Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yarın devamı gelir demiştm ve bu sabah tam anlamıyla kırmızılar gelio...
umutlar ertelendi yine ...
ama mutluyum biraz da çünkü 28 günde adet oldum...
düzensizliğim ilerleyecek ve ilaçlara maruz kalacağım diye çok korkmuştm...
soğan kürünü bir kere yapmıştm geçen ay...
bu ay da yapayım bari...
öncelikle sağlıklı düzenli adet görebilmek istiyorm, gerisi de gelir belki ALLAH 'ın izniyle...
laubali , ebruli, fuşya .... v.s diğer ağustos umudu taşıyan arkadaşlarım
dilerim sizlerin bu ay umut ışıkları hiç sönmez ...
laubalicim benm yeni adet tarihi , eğer gecikme yapmazsa 13-18 eylül...
geçmiş olsun canım görmüşsün kırmızıları.Olsun be canım elbet bizimde görmeyeceğimiz günler gelecek bu ay olmazsa diğer ay diğer ay olmazsa bir diğer ay ama olacak...
canım nasıl yapıyorsun soğan kürünü ya been bir gece yaptım zor içtim ilk ve son oldu o bööö iğrenç aklıma geldi birdenkafamçokkarıştı
teşekkürler tuuçeciim , evet kırmızıları gördm ama bu sefer o kadar üzülmedim hamile olmadııma...
çünkü adet düzensizliğim başladı sanıodum geçen 2 aydan dolayı, bu ay tam vaktinde ,
28-29. günde geldi...
inş bööle devam ederse, normal yoldan uzun süre devam edebiliriz denemelere...
ve ALLAH izin verrse olacakmış gbime gelio...
canm soğan küründe hiç zorlanmadım, çünkü bu sayede adetlerimi düzenleyp, kistn yok olacağına çok inanıodum... tadını umursamadım... kendine olumlu güzel telkinlerde bulunarak zevkle içmeye çalış canım...
ilaçlarında tadı çok kötü ve nice yan etkileri var farkında olmadıımız ama onları rahatça gönderios içeriye...
soğan ise %100 doğal, ne güzel değil mi, ALLAH a şükrediodum içerken,
"ALLAH ım ne güzel doğal bir antibiyotik vermişsin biz bayanlara" diekaydirigubbakcemile3
tuuçecim ben yatıyorum tatlım çooook uykusadım da
ii geceleeerrr:bbo:
canım geçmişteki yazılarınızdan adet söktürücü ile ilgili düşüklerinizi okudum inanın üzüldüm.ama yazmadanda geçemedim.benim dr.asla ve asla gebelik şüphem vardır gözünden kaçmışımdır diye adet söktürücü vermiyor.progestan diye bir hap var bana adet gecikmemde onu veriyor.bu hap aslında düşük tehlikesi olan gebelikte önleyici olarak veriliyormuş.ama adet söktürücü özelliğide var.yani gebeysen bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor eğer gebe değilsen adet oluyorsun.ilacın bu güzellikleri yanında bir kötü tarafı var yan etkilerinden en az bir tanesini mutlaka yaşıyorsun.fakat ilk kullanışta sonra bedenin uyum sağlıyor.ilacın adını yazın ve korunmuyorsanız ve adetiniz geciktiyse bebişlerinizin hayatını tehlikeye atmayın.size o adet söktürücüyü veren dr.larıda burdan kınıyorum.
mrb kızlar adetim 9 gün geçikti aslında pazar günü test yapmaya karar vermiştim dün akşam başım felaket ağrıdı saat 9 da uyudum gece 4 kere lavaboya gittim dedim kesin sabah olurum sabah uyandım baktım olmamışım hemen test yaptım ama negatif moralim bozuldu tekrar uyudum sonra kahvaltıdan sonra aklıma geldi testin son kullanma tarihine baktım 1 ay önce bitmiş meğerse sinir oldum şimdi durumumu bilmiyorum eczaneyede çok kızdım içimden çünkü pzt almıştım testi ya kullanma tarihi geçtiği için pozitif çıksaydı. sizlerde dikkat edin mutlaka kullanma tarihine bakın benim akibetim belli değil pzt kadar olmazsam artık kan testi yaptırıcam.
teşekkürler tuuçeciim , evet kırmızıları gördm ama bu sefer o kadar üzülmedim hamile olmadııma...
çünkü adet düzensizliğim başladı sanıodum geçen 2 aydan dolayı, bu ay tam vaktinde ,
28-29. günde geldi...
inş bööle devam ederse, normal yoldan uzun süre devam edebiliriz denemelere...
ve ALLAH izin verrse olacakmış gbime gelio...
benim adım listede neden yokarkadaslar progestan ilacını doktormu veriyo gidip eczaneden kendimiz alsak bi sakıncası olurmu bende bi düsük yptım ve bir daha aynı seyleri yasmaktan cok korkuyorum
Canim sanada gecmis olsun. Sizlerin umudu devam ediyor insallah yil sonunda hepinizin hamis haberini alirim sizlerin haberleriyle mutlu olurum. Benim anne olmayi hayali yine uzayacak, 3 ay baskilayici igne sonra tüp bebek. Belki yeni yil hediyesi olur diyorum. Hayirlisi olsun. Rabbim herseyin sabrini verir bizde ona siginmaktan baska bisey yapmiyalim.