawwwwwwwwwww:lepi: kuzuma bak beyerimseniben

5-6 falan olacak ama 2 yıldır evliyiz hiç ilaçla korunmadım yani o zamanda olma ihtimali vardı.aslında pek riskede atmadım ama yinede olmamasından korktuk açıkçası..aşılama bizim kararımız tabi bide arkadaşa sorucam bakalım o ne diyecek..aşılama sanırım riskli bişey değil sadece hormon verip sağlıklı yumurtaları artırıyorlar.. yani kadın doğumcu arkadaş hariç diğer doktorlar pek sakıncalı bişey değil dene dediler..hemde ikiz olma şansı varya birazda ondan denemek istedik..bide kadın doğumcuyla görüşeyim öyle netleşecek

aslinda bende bilmem sivas halayini, yani bas cekemem ortalarda olsam belki yaparim hehe.

evet yurtdisindaki dügünler daha büyük ve kalabalik oluyor. hatta bazen o kadar kalabalik oluyorki oyun pistinde birbirimizi iterek halay etmek zorunda kaliyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hmmmm evet canım ya sonumuzdan korkar oldum walla Allah sonumuzu hayır etsin.
Bütün felaketler uğramaya başladı yavaş yavaşsenağlama

Ya sorma bütün felaketler yurduma üst üste geliyor. Buda allahin bir duyurusu biseylere karsin insallah millet anlarda durumlari toparlamaya baslar.

hmmmm bi görüşün tabi canım ya hem arkadaşınız olması çok iyi en azından her detaydan haberiniz olur yada ne biliyim biraz daha dikkatli olurlar eminim şanslısın bu bakımdan.İnşallah gerek almaz ama canım ya :Saruboceq:

ben başa geçerim:teytey::teytey:

laubali çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

Ya sorma bütün felaketler yurduma üst üste geliyor. Buda allahin bir duyurusu biseylere karsin insallah millet anlarda durumlari toparlamaya baslar.

hiç sanmıyorum canım keşke öyle olsa ama bu insanların hiç akıllanacakları yok malesef:1no2: çok bozuldu herşey

sağol canım ii dileklerin için umarım gerek kalmaz bunlarada 1-2 içinde hamile kalırım..daha doğrusu inşallah isteyen herkes hamile kalır...ve inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…