Gebelik testi kullananlar buraya

merhaba arkadaşlar.adetinizin ilk gününden saymaya başlayın tam 13,14,15,16.günleri yumurtlama günü her kadının aynıymış...bu günlerde ilişki daha etkili oluyormuş inşallah tutar.sizlere kolay gelsin ve banada.:kedi:

canım her kadının aynı değil, benm 20-22. günler oluyor muş genelde...
bazılarında herşey normal olduu halde , yumurta oluşsa da çatlama gerçekleşmiomuş...
yani ööle kesin bir yargıya varamayız canım ...
bilgine...

bu arada bizim topic , öksüz-yetim kalmış...:gitme:
nerdesiniz kıslaaarrrrr....
ebruuuu, laubaliii , tuuçeee , fuşyaaa.... vs.

evet yarın devamı gelir demiştm ve bu sabah tam anlamıyla kırmızılar gelio...
umutlar ertelendi yine ...
ama mutluyum biraz da çünkü 28 günde adet oldum...
düzensizliğim ilerleyecek ve ilaçlara maruz kalacağım diye çok korkmuştm...
soğan kürünü bir kere yapmıştm geçen ay...
bu ay da yapayım bari...
öncelikle sağlıklı düzenli adet görebilmek istiyorm, gerisi de gelir belki ALLAH 'ın izniyle...

laubali , ebruli, fuşya .... v.s diğer ağustos umudu taşıyan arkadaşlarım
dilerim sizlerin bu ay umut ışıkları hiç sönmez ...

laubalicim benm yeni adet tarihi , eğer gecikme yapmazsa 13-18 eylül...

geçmiş olsun canım görmüşsün kırmızıları.Olsun be canım elbet bizimde görmeyeceğimiz günler gelecek bu ay olmazsa diğer ay diğer ay olmazsa bir diğer ay ama olacak...
canım nasıl yapıyorsun soğan kürünü ya been bir gece yaptım zor içtim ilk ve son oldu o bööö iğrenç aklıma geldi birdenkafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım görmüşsün kırmızıları.Olsun be canım elbet bizimde görmeyeceğimiz günler gelecek bu ay olmazsa diğer ay diğer ay olmazsa bir diğer ay ama olacak...
canım nasıl yapıyorsun soğan kürünü ya been bir gece yaptım zor içtim ilk ve son oldu o bööö iğrenç aklıma geldi birdenkafamçokkarıştı

teşekkürler tuuçeciim , evet kırmızıları gördm ama bu sefer o kadar üzülmedim hamile olmadııma...
çünkü adet düzensizliğim başladı sanıodum geçen 2 aydan dolayı, bu ay tam vaktinde ,
28-29. günde geldi...
inş bööle devam ederse, normal yoldan uzun süre devam edebiliriz denemelere...
ve ALLAH izin verrse olacakmış gbime gelio...

canm soğan küründe hiç zorlanmadım, çünkü bu sayede adetlerimi düzenleyp, kistn yok olacağına çok inanıodum... tadını umursamadım... kendine olumlu güzel telkinlerde bulunarak zevkle içmeye çalış canım...
ilaçlarında tadı çok kötü ve nice yan etkileri var farkında olmadıımız ama onları rahatça gönderios içeriye...
soğan ise %100 doğal, ne güzel değil mi, ALLAH a şükrediodum içerken,
"ALLAH ım ne güzel doğal bir antibiyotik vermişsin biz bayanlara" diekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
teşekkürler tuuçeciim , evet kırmızıları gördm ama bu sefer o kadar üzülmedim hamile olmadııma...
çünkü adet düzensizliğim başladı sanıodum geçen 2 aydan dolayı, bu ay tam vaktinde ,
28-29. günde geldi...

canm soğan küründe hiç zorlanmadım, çünkü bu sayede adetlerimi düzenleyp, kistn yok olacağına çok inanıodum... tadını umursamadım... kendine olumlu güzel telkinlerde bulunarak zevkle içmeye çalış canım...
ilaçlarında tadı çok kötü ve nice yan etkileri var farkında olmadıımız ama onları rahatça gönderios içeriye...
soğan ise %100 doğal, ne güzel değil mi, ALLAH a şükrediodum içerken,
"ALLAH ım ne güzel doğal bir antibiyotik vermişsin biz bayanlara" diekaydirigubbakcemile3

ya ya sorma canım bir güzel bir güzel bööööööööööööö
en kötüsü düzensizlik canım ya benimde yine 45 günde falan geldi geçen sefer bakalım bu sefer ne zaman gelecek gelmesini bırak insan yumurtladığı günü bilmiyo ya sırnaşık şey

canm benm düzensizlik bebek denemye başladığımızdan beri başladı...
önceleri en geç 36. günde olurdm...
33-36 diyebiliriz siklusuma...
acaba bende hep gebelik oluştu da kimyasal falan mıydı, ondan mı gecikti ki...
hani vücut hazırlanıo derler ya , belki bir kaç denemeden sonra tutacak inş...
anca hazırlanıo rahim içi heralde tutunması için...
nası tez amakaydirigubbakcemile3

Selam kizzlarrr.. Evet benim kirmizilar 7 gün gecikmenin arkasindan hemen sonra geldi. Nedenmi? Sol tarafimdaki endometriose kistim geri gelmis :a015: bunun sonu tekrar laparoskopi olacak. Sag tarafimdada su kisti varmis :1shok: resmen sok sok sok oldum. Bu kadar incir suyu ictim, sogan kürü yaptim hayret ettim. Yapacak gerci hic birsey yok bundan sonra cünkü 2 eylülde tüp bebege start veriyorum ilaclarimla. Ultra long protokol uygulandi yani tam 3 ay boyunca baskiyalici ilac kullanacam endometriose hastasi oldugum icin ve yan etkileri menopoz. Allah sonumuzu hayir eylesin. Nasil katlanacam bilmiyorum, insallah rabbim bununda kolayligini verir. Hamile kalmak ne kadarda zormus ya her seferinde bir aksilik cikiyor. Besmele ile 21.gün burun spreyine basliyacagim.

canım geçmişteki yazılarınızdan adet söktürücü ile ilgili düşüklerinizi okudum inanın üzüldüm.ama yazmadanda geçemedim.benim dr.asla ve asla gebelik şüphem vardır gözünden kaçmışımdır diye adet söktürücü vermiyor.progestan diye bir hap var bana adet gecikmemde onu veriyor.bu hap aslında düşük tehlikesi olan gebelikte önleyici olarak veriliyormuş.ama adet söktürücü özelliğide var.yani gebeysen bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor eğer gebe değilsen adet oluyorsun.ilacın bu güzellikleri yanında bir kötü tarafı var yan etkilerinden en az bir tanesini mutlaka yaşıyorsun.fakat ilk kullanışta sonra bedenin uyum sağlıyor.ilacın adını yazın ve korunmuyorsanız ve adetiniz geciktiyse bebişlerinizin hayatını tehlikeye atmayın.size o adet söktürücüyü veren dr.larıda burdan kınıyorum.

Güzelim yanlis anlamisin cünkü ben adet söktürücü hayatimda kullanmadim, cok düzenli adetim vardir lafim sadece adeti gecipte bunu kullananlaraydi. Doktorlar ha bire bu durumda söktürücü veriyorlar ben sadece buna karsi oldugumu söylemek istemistim. Aynen bende senin gibi bu ilaci basindan salmak amacli veren doktorlari bende kiniyorum. Allah bilir bu yüzden kac düsük yasamistir arkadaslar ve normal adetlerinin geldigini sanarak hic birsey anlamayan cok olmustur.

mrb kızlar adetim 9 gün geçikti aslında pazar günü test yapmaya karar vermiştim dün akşam başım felaket ağrıdı saat 9 da uyudum gece 4 kere lavaboya gittim dedim kesin sabah olurum sabah uyandım baktım olmamışım hemen test yaptım ama negatif moralim bozuldu tekrar uyudum sonra kahvaltıdan sonra aklıma geldi testin son kullanma tarihine baktım 1 ay önce bitmiş meğerse sinir oldum şimdi durumumu bilmiyorum eczaneyede çok kızdım içimden çünkü pzt almıştım testi ya kullanma tarihi geçtiği için pozitif çıksaydı. sizlerde dikkat edin mutlaka kullanma tarihine bakın benim akibetim belli değil pzt kadar olmazsam artık kan testi yaptırıcam.

Son durumun nedir canim?

28-29. günde geldi...

Canim sanada gecmis olsun. Sizlerin umudu devam ediyor insallah yil sonunda hepinizin hamis haberini alirim sizlerin haberleriyle mutlu olurum. Benim anne olmayi hayali yine uzayacak, 3 ay baskilayici igne sonra tüp bebek. Belki yeni yil hediyesi olur diyorum. Hayirlisi olsun. Rabbim herseyin sabrini verir bizde ona siginmaktan baska bisey yapmiyalim.

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

15978.jpg

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar:
:nazar: buket18 :nazar:
:nazar: Footsool :nazar:
:nazar: Butterflyfds :nazar:

dua.jpg

BEKLEMEDE OLANLAR
Ebruli22_____20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR
Adana1301__19 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süresi: 11 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Ozlemcano__25-29 agustos turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Demetzeynep turkbayragi
Tugceee turkbayragi sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay

UMUDUNU EYLÜL AYINA TASIYANLAR
Laubali turkbayragi 2 eylül tüp bebege basliyacak sorun: Endometriose --- isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__13-18 eylül turkbayragi sorun: Pko gibi ? isteme süreci: 2 ay

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:
good_luck_comment_graphic_06.gif

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

lıstemıze yazılmak ısteyenler lÜtfen adet tarıhını belırlesın sıp dıye sızıde alalım

benim adım listede neden yok:KK43:arkadaslar progestan ilacını doktormu veriyo gidip eczaneden kendimiz alsak bi sakıncası olurmu bende bi düsük yptım ve bir daha aynı seyleri yasmaktan cok korkuyorum

Tatlim daha önce listeye yazilmak istedigini yazdiysam kusura bakma görmemisim. Adet tarihin ne zaman senide alalim ugurlu listemizeopuyorumnanaktan

Canim sanada gecmis olsun. Sizlerin umudu devam ediyor insallah yil sonunda hepinizin hamis haberini alirim sizlerin haberleriyle mutlu olurum. Benim anne olmayi hayali yine uzayacak, 3 ay baskilayici igne sonra tüp bebek. Belki yeni yil hediyesi olur diyorum. Hayirlisi olsun. Rabbim herseyin sabrini verir bizde ona siginmaktan baska bisey yapmiyalim.

saol laubalicim ,hepimiziin umutları ne olursa olsun hiç tükenmeyecek...
canım inş yeni yıl sana yepyeni bir hayatın kapılarını açıcak,
evet O'na sığınıp dua ediyorum hep , ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ...

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
TOPIGIMIZIN HAMISLERI

15978.jpg

:nazar: Bozkurt15 :nazar:
:nazar: Fatima_38 :nazar:
:nazar: Figen_Figen :nazar:
:nazar: _Nur_ :nazar:
:nazar: buket18 :nazar:
:nazar: Footsool :nazar:
:nazar: Butterflyfds :nazar:

dua.jpg

BEKLEMEDE OLANLAR
Ebruli22_____20 temmuz kan testi 2,00--> beklemede :Saruboceq: sorun: sebepsiz ---- isteme süreci: 6 yil

UMUDUNU AGUSTOS AYINA TASIYANLAR
Adana1301__19 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süresi: 11 ay
Fusyamanya___29 agustos turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Ozlemcano__25-29 agustos turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Tuane02 turkbayragi sorun Pko--> isteme süresi 8 yil
Eslos turkbayragi sorun: ? --> isteme süresi: 1 yil
Pretty___ turkbayragi sorun: bilinmiyor -->- isteme süreci: ?
Demetzeynep turkbayragi
Tugceee turkbayragi sorun: bilinmiyor --- isteme süreci: 4 ay

UMUDUNU EYLÜL AYINA TASIYANLAR
Laubali turkbayragi 2 eylül tüp bebege basliyacak sorun: Endometriose --- isteme süreci: 6 yil
Maybebaby__13-18 eylül turkbayragi sorun: Pko'dan şüpheleniliyor... isteme süreci: 4 ay

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Herkese bol sans ve iyi calismalar :icecream::icecream::icecream:
good_luck_comment_graphic_06.gif

NOT: adet tarihlerinizi lütfen belirlemeyi unutmayin zemuszemus

Laubali merhaba canım senin bu konularda tecrüben büyük takip ediyorum o yüzden sana sorucam CLEARBLUE gebelik tetlerinin hassasiyeti kac canım dijital olan değil normalini soruyorum.10ml/u mu 20 mi.bendekide clearblue nun erken gösteren idrar testinden 15.gün yumurtladım bugün 30.günüm regl olmadım 1 gün gecikme var yani bu sabah yaptım bu testi negatif silik cizgi bile yok hiç.aslında cok hassas bi test ama adet gecikmesi 1 günken negatif verebilirmi gebelik oldugu halde diye arastırıyorum.bilgisi olan tüm arkadaslarımızdam yorumlarını rica ediyorum

X